Saturday Night

"Saturday Night, My Heart Was Running Into Love At First Sight...
You Turned Me Round You Made Me Weaker, Oh What A Saturday Night"




Godafton!

Dagen har varit helt underbar, en perfekt lördag enligt mig. Daniel har passat på att titta på masor av fotboll på TV:n, tror han kollade på Liverpool innan och sedan vet jag inte vad han mer tittade på =P Jag har hunnit se en hel del avsnitt av Gilmore Girls. Fantastisk serie, tycker den är så underbart mysig.. Allt känns så lätt och underbart när man tittar på den och deras liv =)

Nu ikväll har jag passat på att shoppa lite. Kan man inte åka ut för att shoppa så får man passa på att göra lite internetshopping. Jag är inte mycket annars för att handla via nätet, utan gillar att kunna gå ut i affären, vända och vrida på sakerna, känna på kvalitén, fundera och tillslut handla och få komma hem med mina påsar och visa älsklingen vilka fynd jag gjort. Dock hittade jag massor av fina saker på internet. Har tittat på dessa saker länge och kände att nu får jag väl slå till innan det tar slut =)

Det första inköpet blev inte mindre än tre armband från Cocoo Accessories. Har spanat på dessa under flera veckor, men inte riktigt tagit steget ut och beställt dem. Den senaste veckan har jag varit på väg flera gånger, men ett av de armbanden som jag ville ha har varit slut. Därför har jag spanat in där flitigt i förhoppning om att det åter skulle komma in i lager, och till min glädje hade det gjort det idag =) Fina armband som man kan ha till vardags på jobbet blev det, roligt med armband så att man kan piffa upp vardagsoutfiten lite =)


Fina vardagsarmband att ha på jobbet exempelvis. Särskilt läderaembandet nere till höger, med texten " love makes the world go round" är helt underbart. Det var slut först så jag har väntat på att det skulle komma in igen =)
Eget kollage med bilder från Cocoo Accessories hemsida


Jag tog även ut tummen ur hålet där bak och beställde lite saker från H&M. Har spanat på deras saker i det nya Home-sortimentet, men inte förrän idag såg jag till att beställa lite fina saker. Tycker där fanns väldigt fina saker, men tillslut blev det lite nytt till köket samt lite nya kuddar till soffan. Köpte dock två nya kuddar igår med men känns kul att kunna byta lite. Nu ska vi bara fixa den nya fina soffan så kommer det bli så fint här hemma =)


Fina kuddar med stadsmotiv, kommer passa perfekt i vårt vardagsrum. Jag och älsklingen älskar ju storstäder så dessa kuddar var bara ett måste =)

Nya fina kökshanddukar till köket


Lite kuddar och handdukar blev det från H&M
Eget kollage med bilder från H&M:s internetshop

NU ska vi äta middag och kolla på melodifestivalen. Ikväll är det lite tunt utbud tycker jag, men Star Pilots låt är riktigt bra. Annars hoppas jag nog även att Agnes ska gå vidare, den låten tillhör de bästa i startfältet tycker jag iaf!

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!
Kram

Lördagssysslor

Idag har vi passat på att fixa massa småsaker som vi aldrig hinner med i veckan. Började dagen med en härlig promenad i Pålsjö skog. Skönt väder och underbart sällskap gjorde det till en perfekt start på dagen. Blev dock inte en så lång promenad, eftersom jag snabbt insåg att det kanske inte var det smartaste med en mun som värker. Antar det var något med den fysiska aktiviteten som en promenad innebär som gjorde att det bultade extra mycket i munnen. Trots allt så var det skönt att promenera lite =)

Efteråt tog vi en snabbvisit på Väla. Jag inhandlade strumpor på MQ och två böcker på Akademibokhandeln. Köpte en till mig, handlade om en kille som blivit sexuellt utnyttjad och sen köpte jag Göran Perssons bok till älsklingen. Han har snackat om den och tycker väl att sådana böcker är intressanta så han får roa sig kungligt med den =) Vi inhandlade även vin samt lite öl och cider som vi tänkte avnjuta här hemma ikväll. Alltid gott med lite dricka, förtjänar vi efter en tuff arbetsvecka. Känns ännu mer behövligt när man mår dåligt och inte kan göra nått annat, då får man ta vad man har...

Efter Väla tog vi även en runda inom IKEA för att se vad de hade för utbud av soffor. Dock fanns där inte mycket skoj så vi insåg snabbt att den vi hittade igår var toppenperfekt för oss. IKEA har annars mycket bra, men deras soffutbud visade sig vara väldigt tråkigt. Mycket vanliga soffor med tråkiga klädslar, inget alls som föll oss i smaken iaf. Jag vill ha en svartgrå soffa, skulle passa perfekt i vårt vardagsrum färgmässigt, samt att det är tåligt för smuts från söta små hundtassar...

Hemma så tog jag tag i lite behövligt pyssel. Klippte klorna på djuren, till deras förfäran. Klotången har varit försvunnen ett tag men idag lyckades jag hitta den så då blev det klippning av alla söta tassarna. Efter det råkade Lucas dessutom åka på en dusch, längesedan sist. Nu är han så fin och lurvig, min lilla valp ;) Efter en tupplur har vi precis hämtat Taison där ute när mamma kom med honom och efter det så har vi hunnit med att klippa D. Han har klagat länge på att håret var för långt så idag tog vi tag i det. Inte så lätt hinna med det i veckorna men visst behövdes det. Vi brukar ha rakapparaten på 3 mm, och nu när jag klippte honom så upptäckte jag att hans hår nog iaf var 5 cm, så det hade växt ganska så mycket sedan sist =P

Nu blir det en god fika och sedan vidare mys. Jag har fortfarande extremt ont i munnen, försöker överlägga med mig själv om en värktablett eller en öl är bästa botemedlet för en ömmande mun... Hmm, får fundera lite till på den saken! Hoppas att alla har en underbar lördag!


A Morningpain

Godmorgon!

Här hemma har vi vaknat tidigt idag trots att det är lördag. Jag har varit vaken ett bra tag och var precis uppe på toa samt hämtade datorn. Nu sittr jag uppkrupen i sängen och surfar lite... Känner att jag hade behövt sova mer, men när man vaknar av enormt "tandvärk" så är det svårt att somna om. Vet inte om jag kanske ska ta en värktablett och försöka somna lite till, tror jag hade behövt det.

Skönt med lördag iaf, härligt med en ledig dag =) Tror dock inte vi ska göra så mycket idag, jag känner att jag behöver vila upp mig efter veckan. Vi skulle egentligen på kalas hos min underbara kusin som fyllt sex, men jag har lämnat återbud eftersom jag känner att jag inte orkar. Känns så dummt att lämna återbud pga. en tand men jag känner mig hängig och febrig, så då är man inte så skoj sällskap. Blir nog istället en film eller två här hemma och lite god mat, bara jag och älsklingen...

Nä nu ska jag gå och skölja munnen med bakteriedödande lösning, sedan ta en värktablett och krypa ner i sängen igen. Sätter nog på ett avsnitt Gilmore så får vi se om jag lyckas somna lite till.

Hoppas ni har sovit gott!
Kram

A Blast From The Past

Ibland får man sådana flaschbacks från förr... Jag och älsklingen har precis ätit middag och kollat på "Så ska det låta". Vi började diskutera Brolle som var med i dagens avsnitt, och jag fick för mig att han hade varit med i någon slags musiktävling innan han slog igenom. Kollade därför upp det på internet och fick reda på att det var genom Popstars han slog genom. Var ju därför tvungen att lyssna på de två grupper som skapades genom Popstars. Minns att jag alltid kollade på detta, båda de säsonger det gick. Har för mig att jag tyckte det var superbra, och att både jag, mamma och Tessan följde det och hejjade. När jag lyssnade på Excellence så kunde jag minnas hur man hejjade på de olika tjejerna och ville att just den och den skulle vara med, samt hur roligt det var när man fick se resultatet och deras musikvideo. Blev dock lite förvånad när det visade sig att detta var 2001, känns inte som att det var så längesedan och då inser man plötsligt hur snabbt tiden går =P Underbart med flaschback från förr, roligt att minnas tillbaka =)


The Old Times Are Good Times


Excellence - Need To Know (Eenie Meenie Miny Moe)
Bandet som bildades första säsongen, 2001



Supernatural - Supernatural
Bandet som bildades 2002, under den andra säsongen av programmet

It´s friday today =)

Hello!

