En lördag i oktober

Halloj alla läsare!

Här hemma är det fortfarande snörvligt och jobbigt. Har sovit dåligt inatt, valde att sova på soffan för att kunna kolla lite TV medan jag snörvlade. Lyckades iaf sova en hel del, skönt. Klockan är redan tolv denna lördag och ännu har jag inte gjort något vettigt; kollat lite TV, ätit frukost och så men inget seriöst. Ligger nerbäddad i soffan med täcke och datorn, lagom soft och skönt..

En lördag som denna, när krafterna är dåliga, näsan rinner och halsen svider så längtar man mer än vanligt efter kommande saker som ska ske. Man har inte så mycket annat att fylla ut tiden med än att drömma sig bort och längta, och det är just vad jag gör idag.. Mest av allt längtar jag till London. Jag älskar London - älskar folket, miljön, upplevelserna, känslan av frihet och ledighet, älskar julstöket, folket som trängs på gator och i affärerna, julbelysningarna på gatorna och julmusiken som strömmar ur högtalare överallt, älskar fotbollen, stämningen och spänningen, folks jubel och hejjarramsor, älskar att bara strosa runt planlöst på Londons alla gator, utan att veta var man är eller var man är på väg, alltid med den trygga vetskapen att man aldrig är långt ifrån en tunnelbanestation och alltså alltid kan hitta hem.. Längtar efter ALLT som har med London att göra och längtar även efter resan dit, stunderna på väg till flygplatsen, på flygplatsen och sedan på flyget. Stunder då man är på väg, men fortfarande har allt liggande framför sig. Längtar efter sex härliga dagar med älsklingen, massor av tid till att bara vara med varandra och njuta av varandras sällskap. Åhhh, vad jag längtar...

Ett steg på vägen mot London är vår Göteborgsweekend om två veckor. En natt i Göteborg på hotell och Winnerbäck konsert i Lisebergshallen känns som en perfekt hållplats på väg mot London. Älskar konserter, älskar Winnerbäck och älskar Göteborg så detta lär nog bli en härlig helg. Tycker alltid att konserter är lite magiska, en stund då resten av världen försvinner och man sjunker in i en trygg värld omlindad av sköna toner. Att bara stå nära älsklingen med hans armar runt sig, njuta av helt fantastisk musik, folk som sjunger och är glada - det är magiskt och njutning på hög nivå. Så en lördag som denna då världen inte känns allt för skoj så är det skönt att ha en massa underbara händelser att längta efter, något att drömma om när man ligger här och snörvlar, kraxar och är tråkig. Känns också som att drömmarna ger en lite extra energi till att bli frisk, så förhoppningsvis är förkylningen snart som bortblåst..

Funderar faktiskt på att trotsa förkylningen och ta en tur till IKEA idag. Kolla lite möjliga lösningar till hallen och bara njuta av att komma hemifrån en stund, en stund borta från soffan och alla snorpapper. Tror det blir en panodil, lite nässpray och lite smink och snygga kläder också en tur till IKEA. Förhoppningsvis piggnar man till lite av en utflykt, i värsta fall gör man inte det men det kan iaf inte bli värre. Talk to you later..

Lite bilder att drömma sig tillbaka med...

London 2008







Spår från tidigare besökare..

Lämna gärna en kommentar innan du går så blir jag jätteglad!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Lämna gärna din e-mail adress: (visas bara för mig)


Har du en blogg? Lämna gärna adressen så kan jag titta tillbaka:


Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0