The Bug has taken over me

Här var det riktigt längesedan jag skrev nu. Har dock varit en väldigt konstig vecka den som precis gick. Mycket jobb, mycket funderingar och tankar som har farit runt i mitt huvud och så.. Dessutom har jag varit väldigt trött och yr till och från under veckan som gick.

Veckan avslutades också på ett väldigt tråkigt sätt... För det första var det ett barn på jobb som kräkte rakt ut över både en pedagog, sig själv och soffan. Med gemensamma krafter lyckades vi städa undan men efter ett tag kröp en illamåendekänsla på oss alla.. Jag som dessutom hade haft ont i magen och varit orolig i magen innan detta hände började efterhand bara må sämre och sämre. Tillslut gick de sista barnen hem och jag kunde snabbt ge mig hem till soffan. Fck ringa återbud till tjejkvällen där jag skulle varit på kvällen eftersom jag mådde sjukt illa. Jag hade knappt hunnit ringa och lämna återbud innan helvetet satte igång. Led mig sedan igenom natten och halva lördagen innan det började ljusna lite. Dessutom lyckades jag smitta älsklingen också så när lördagen kom mådde  även han skit med allt vad som tillhör. 

Fortfarande är det dock inte alls bra. Kräkningarna har slutat men jag har ont i magen och är dålig i magen. Dessutom är det nästan omöjligt att få i sig mat och jag är allmänt slö och yr hela tiden. Räcker att jag reser mig från soffan för att gå på toaletten så blir jag knäsvag och det känns som att jag ska svimma. Alla som har haft en släng av vinterkräksjukan vet nog ungefär hur man kan må... Så dagen idag och även morgondagen kommer tillbringas hemma, så får vi se hur det känns sedan. This is life for the moment!

Nu ska jag fortsätta vila och kolla TV. Hoppas alla har det toppen!


RSS 2.0