Underbart med fredag idag, lika skönt varje vecka när denna dagen kommer =) Arbetsdagen har varit bra, hade en bra tid mellan 6-13. Även om det inte är den kortaste fredagen så är den bäst, för det känns kortare när man får gå hem redan ett... Hela veckan känns kortare än då man slutar fem, och det stämmer ju...den blir ju hela fyra timmar kortare =P

Efter jobbet idag var vi ute på lite möbelspaning. Först Ekeby, där vi ändrade oss angående soffa. Tittade på en häromdagen, och då tyckte vi att den kändes fin och bra. Idag hittade vi dock en del fel på den, bland annat var den lite för hård. Den var även rätt låg i ryggen och det verkade inte finnas några nackkuddar. Det sämsta var dock att vårt nuvarande soffbord, som vi köpte då vi flyttade till denna lägenheten sommaren 2007, inte skulle få plats vid soffan eftersom det var en hörnsoffa med divan på andra sidan. Nu tittade vi istället på soffor med endast divan och hittade en som kändes perfekt. Då vi räcknade efter fanns där också trots allt ganska gott om plats,.. Först trodde vi att man enbart kunde få plats 3, kanske fyra. Men efter lite testande så insåg vi att man lätt kunde sitta fem där och fika, och det räcker gott och väl för en soffa anser jag. Så nu blir det nog den...

Efteråt var vi dock inom två andra möbelaffärer för att titta vad som fanns där. I Hyllinge fanns inget skoj alls, så efter det tittade vi även lite i Åstorp. Där fanns ingen bra soffa men en fin matgrupp, så vi får fundera på detta och göra en liten beräkning... Vi får se hur vi gör, behöver ju inte bestämma oss idag iaf =)

Nu har vi nyligen kommit hem och ska fika lite. D kollar skidorna som han spelade in tidigare idag, och jag surfar lite på internet. Ska nog se klart Gilmore Girls-avsnittet jag började på imorse innan jag sedan ska hämta fikan. Hoppas ni har haft en skön fredag!


Trevlig helg!     
Ha en mysig kväll!
Kram           

Hurted

Jag sitter nerkrupen i sängen under täcket och med datorn i knäet. Efter en full arbetsdag så stannade jag till på Mio på vägen hem för att spana på lite möbler. Är lite sugen på att förnya här hemma, lite saker vi skulle behöva... Får dock se hur det blir...

Arbetsdagen var bra, jobbade mellan 6.30-15.00. Först var vi ute på långpromenad till "grannbyn", en ganska lång promenad men barnen önskade att vi skulle gå dit. Dock kunde vi haft bättre tur med vädret; småregn och isande blåst med öppna vidder runt sig är inte det skönaste. Vi kom fram, spelade lite fotboll (passade runt bollen i en ring), sjöng, gjorde klappramsor och kollade runt. Sedan gick vi tillbaka till förskolan. På väg tillbaka passade vi på att samla skräp, barnen var superduktiga och fick ihop två stora påsar fulla med skräp de hittade längst kanten på gångbanan. Middag och sedan massa bus och stoj hela eftermiddagen, jag älskar mitt jobb =)

Dock har dagen varit lite tuff.. Tanden värker, eller egentligen är det inte tanden men ändå. När jag böjer mig ner så bultar och spränger det i hela kinden, och i mitt yrke är det många böjningar ner. Har även haft problem att äta, gör ont att gapa för det drar i tandköttet. Dock lever jag och denna smärtan har jag mycket hellre än den jag hade på morgonen igår.

Nu ska jag dock vila en stund. Ett varmt täcke, ett avsnitt Gilmore Girls och älsklingen bredvid mig - kan livet bli bättre? Don´t think so! Ha en toppeneftermiddag alla underbara läsare! Kram



Love you darling!


I´m a working girl

Halloj!

Nu sitter jag på jobbet och väntar på hemgång. Är helt slut i huvudet så känner bara att jag inte rokar med att ta något för mig. Vill bara få åka hem och krypa ner i soffan hos älsklingen, det skulle vara mysigt =)

Dagen har varit lång... För det första har jag haft tandvärk de senaste dagarna, vilket eskalerade inatt och innebar ingen sömn efter 3-4 inatt. När D gick upp 5 var jag uppe och tog en värktablett och lyckades sedan sova ungefär en kvart innan jag skulle upp 7. Ringde tandläkaren precis innan jag skulle fara, fick tid i april... Fick skynda mig iväg sedan, skulle lämna vovvarna hos pappa så jag hade bråttom. Jobbet började nio, men efter en kort stund insåg jag att det var ohållbart och att jag omöjligt kunde gå till i april med tanden. Eftersom jag haft mkt strul med tandläkare som bahandlat mig dåligt så var jag riktigt rädd, men det kändes nödvändigt att fara iväg nu. Satte mig därför i telefon, kö i typ 20 minuetr innan jag tillslut kom fram och fick en tid halv tre. Så halv tre var jag till tandläkaren, och han drog tanden. Känns underbart vara av med den, skönt slippa den enorma smärtan. Tillbaka till jobb vid halv fyra och nu har sista barnet gått och jag ska snart hem. Blir nog Maxi på vägen och köpa hem lite sofppa till kvällsmat, snällt mot tänderna som nog komemr ömma ikväll efter utdragningen.


Nä nu ska jag snart lyfta mig.
Hoppas er onsdag har varit toppen!
Kram

En tupplur på eftermiddagen

Hej!

Nu har jag nyligen kommit hem från jobbet. Är dock bara hemma för en kort tupplur för sedan är det dax för jobbet igen. Ikväll ska vi ha personalmöte, mellan 16.30-19.30. Tänkte passa på att vila en stund nu när jag är hemma. Är enormt trött och huvudet spränger, så en stunds vila är nog precis vad jag behöver. Försöker skriva senare igen. Kram

Kulturvecka

Godmorgon!

Måndag idag, vecka nio. Tiden går fort, tycker det var nyår precis och redanhar vi hunnit med åtta veckor. DEnna veckan ska vi ha kulturvecka på jobbet, vet inte om det är något speciellt så det kanske är kulturvecka i hela landet, eller om det bara är vi =P Vi ska iaf rita flaggor från de länder som barnen kommer från, samt skriva hel och hejdå på deras olika språk. När man börjar titta på barnens nationaliteter så upptäcker man plötligt hur många olika språk där finns representerade, ganska skoj =)

Nu ska jag äta frukost!
Ha en toppendag!
Kram


Denna tavla från Isa Form var riktigt fin. Skulle kanske haft en sådan på jobbet, så alla barn hade kunnat känna igen sig!
Bild lånad från Isa Form

Nä nu får det vara nog..

Just nu är jag riktigt irriterad och förbannad. Nu får det fan vara nog, så jävla löjligt allting. Snacka om att bete sig som en fjant och idiot, men är det så du vill ha det så. Riktigt ledsen och besviken dessutom, men det är smallar man får ta.

Har iaf bestämmt mig nu; detta är inget jag kommer acceptera längre och därför får det vara nog NU!

A wonderful saturday

Godafton!

Nu är vi precis hemkomna efter en liten utflykt. Var först hos pappa för att fixa lite filmer. Fick med mig ganska många hem så nu kan vi kolla massa film här hemma =) Vi passade också på att fika och spela en runda kort, alltid roligt att spela lite. Jag vann, var riktigt skoj det också =P

Efter besöket hos pappa stannade vi till på Maxi och köpte mat till kvällen, innan vi begav oss hemåt. Nu har vi sjunkit ner i varsin soffa, D kollar fotboll och jag ska kolla lite Gilmore Girls. Hoppas ni har haft en skön dag!


Älskade helg

Känns underbart med lördag idag, jag älskar helg. Även om jag stormtrivs på jobbet och älskar att arbeta, så är det skönt när helgen kommer och man får någon dags uppvilning. Idag har vi inte gjort så mycket alls... Daniel kollar skidor i massor och jag har spelat och surfat på datorn. Ska snart ut en runda, köra hem pappas bil till honom samt fixa mat till ikväll.


Hoppas alla har en mysig helg!
Kram

Goodmorning!

Idag ör det fredag, arbetsveckans sista dag =) Alltså är helgen på intågande, ska blir riktigt skönt! Just nu äter jag frukost, blev knäckebröd idag för där fanns inget annat hemma. Jobbmellan 8.30-15 står näst på schemat och sedan blir det den sista handlingen till kvällen innan det är dax att skynda sig hem och göra vid.


Hoppas ni får en fin fredag!
Kram

Äntligen!

Jag säger detta med stor lättnad; äntligen är examensarbetet (nästan) över. Månader med vånda och slit, sömnlösa nätter och oro i kroppen börjar nu gå mot sitt slut. Även om granskningsseminariet idag inte gick nått vidare så blickar jag framåt med lättnad i kroppen. Lite saker ska kompletteras men inget stort, så det ska nog fixa sig. Imorgon är det dax att fira både födelsedagen och examen med fullt hus här hemma så eftermiddagen har tillbringats med att göra pajer. Underbara mamma och Tessan hade gjort det mesta och dragit det största lasset, jag är dem evigt tacksam. Nu är jag efter en heldag helt matt i kroppen och har krupit ner i sängen. Ska kolla lite Gilmore Girls och förhoppningsvis somna gott. 


Sov gott!
Kram
 

Slö söndag

Idag har vi haft en riktigt slapp söndag. Kollat TV, spelat datorspel, surfat och bara varit. Detta har vi varvat med mys med varandra och de söta djuren, samt med lite promenader med goa Lucas. Nu har jag precis duschat, var riktigt skönt. Innan dess åt vi lite middag, blev supergod mat idag; stekt kycklingfilé, criss cuts och champinjonsås. Nu ska vi kolla på en film, tror det blir den sista Irene Huss-filmen ikväll.

Ha en fin söndagskväll!
Kram

♥ Kärleksfeber ♥

Jag tror att mina älskade busungar har fått lite kärleksfeber såhär på alla hjärtans dag... Kanske lite Valentinefever =) De lägger sig nära varandra i soffan hela tiden, också myser de massor. Sizou pussar även Lucas hela tiden, mest på öron och nosen och mellan ögonen =) Världens underbaraste busungar har jag här hemma =)

♥ Happy Valentine´s Day ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Underbart att vakna bredvid älsklingen imorse, vakna av att de första solstrålarna smiter in genom fönstret, vakna av att underbara Lucas kommer upp och pussas, vakna med vetskapen att hela dagen är vår, till att göra vad vi vill med.

Idag är det alla hjärtans dag, vilket för mig innebär en dag för bara mig och dem jag älskar. Jag tycker det är mysigt att ha en extra, lite speciell dag då man kan tänka lite mer på dem man tycker om. Jag och Daniel har inga planer för dagen ännu. Tror vi ska åka till Maxi först och fixa mat till kvällen, sedan blir det kanske en promenad i det fina vädret.. I eftermiddag hoppas jag iaf på massor med mys med älsklingen, kanske lite god fika och en mysig film. Vi får helt enkelt se vad dagen för med sig!


Hoppas att ni får en mysig dag!
Kram ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ Min älskade familj ♥


Fredagen den 13:e avklarad

Godmorgon!

Jag överlevde gårdagen, fast det var fredagen den 13:e. Fast för mig har det aldrig visat sig vara en otursdag, och inte var det så igår heller. Gårdagen var helt underbar, min födelsedag =) Hade så mycket roligt för mig hela dagen så det blev inget inlägg här tyvärr...

Först var det jobb mellan 9-16.45. Var en väldigt bra arbetsdag, alla barnen kom med massor av grattiskramar och då blir man såååå glad. Precis innan middagen så kom plötsligt alla ´fröknar´ samt barn och sjöng för mig, snacka om att jag blev chockad och samtidigt väldigt rörd. De hade även en liten blomma till mig. Väldigt fin och perfekt nu till våren, för det var en riktig vårblomma =) Eftermiddagen var lugn också, vi var ute en runda i det vackra vädret =) Vid fyra skickade rosa hem mig, där var så lite barn så hon tyckte jag kunde få gå hem och ta helg =)

Väl hemma så kom mamma och Tessan på fika. Även älskade söta Taison var med, så mysigt få pussas med honom på födelsedagen =) De hade med sig tårta, donuts samt TVÅ presenter till mig =) Blir så glad för det end jag kräver är att få vara med mina älskade, presenterna är bara en bonus =) Vi fikade och jag öppnade presenterna, fick en diskmedelspump i rosa från CULT av mamma samt en ryggmassage-figur i rosa av Tessan. I love rosa =P

Efter lite fika så åkte mamma, T och T hem och jag och Daniel gjorde vi oss. Vid sju mötte vi upp pappa på stan för middag. Blev Gyllene Prag, deras mat är så enormt god. Vi åt alla "fläskfile ala Elvis", underbart god är den =) Vitlöksbröd till förrätt och öl att dricka gjorde middagen perfekt =) Roligt att gå ut och äta ibland, blir dagen lite mer speciell =) Efter maten gick vi vidare och drack en öl, och sedan åkte jag och älsklingen hem till Lucas.

Väl hemma fick jag mina presenter av älsklingen. Jag fick två fina och mysiga tröjor som jag själv tittat på tidigare och sagt jag tyckte var fina. Även ett underbart halsband fick jag samt en söt ´Heffaklump´. Underbara lilla familjen är underbarast och bäst, så självkart hade de köpte de finaste sakerna till mig =) Efter det började vi att titta på "På spåret" som vi hade spelat in på boxen. Dock somnade vi både nästan direkt i soffan, helt utmattade efter en tuff arbetsvecka och en fullpackad dag. Vi somnade lyckliga tillsammans, och forsättning kommer senare =)

Idag är ingen vanlig dag...

För idag är Cattis födelsedag =)

Jippi, idag fyller jag år. 24 stora år till och med, man börjar ju bli gammal =P Nä men det är skoj att fylla år även om det inte ska firas så speciellt mycket. Det är ändå en lite speciell dag, min dag trots allt =) Jag ska iaf njuta av hela dagen, för visst får man en pirrande känsla i kroppen när man har födelsedag =)



 

Nu ska jag äta frukost, sedan ska jag göra vid mig och fara till jobb =)
Vi hörs senare!
Kram


Long time no seen

Godkväll =)

Ojdå, det har varit riktigt dåligt uppdaterat här känner jag.. Dock har det varit full fart hela tiden så det är därför. Dessutom har bloggen krånglat så jag har inte kommit in vid ett flertal tillfällen, så då är det svårt att skriva =P

Igår hade jag alltså stängning på jobbet. Slutade 18.30, men smet lite tidigare. Snabbt hem och fixa med examensarbetet, så det blev färdigt. Lite kvällsmat och sedan slocknade jag på soffan. Även D somnade på soffan, så där sov vi gott. Vid 12 vaknade dock Daniel och väckte mig så vi kom i säng.. Dock kunde jag inte sova, utan vred och vände mig läääänge...

Idag har varit en soft dag på jobbet. Vi hade lite utedag vilket var trevligt. Dock var det väldigt kallt idag. Isande blåst så jag var kall in i benmärgen... Slutade jobb vid tre, och då var jag en snabbis på Väla och fixade en alla hjärtans dag present till älsklingen. Hoppas bara han blir glad, jag är lite orolig. Tog en chansning dock och gillar han det e det bra, annars får vi byta...

Efter jag kom hem har jag vilat i soffan. Kollat TV, spelat dator och liknande. Nu ska jag sova för jag är sååååå trött. Blir en lång dag imorgon, så det är dax att sova nu... Imorron är det min dag, ska bli mysigt =)


Godnatt & Sov sött!
Kram               

Morgonstund

Godmorgon!

Nu sitter jag invirad i en filt i soffan och kollar på ett avsnitt Gilmore Girls. Skönt att ha lite sovmorgon, dock lite tråkigt att man ska jobba stängning på jobbet, gillar jag inte. När jag kommer hem måste jag dessutom fixa det sista med arbetet eftersom det ska in imorgon, så det blir en full dag. Ska trots detta försöka slänga in ett inlägg ikväll, så ni får spana in då...

Mysigt väder idag iaf. Ha kommit massor med snö inatt så det är helt vitt utomhus. Får dock se om jag uppskattar det liika mycket när jag ska köra till jobbet sen =P

 
Ha en toppendag!
Kram


 


Det vanliga..

Jag är så tokig, som alltid =P

Haha, jag skulle skriva ett inlägg här om hur dagen har varit. När jag gick in på bloggen så blev det dock ett inlägg om mina älskade busungar istället.. När jag skulle fixa kollage på dem så insåg jag vilken röra det var bland fotona på datorn.

Började därför att städa bland fotona... Ojdå, det var rörigt och det tog tid. Plötsligt kom D in med middag men jag fortsatte sorteringen. Precis, efter drygt en timmes städning, så gav jag upp och skulle äta... Då hade maten dock hunnit svalna =P

Blir inget inlägg om dagen nu, får se om jag hinner senare. Daniel har precis värmt min mat i macron så nu ska jag äta den innan den blir kall igen =P Trevlig kväll!

♥ Saknaden är stor... ♥

Jag saknar min  söta underbara vovve så enormt mycket. Dock har han det toppen, det är det viktigaste. Eftersom pappa har varit ledig måndag och tisdag så har han haft Lucas sedan i söndags kväll och ska ha honom till imorgon. Även om det är för Lucas bästa så saknar jag honom enormt mycket, min gosiga valp ♥ Jag saknar hans pussar och närhet särskilt mycket...



Dock har jag världens bästa tös bredvid mig. Sizou ligger som en prinsessa på en kudde här bredvid mig i soffan. Hon är så mysig min lilla sötnos, världens goaste tjej ♥


A Gift to ME!

Som alltid har jag haft en toppendag på jobbet. Det känns så härligt att jag trivs så bra, förstår ibland inte hur jag kunde ha sådan tur. Att för det första få jobb direkt efter (egentligen innan till och med) examen, samt att det jobbet visar sig vara ett toppenjobb där jag mår som en prinsessa =) Idag var vi ute på promenad, blev dock bara jag och en annan ´fröken´, samt fyra små barn. Trevligt var det iaf och skönt med så få barn. Nu i eftermiddags gjorde barnen lite pärlarmband, och en av flickorna gjorde ett superfint till mig så nu pryder det min handled =)

Nu har jag varit hemma en stund. Var inom på MAXI efter jobbet så var inte hemma förrän vid halv sex. Har iaf hunnit kollat igenom favoritbloggarna och lite så. D har somnat på soffan, han var nog trött idag =) Trir jag ska kolla lite TV nu, är trött så behöver lite vila.


Dax att vakna

Godmorgon!

Hoppas du har sovit gott och vaknar utvilad till en ny vecka. Här hemma är det en seg morgon, jag är riktigt trött idag. Har sovit ganska bra med är ändå helt slut och seg...

Gårdagskvällen tillbringades med lite Irene Huss. Vi såg klart film 4 som vi somnade från i lördags och sedan såg vi även film 5. De var riktigt bra, spännande och gripande.. Nu har vi bara en film kvar, får se när vi ska titta på den.

Nu ska jag äta frukost för sedan är det dax att göra vid sig och bege sig för en ny arbetsvecka. Ska även skicka iväg mitt arbete till Birgitta nu på morgonen, så får vi se vad hon säger!


Hoppas ni får en härlig dag!
Kram

Time Just Floating By

Godafton!

Nu är det redan söndag kväll, och jag ställer mig samma fråga som alltid på en söndag; "Vart tar tiden vägen? Vart har denna veckan och helgen tagit vägen". Känns som att man inte hinner något nuförtiden, tiden bara rusar iväg.

Idag har jag iaf haft en lugn söndag. Har kollat två filmer medan D har kollat fotboll. Sedan har jag även fixat lite till med arbetet, så nu är det nästan helt klart. Framsidan är fixad, liksom sammanfattning. Hela arbetet har satts ihop i en ny version, rubriker och annat har fixats så allt har samma stil och liknande. Nu tror jag att det ska vara så bra det kan bli, skönt för då kan man snart slippa det kanske =)

Nu ska jag gå och pussa på min man och sedan blir det matlagning. Ikväll blir det varsin hemlagad hamburgare, ska bli riktigt gott! Trevlig kväll! 

Sunday Morning

Vi har precis varit ute på en runda med Lucas. Väldigt mysigt när hela familjen kan gå ut tillsammans, inte ofta det sker. Vi passade på att kasta lite boll med vovven, det gillar han så mycket =) Nu är vi inne igen och ska äta lite frukost! Efter det blir det lite TV och film, blir till att ta det lugnt idag..  Jag ska även fixa det sista på arbetet men det gör jag i eftermiddag. Vi ska även tvätta idag men även det är i eftermiddag, 17-22, så det behöver jag inte tänka på nu =)


 

Hoppas ni sovit gott inatt!
Kram


I´m Confused Like Always

Haha, trots min negativism innan så sitter jag här nu.. Helt klistrad framför TV:n, sååå spänd inför att se vad de har kommit på detta året ; vilka låtar kommer man gilla, vilka kommer man hata, vilka kläder kommer de ha, vem kommer sticka ut speciellt och vara lite knäppa, vad för upptåg kommer ske under programmet.. Ja ni ser ju, där finns massor med spännande saker som händer när det är melodifestival =) Jag känner till och med att det pirrar lite i magen... Tror nog att jag har ändrat mig, det är trots allt ganska kul med melodifestivalen, det är lite speciellt ju... Nu ska jag vända blicken mot TV:n igen!

Singing That Melody

Godkväll alla underbara som tittar in =)

Dagen har varit helt underbar. Inget vettigt har vi gjort egentligen, men det har varit perfekt ändå. D har suttit och tittat massa fotboll på Canal+, tror han är inne på tredje eller fjärde matchen så han är nöjd =) Jag har legat nerbäddad i soffan med täcke och kudde. Datorn har stått framför mig och jag har hunnit se tre avsnitt Grey´s Anatomy. Söten dukade även in en öl till mig som har flytit ner i strupen =)

Nu är det dock redan kväll och jag borde ta tag i maten. Ikväll startar ju melodifestivalen så maten får väl vara klar till det. Jag hade missat helt att det skulle börja redan. Hörde det på radion i veckan och min första tanke var "Redan? Är det dax nu igen?" Kändes som det var precis det var melodifestoval ju.,.. Jaja det blir nog bra, man får iaf titta och se om där är något bra bidrag. Har lyssnat lite på internet och tyckte Alcazar verkade bäst. Vi får se hur det blir sen live och med lite scenshow, kanske någon annan höjer sig då och blir bättre. Nu ska jag dock bege mig till köket!


Have a great evening!
XOXO

Are You Sober Today?

Detta är för tillfället en av mina absoluta favoritlåtar. Den spelas flitigt på min dator på hög volym. Toppen är det även att den ofta spelas på radion, eftersom det inte finns något bättre än bra musik på hög volym då man kör bil. Särskilt på morgonen då man har öppning så är det underbart att köra i mörkret och lyssna på toppenmusik, då vaknar man till så härligt skönt =)



I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

Ahhhh-Ahhh, the sun is blinding
I stayed up again
Oh, I'm finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe up high,
Nothing can touch me
Why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation
'Cause I won't remember, save your breath 'cause what's the use?


It´s The Final Countdown

ÄNTLIGEN börjar det kännas som att det släpper. Har suttit en stund nu med lite finjusteringar i examensarbetet och nu börjar det likna något. Inledningen har fått en sista ´touch´ och känns nu ganska klar. Littartur, resultat och diskussion har lästs igenom och om jag får säga det själv så känns även de delarna bra. Lite saker har tagits bort och lite har omformulerats men överlag tror jag att arbetet via detta har blivit bättre och mer strukturerat. Jag har via justeringar lyckats banta ner arbetet från drygt 11500 ord, till 9840 ord, och det känner jag mig enormt stolt över. Enligt instruktionerna får jag bara ha max 10000 ord, och jag har fortfarande inte gjort framsida så det ska in mer. Just detta att jag hade för många ord har varit ett stressmoment. Då det rör sig om så många ord så innebär det att man måste ta väck stora delar av stycken och liknande, och det är alltid lite svårt att göra. Dock lyckades jag med en del omformuleringar få med vissa saker ändå, fast på andra ställen. Nöjd är jag iaf =)

Nu känner jag att jag vill njuta ett tag av att det är lördag! Veckan har varit lång och full med arbete. Den har också varit tom på umgänge med mannen, eftersom han har haft kvällsvecka. Därför ska jag krypa över till den andra soffan nu där han ligger och surfar och sen ska jag njuta av hans närhet under resten av dagen. Det sista på arbetet (framsida och sammanfattning) får jag ta imorgon, för nu är det LÖRDAG och alltså HELG!


Hoppas ni har en skön lördag!
Ta hand om varandra & ta vara på dagen!
Kram ♥

Puss morgon ♥

Imorse vaknade jag av att Lucas låg och pussade mig i hela ansiktet och på händerna. Dock ville jag inte vakna, men efter att han hade pussat mig i någon timme så gav jag med mig. Därför startade vi dagen med en lång promenad bara han och jag. Ipoden i öronen, och ♥ vackraste vovven ♥ vid min sida gjorde promenaden helt underbar trots det lite gråa och tråkiga vädret. När vi kom in gav vi Sizou lite frukost och sedan slängde jag in bullar till frukosten i ugnen. D ligger fortfarande och latar sig (man kan undra vem som haft sovmorgon hela veckan och vem som varit uppe tidigt alla morgnar), så han får faktiskt inget kaffe till frukost för jag orkade inte sätta på. Om han pallrar sig upp så finns där bulle till honom, men det får han  nöja sig med...


Oj nu glömde jag nästan bullarna som borde vara klara nu. Have to run! Vi hörs senare!

♥♥♥


♥ My Lovely Sweetheart ♥

Tortilla-time ♥

Nu är det dax för kvällsmat för oss. Ikväll blir det tortillas för oss, underbart gott. I dem har vi bland annat kyckling, paprika, sallad, majs och vitlökssås (D har tacosås). Jag känner mig riktigt hungrig nu så det ska bli toppengptt med mat. Till maten blir det nog Let´s Dance, men när maten är uppäten skiftar vi nog till en film. Tycker inte att Let´s Dance har varit så jätteskoj i år, men det är dock ändå värt att se =)


Time for tortillas =)
Have a lovely evening

It´s Friday Baby =)

Hej =D

Äntligen är fredagen kommit vilket betyder att det är HELG nu =) Ska bli toppenskönt och underbart med helg, det behöver jag. Har längtat massor efter helgen faktiskt.. Även om jag trivs toppenbra på jobbet så är det skönt med helg och ledighet. Idag hade jag öppning på jobbet vilket innebar tidig hemgång. Slutade redan ett och sedan var jag och handlade innan jag åkte hem. Väl hemma så ville inte telefonen sluta att ringa. Daniels pappa och mamma ringde båda samtidigt, så han pratade med sin pappa och jag med hans mamma. Sedan ringde även något mysko nummer men det orkade jag inte svara på...

I helgen ska vi inte göra något speciellt alls. Blir en lugn helg med god mat, massor med mys och förhoppningsvis några bra filmer =) Känns skönt med en helt oplanerad helg, vi får se vad som händer och sker =) Nu blir det iaf lite vila framför TV:n, ska se ett avsnitt Gilmore Girls!


Ha en toppenbra eftermiddag!
See ya´ later!

London 2008 - Day 5

Den femte dagen i London tillbringade vi mest med att shoppa. Tyvärr hade vi glömt att kolla kamerans batteri så plötsligt upptäckte jag att det var på väg att ta slut. Därför finns det tyvärr inte så mycket foton från denna dagen, men de få där finns ska jag lägga upp =)

Först var vi på Harrods, där vi bland annat tittade på minnesmärket för psinsessan Diana. Jättefint minnesmärke tycker jag...


På Harrods passade jag också på att titta lite på alla fina Harrods-nallar. Den bredvid mig var inte liten precis =)

Underbar julbelysning på Oxford Street. Jag tycker detta kortet blev häftigt eftersom man ser den röda, typiska Londonbussen komma körande in i bild =)

Till middag blev det bakad potatis på en mysig pub. Efteråt passade vi på att ta en öl också på denna puben..


...och såhär ser den ut från utsidan. Detta var samma pub som vi drack öl på efter fotbollen på lördagen


Häftiga "spindelnät" av lampor på Regent Street

London 2008 - Day 4

Den fjärde dagen i London började vi med en liten julmarknad nere vid Themsen och London Eye. Trots två tidigare resor till London så hade vi aldrig varit ute vid London Eye och vandrat vid Themsen. Att hitta till London Eye var dock ingen enkel sak. Vi började med att följa skyltar som var uppsatta, men plötsligt slutade de skylta mot London Eye. Vi försökte se på vår karta hur vi skulle gå och efter ett tag skyltade de åter mot London Eye. Nästa skyltar vi såg var det plötsligt borta igen så det var sannerligen inte lätt att hitta dit. Lyckligtvis kom vi fram tillslut efter lite yrande, men de borde cok titta efter sina skyltar lite tycker jag.

Julmarknaden var supermysig med massor av små bodar där de sålde allt från julgodis, smycken, träleksaker, skyltar till dörrar och teckningar över London. Jag lyckades hitta den perfekta julkappen (enligt mig) till Noah. Ett litet trätåg i obehandlat trä där vagnarna bestod av bokstäver som tillsammans bildar Noahs namn. Ett lok och en slutvagn köpte vi med och det blev superfint =) Hade jag haft barn så hade jag lätt velat ha ett sådant tåg med deras namn, men nu hade jag ju tyvärr inga barn =P Efter att vi hade vandrat runt här ett tag så gick vi över London Bridge mot Big Ben. På vägen köpte vi lite brända mandlar, vilket kändes mysigt eftersom vi även åt det på förlovningsdagen fast då vid en annan bro i London =) Vi tog sedan tunnelbanan in till Oxford Street där vi gick och tittade i lite affärer innan vi åkte tillbaka ut till Bayswater där hotellet låg.


På väg upp från tunnelbanan. Tunnelbanan går så långt ner så man får åka låååååång rulltrappor för att komma upp =)


Framme vid London Eye efter en lång och krånglig promenad. De borde titta över skyltarna ute vid London Eye


London Eye. Riktigt häftigt att det rör sig hela tiden även då folk går på. På långt håll ser det ut att stå stilla men när man var närmre såg man att det rörde sig långsamt, långsamt hela tiden
Vi två med London Eye i bakgrunden

En båt på Themsen


Häftig bild med London Eye i förgrunden och Big Ben i bakgrunden. Här ser man också de små "burarna" som man åker i när man åker i London Eye.

Jag tittar i ett stånd med massor av träleksaker. Här har jag precis fått syn på det söta tåget som vi sedan köpte till Noah.

Min underbara man skickar sms

Bild där man ser Big Ben och The Parliament på andra sidan Themsen
Daniel på London Bridge =) Här hade vi precis köpt underbart goda brända mandlar

London Eye sett från andra sidan Themsen (från den sidan där Big Ben ligger)


Tunnelbanestationen vid Big Ben. Riktigt häftigt med glasdörrar som öppnades först när tåget kom. Inte många stationer som har sådan säkerhet.
Jag hittade en sittplats på det fullsatta tåget. Passade perfekt eftersom jag hade enormt ont i knäet

Daniel ville vara med när jag skulle fotografera ett underbart fint skyltfönster


Så söta =) I verkligheten rörde de sig så att det såg ut som att de bråkade om smällkaramellen och drog sönder den, riktigt häftigt =)


Förra året när vi åkte till London var jag enormt förkyld och därför smakade jag inte vad någon mat smakade under de första dagarna. Dock fick jag åter min smak vid en lunch vi intog på Pizza Hut. Denna lunchen var enormt god och jag har i ett år längtat tillbaka för att åter kunna äta på Pizza Hut. Därför fick jag tilslut igenom min önskan och vi åt en ordentlig lunch på Pizza Hut. Vi startade med två förrätter, potatisklyfter med dip samt vitlöksbröd. Efter det delade vi på två underbart goda pizzor, en med kyckling och en med biff =) Riktigt gott var det. Tyvärr kunde jag inte få min efterlängtade eftrerätt, chokladkaka, eftersom maskinen var sönder eller något liknande. Efter en enorm middag återvände vi för lite vila och kortspelande på rummet. Vi hann även med någon Bacardi Breezer och lite vin innan det på kvällen var dags för resans stora händelse... Mer om den upplevelsen kommer i ett senare inlägg =)


En glad Cattis som äntligen fått äta på Pizza Hut

Även Daniel Tyckte att det var riktigt gott =)

Pizzorna var enormt goda och mättande, och vi rullade ut från restaurangen

Tillbaka på hotellet passade jag på att fotografera oss lite. Fotograferingen började lugnt och fint med såna här bilder...

...men snart hade det övergått till en massa trams. Daniels min på denna bilden är obetalbar =)
Efter lite fix så var jag redo för kvällens äventyr =)

Även Daniel gjorde vid sig inför kvällens underbara arrangemang... =)

London 2008 - Day 3

Vår tredje dag i London var lördagen den 13:e, luciadagen. Dock kändes dagen inte alls sådär julig som man vanligtvid önskar att luciadagen ska vara. Istället var detta en regnig, grå och tråkig dag. Dock ska jag inte klaga på regnet. Av alla dagar vi har varit i London så har det enbart regnat denna enda dag (en gång innan har det skvätt lite men aldrig regnat rejält). Vi valde dock att trotsa regnet och begav oss ut på äventyr. Ät man i London så kan inte lite regn stoppa en =P Dum som jag var hade jag slitit hela morgonen med att platta håret innan vi gick på frukost, något som orsakade att vi nästan missade frukosten. När vi kom ut och såg vädret, och jag hade dessutom glömt mössa, så insåg jag att allt slit hade varit förgäves. Jag gjorde ett tappert försök att skydda håret med luvan men den blev snabbt blöt och mitt hår likaså =P

Denna dagen valde vi att ta en promenad till Notting Hill. Från vårt hotell var det ungefär 15 minuters promenad dit, och eftersom det enbart var en hållplats med tunnelbanan så kändes det dumt att åka med den trots det dåliga vädret. Väl framme i Notting Hill så hade vi ingen aning vart vi skulle för att se något kul. Jag hade hört talas om en marknad där men frågan var vart den var. Vi strosade dock runt lite och helt plötsligt hittade vi rätt =) Vi passade på att titta lite i stånden och jag lyckades hitta ett underbart fint armband som jag köpte med mig hem. Efter ett kort tag bestämde vi oss dock för att leta upp tunnelbanan och åka den lilla biten hem, eftersom vi var helt dyngsura.


Jag på promenad till Notting Hill. Jag gör ett tappert försök att skydda håret med tröjans luva =P

Riktigt häftiga, färgglada hus i Notting Hill. Jag hade helt klart velat bo i det rosa, svårt att gissa va? =P


En frusen och blöt Daniel på marknad i Notting Hill

Tillbaka på hotellet så valde vi att ta det lite lugnt för att regnet förhoppningsvis skulle ge med sig. Under tiden drack vi lite Bacardi Breezers och spelade kort. Har man semester så får man dricka lite varje dag samt lata sig lite på rummet, tycker vi iaf =) När klockan närmade sig två-tre så bestämde vi oss dock för att börja göra vid oss för avfärd. Regnet öste fortfarande ner utanför fönstren, men eftersom fotboll stod på eftermiddagens schema så hade vi inget val. Ursprungligen hade vi tänkt åka in i de centrala delarna för att äta middag på någon mysig restaurang, men på grund av regnet så valde vi istället en restaurang som låg nära hotellet. Även om där fanns många val, både billigare ch dyrare restauranger, så valde vi en av de billigaste i hopp om att kanske kunna ta en andra middag senare på kvällen efter fotbollen. Resultatet av restaurangval ser ni nedan =P



Redo för avfärd till forbollsmatchen =) Anledningen till D:s sura uppsyn är att han är arg eftersom jag sekunden innan sprang in och fotograferade honom när han kissade. Dock fotograferade jag enbart överkroppen, men det visste han inte här och han kom snabbt efter mig för att ta väck fotot =P

Fotbollsbiljetterna =) Tottenham Hot Spurs mot Manchester United var det som stod på scehmat


Dagens middag intogs på denna tjusiga restaurang...


...men det dög fint åt mig och smakade underbart gott =)


På tunnelbanan på väg ut till Seven Sisters Road...


Efter en lång tunnelbanetur med byte inne i London så hamnade vi till slut på Seven Sisters Road. Efter två tidigare besök här ute så har vi insett att man kan åka på tunnelbanebiljetten även på bussen. Eftersom det är en ganska lång väg att gå till arenan från stationen så valde vi detta sköna alternativet i år. Väl framme vid White Hart Lane så insisterade jag på att vi skulle göra ett besök i supporterbutiken. D som är ett inbitet Leeds-fan var lite tveksam men jag lyckades övertala honom till att jag skulle få kolla lite =) Självklart var jag tvungen att köpa något litet som minne och därför köpte jag en liten maskot i form av en snögubbe med Tottenham-halsduk samt en mössa till mig själv med klubbmärket på. Efter vår lilla shoppingtur så bestämde vi oss för att gå in på arenan trots att vi var tidiga. 

Tiden innan matchstart spenderade vi med att dricka öl, stå och snacka bakom läktaren samt kolla in spelarnas uppvärmning. Mest spännande var att spana efter Ronaldo, tyckte jag iaf =) Matchen vi skulle se var alltså Tottenham Hot Spurs mot Manchester United. Tottenhamfan som jag är så hejjade jag självklart på Spurs, men jag kunde ändå känna att det var väldigt skoj att få se machester United. matchen var precis sådär spännande som vi hade hoppats på, och trots slutresultatet 0-0 så var det en enormt bra match. Slutresultatet var väldigt rättvist eftersom inget av lagen var bättre än det andra. D lyckades till och med få matchens enda mål på film, ett mål som gjordes av Ronalde men som blev bortdömt på grund av hands. Synd dock att jag inte vet hur man lägger ut filmklipp för vi filmade en del och den stämning som finns på läktarna är något enormt. Genom hela matchen sjunger folk och hela läktarna lyfts av denna sången, helt annorlunda mot svensk fotboll där folk mest sitta tysta och tittar =) I love football, och då särskilt engelsk fotboll =)



Väl framme var vi tidiga och valde därför att ta vars en öl. Här står Daniel i gången bakom läktaren, i bakgrunden ser man uppgången till den sektion där vi skulle sitta =)


Spelarna värmer upp ordentligt innan matchen. Här ser vi Unitedspelarna som värmer upp...

...och även Tottenhamspelarna värmde upp ordentligt ett tag innan matchstart =) 


Enorma läktare är det. Här ser man läktaren innan de flesta har satt sig


Här ser man lite mer av de enorma läktaren samt de rader som var nedanför oss på vår läktare


Jag och älsklingen är redo för en spännande match =) Självklart har jag på mig min nya, fina mössa =)


Publiken har tagit sina platser och det är dags för matchstart...


...även spelarna anländer in på planen, vilket är lite tur för annar hade det inte blivit en så bra fotbollsmatch =P


Hörna för United. Denna hörnan var den där Ronaldo satte bollen i mål, men målet dömdes bort på grund av att han tog med handen..

Efter matchen så tog vi en rask promenad till stationen för resa tillbaka in i centrala London. Där letade vi upp mysig pub och satte oss och drack lite öl. Puben vi valde var enormt mysig. Till skillnad mot de flesta pubar i London så var där lugnt och skönt så man kunde sitta och snacka utan en massa skrik. De hade dessutom höga barbord och barstolar, vilket var superskönt eftersom jag då fick chans att sträcka ut mitt ömma knä =) Här satt vi sedan en lång stund och bara snackade och hade det mysigt. Det bästa att vara borta med älsklingen är all tid man får tillsammans, tid till att bara ta det lugnt och sitta och snacka =) Att smita in på en mysig pub, köpa vars en öl och sitta och snacka är helt underbart och något jag inte skulle vilja byta mot något. Efter en massa snackande bestämde vi oss för att åka hem och sova. Eftersom jag hade fått enorm smärta i knäet så skulle vi vara lite lata och åka tunnelbanan från Piccadilly till Oxford Circus (en promenad som max tar 10-15 minuter) för att där byta till rätt linje. Detta förslaget kom av min enormt omtänksamma man och vi gick därför till Piccadilly som var precis bredvid puben typ. Vi letade upp rätt linje och upptäckte att det var cirka 8 minuters väntetid. Eftersom vi redan hade tagit oss hit så valde vi att vänta och hoppade sedan på tåget då det kom. Precis innan första stoppet så upptäcker jag att vi har åkt på fel tåg, och alltså stått och väntat åtta minuter på fel tåg. Vi hoppar av, rädda för lika lång väntan för att komma tillbaka på rätt håll. Dock kom tåget på detta hålet efter någon minut så snart var vi på Oxford där vi kunde byta till vår röda linje och komma hem =P



Daniel unnade sig en mörk öl som han tycker är så gott. Tror det var en Guiness...

...medan jag som inte är så glad för mörk öl fick en vanlig, ljus och god öl =) Enorm mysig pub var det som vi hittade =)


Jag väntar på tåget som ska ta oss till Oxford Cirkus där vi ska byta till Central Line

Inte så många stationer som har dessa markeringar men jag tycker de ar så tuffa så jag var tvungen att fotografera dem =)

London 2008 - Day 2

Den andra dagen i London startades med en frukost på hotellet. Även om frukosten i sig inte är mycket att hurra för så är det enormt skönt att ha frukost inkluderat i hotellpriset. Några rostade mackor med marmelad samt en mugg kaffe/ett glas juice står man sig på ett tag också kan man ta en sen lunch sen istället för att direkt behöva leta efter frukostställe.

Efter att frukosten hade hamnat i magen så bestämde vi oss för att utforska London lite. Daniel hade som önskemål att vi skulle åka ut och kolla på Chelseas hemmaarena. Dagen innan hade jag lyckats hitta en underbart användbar karta över London, och eftersom vi såg att Chelseas arena låg på motsatta hållet mot de centrala delarna så vi bestämde oss för att starta med det. Sagt och gjort, vi tog tunnelbanan ut till rätt station och väl där så insåg vi att vi inte visste riktigt var den låg. Kartan vi hade sträckte sig inte så långt ut, utan det enda vi hade var en adress. Efter lite velande valde vi att gå i den ena riktningen och efter en liten promenad blev vi överlyckliga då vi såg att vi var på rätt gata. Vi fortsatte vandra framåt längst denna gatan för att förhoppningsvis hitta fram. Efter mycket vandrande (och lite gnällande från min sida =P)så bestämde vi oss för att vända tillbaka eftersom vi inte hittade arenan. Precis när vi kommer tillbaka till tunnelbanestationen så ser vi att arenan ligger in bit framåt på vägen. Vi hade alltså vandrat på fel håll, vandrat runt i en 30-40 minuter, också visade det sig att arenan låg så nära stationen att man såg den därifrån om man bara tittade ordentligt. Trots lite irritation på att vi gått fel så länge så blev vi glada över att hitta arenan och tittade runt där ett tag. Jag anser dock att det inte var mycket att se men D verkade iaf nöjd så då är jag också glad =)


Lite trött och irriterad över att vi inte hittar rätt. Dessutom var det iskallt ute och jag frös något enormt..

 
Väldigt fina arena hade de iaf =)


Jag fick chansen att snacka med lite snygga killar. Att få chansen att sitta mellan Lampard och Terry är inte det sämsta =)

Självklart var vi tvungna att ha ett foto på oss framför arenan =)


 

Efter att ha spanat runt lite runt arenan så bestämde vi oss för att åka tillbaka in mot centrum. Jag hade lyckats glömma mössan hemma på hotellrummet och man kunde direkt känna hur mycket en mössa hjälper mot kylan. Hädanefter ska jag aldrig tvivla på hur viktigt det är med mössa för att hålla värmen när det är kallt ute. Eftersom det var så enormt kallt ute denna dagen och jag frös så mycket så bestämde vi oss för att göra något inomhus. Vi hade innan resan diskuterat att vi kanske skulle gå på British Museum och tyckte att det kunde vara passande en kall dag som denna. Jag är egentligen inte speciellt road av museum, även om jag tycker att historia är väldigt fascinerande, men hade hört mycket bra om detta museumet så vi gav det en chans. Självklart fanns där en del intressanta saker, fast överlag blev jag besviken och tyckte där var ganska tråkigt. Efter att ha avslutat besöket med att spana in mumierna så begav vi oss därför vidare ut på nya äventyr...

På väg till museet. Denna gatan var så fin, en riktigt traditionell engelsk gata med söta hus. Om jag skulle bott i London skulle jag bott på precis en sådan gata =) Observera dock min fula pose - och nej jag var inte kissignödig, enbart frusen =P


Med museét i bakgrunden. Precis när vi kom så var det massor med folk utanför och jag började undra om det var något speciellt. Dock visade det sig vara några skolklasser som var där på besök, antar det är ett populärt besöksställe för skolor. Dock syns inte folkmassorna på denna bilden.
Inne i entréhallen. Detta var centrum i hela museet och härifrån kunde man ta sig till alla olika utställningar.
En häftig stenstaty av ett lejon som jag var tvungen att fotografera =)

Daniel blev väldigt fascinerad av stenlejonet och var tvungen fotografera det med mobilen. För att lyckas krävs stooooor koncentration ;)

Daniel med några kompisar =P


 

Efter museét bestämde vi oss för att åka tillbaka till hotellet en runda för lite vila. Vi köpte med oss några cheesburgare och öl och begav till hotellrummet för lite sen lunch. Efter att vi hade ätit upp cheesburgarna så spelade vi kort och drack lite öl innan vi begav oss in i London för att titta runt lite och äta middag. Efter att ha strosat runt lite på Londons alla gator och spanat i skyltfönster så valde vi en av Londons alla pubar som matställe. Denna andra kvällen blev det lite klassisk, engelsk pubmat. Daniel åt "fish & chips" medan jag åt en rumpstek. Puben var riktigt mysig, med utsikt över en av alla londons teatrar så vi satt och spanade på allt folk som skulle på musikal. Maten var sådär, min rumpstek var enormt seg och efter halva så bytte jag fat med D och fick istället hand underbart goda "fish & chips". Efter maten strosade vi längst Regent Street upp mot Oxford Circus där vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet.

Redo för en runda in i centrala London


Jag och min älskade man =)

Carnaby Street var underbart fint smyckat =) Snögubbarna i luften  var så fina =)


Dags för middag på en engelsk pub



Jag vid Leicester Square. Mitt på torget hade de ett stort tivoli med karuseller, dock åkte vi inget utan tittade bara. Där var så fint med alla lampor i träden.

Julskyltningen i skyltfönsterna hos den enorma leksaksbutiken Hamleys.
Daniel utanför Hamleys. Min underbart söta, trötta man =)

London 2008 - Day One

London baby...
Tänkte att jag ska lägga upp inläggen från vår Londonresa som vi gjorde i december 2008. De låg på den gamla bloggen, men eftersom den är stängd så lägger jag dem även här =)

Londonresan var helt underbar i år. Har precis suttit och titta genom bilderna för att välja ut några att lägga ut här, men där finns så mycket bra bilder. Därför bestämde jag mig för att lägga in massor med bilder, för en bild säger mer än tusen ord =)

Vi lämnade hemmet och Helsingborg tidigt på morgonen den 11 december. Vid 8 på morgonen var vi framme på Kastrup där vi skulle flyga från. Efter lite strul med att hitta incheckningsdisken så fick vi till slut vårt bagage incheckat och kunde gå genom säkerhetskontrollen.. Väl inne var det knappt två timmar till avfärd så vi passade på att kolla runt i alla olika affärer. Vi hann också med att dela på en god öl =)


Daniel njuter av en god öl
Även jag tyckte det satt fint med lite öl =)




Medan vi drack vår öl så satt vi och kollade ut över flygplatsen och spanade in alla flygplan. Plötsligt tappade en bagagevagn en väska utan att märka det och detta var vi ju tvungna att dokumentera =P Det var rätt lustigt för massor med bilar körde förbi utan att bry sig om den stackars väskan. Till slut kom där dock en bil som stannade och tog den med sig, tur för den vars väska det var kunde jag känna =)

Efter en god öl så fick vi snabbt bege oss till vår gate. Vi försökte vara smarta vid valet av ställe att dricka öl, men lyckades inte riktigt. Det flyget vi skulle åka med var väldigt sent med att komma upp med gatenummer på informationstavlorna, men eftersom vi åkte med samma förra året och visste att det gick från A-delen då så satte vi oss strategiskt nog vid A-delen för att dricka vår öl. Plötsligt slår jag en blick upp på tavlan och ser att vårt flyg går från D-delen som är långt åt andra hållet. Dessutom stod det "to gate", vilket ledde till oro och stress hos oss. Efter en rask promenad kom vi fram och blev insläppta i vänthallen. Efter cirka 10 minuters väntande där så kom plötsligt personalen och informerade om att det blivit fel och att planet istället skulle gå från C-delen. Vi skyndade oss alla dit och fick tillslut komma på planet. Flygresan gick jättebra och vi var framme i London vid 11-tiden engelsk tid.



Framme i London och väntar på väskorna


Daniel tyckte att det tog lång tid för väskorna att komma

Nästa steg blev att leta upp en buss att åka med in till London från Stansted flygplats. Detta året valde vi National Express, men precis efter vi köpt biljetterba så insåg vi att det hade varit billigare att åka med ett annat bolag. Jaja, gjort är gjort och vi vandrade på bussen. Resan in till London tar cirka två timmar med bussen. Jag valde att tillbringa den första timmen med att sova eftersom jag var enormt trött. Resten av resan satt vi tillsammans och titta ut på bebyggelsen medan vi kom in i London. Roligt att se alla olika områden och vilken skillnad det ör mellan ytterområdena och innerområdena. Efter en lång resa kom vi tillslut fram till Victoria station vid 14-tiden. Vi fixade snabbt biljetter till tunnelbanan så att vi skulle kunna bege oss till hotellet. Detta året vaklde vi ett sjudagarskort eftersom vi skulle vara där sex dagar. Var riktigt bra och vi tjänade massor av pengar på det jämfört med att köpa nya biljetter varje dag. Dessutom var det skönt att slippa starta varje dag med att köa för att köpa biljett.

Tunnelbaneresan blev även den lite förvirrande. Vi lyckades först komma på fel tåg så vi hoppade av för att byta. Efter lång väntan på den gula linjen som aldrig kom så valde vi att åter hoppa på ett grönt tåg för att åka en bit till på fel håll och sedan byta till ett annat grönt tåg som gick på rätt håll. Massor av folk och två väskor var ingen rolig kombination (dessutom på Londons krångligaste station), men tillslut var vi på rätt tåg och kom fram till Bayswater.



Daniel blev lite trött av allt krånglande med tunnelbanetågen

Väl framme i Bayswater gick allt bättre. Eftersom vi valt att bo på samma hotell som förra året så var det lätt att hitta. Var så mysigt komma tillbaka för man kände igen sig. Även fast det var ett år sedan vi var där sist så kändes det som att vi varit där en vecka tidigare och det var underbart mysigt att känna sig så hemma direkt. Vi vandrade till hotellet och fick vårt rum, tyvärr fick vi ett mycket sämre rum än förra året (utsikt mot en bakgata vilket var riktigt tråkigt), men vad gör det man är ju inte i London för att vara på rummet. Väl framme på hotellet tog vi det lite lugnt en stund för att ladda krafterna efter allt resande.


På väg till hotellet gick D in och köpte en Cola och jag passade på att fota lite. Här är huvudgatan ner mot tunnelbanestationerna...


...och här ser man upp mot det hållet där vårt hotell ligger. Dock ligger inte hotellet på denna gatan utan på en parallell gata men här gick vi varje dag till och från tunnelbanan.


Väl framme på hotellet så slocknade D direkt och självklart var jag tvungen att fota det =)


Efter en stunds vila för D:s del och en stunds TV-tittande för min del så gjorde vi vid oss för att åka in i London en runda och titta lite och äta middag. Denna första kväll valde vi att bara strosa runt lite och kolla, ser var man hamnade och gå på lite mindre gator för att utforska stan. Tillslut kom vi fram till Chinatown där vi hade planerat att äta middag, så då valde vi en restaurang och åt en underbar middag. Jag älskar kinamaten i London. Till skillnad mot i Sverige så får man in maten på ett uppläggningsfat och tar sen över det på ett annat fat för att äta. Detta gör att man enkelt kan dela på de olika rätterna och äta lite av varje. I år valde vi en kötträtt och en kycklingrätt, vilka båda två var supergoda. Vi beställde också in "eggfried rice", vilket är supergott. Vi delade på dessa rätter, vilket är underbart gott att få två rätter i en. Efter maten vandrade vi runt lite mer innan vi tillslut åkte hem för en god natts sömn.



I hissen på väg ut


Jag i tunnelbanan på väg till stan


Jag och älsklingen på promenad i London


D inne i stan, underbart fint med all belysning


Jag vid Piccadilly Circus, så häftigt med de stora skyltarna =)

Daniel ser nöjd ut medan han väntar på maten


Här är våra två olika rätter, underbart gott var det =)


Lite av all julbelysning som finns runt om i London


Det tar aldrig slut..

Ibland hamnar jag i svackor, och den jag är inne i just nu känns djup.. Känns som att arbetet aldrig blir färdigt, men nu måste det bli färdigt. Massa saker som ska bedömmas nu, känns jobbigt.. Tänk om alla bara sågar arbetet, det skulle vara väldigt jobbigt ju..  Usch, jag ska inte klaga men det känns tufft. Nu vill jag bara bli färdig med arbetet så att jag kan få andas och leva igen, det skulle vara såååå skönt...


Se upp i backen!

Dagen på förskolan har varit underbar. Barnen skrek av glädje imorse, äntligen hade vi fått lite snö =) Barnen var riktigt ivriga att få komma ut, det var till och med en pojke som hade sagt till sin mamma imorse: "Jag måste ha på mig overallen, för vi ska ut och åka pulka direkt". Denna pojken kom tidigt till förskolan och skulle äta frukost innan det var dax att gå ut. När mamman hade påpekat det så hade han bara sagt att han hellre ville åka pulka =)

På grund av vädret så kastade vi vår planerade dagsaktivitet åt sidan för massor med bus och fart i backen utanför förskolan. Underbart var det att se och höra barnens glädje då de for ner för branten. Älskar mitt jobb och jag älskar barnens entusiasm och spontanitet. Jag hamnade också i en pulka och åkte några gånger. Det var superkul, minns inte när jag senast åkte pulka =) Jag kände mig som ett barn för jag tyckte det var lika kul som barnen, men vad gör det; barnen älskar när man vågar vara fjantig och vara med i deras lek =)

Nu har jag varit hemma en stund. Pussats med vovvarna samt varit ute på snöpromenad med dem. Nu ska jag kolla lite TV tror jag. Är sugen på en tupplur men min handledare för examensarbetet ska ringa mig så jag ville inte sova då.. Snyggt vara helt yrvaken då jag svarar i telefonen, då fattar jag säkert inget av vad hon säger. Hoppas hon ringer snart så att jag kan sova en stund sen!


Hoppas ni också haft en underbar dag i snön!
Ta hand om er!
Kram

God middag hos pappa

Nu har jag nyligen kommit hem och landat i soffan. Har ingen riktig ork till att skriva här ikväll, har lite ont i magen och är riktigt trött i både kropp och knopp. Middagen hos pappa var underbart god, mysigt umgås lite med pappa =) Nu ska jag kolla lite DVD och sova på soffan tills D kommer hem och väcker mig! Just nu längtar jag massor efter lite kramar och pussar med älsklingen =) Till helgen får det bli massor med mys...


Sleep Tight Tonight!
XOXO

Äntligen dax för hemfärd

Godkväll =)

Nu sitter jag på jobbet och har precis lämnat hem det sista barnet. Skönt nu när alla barn har gått hem, då får jag också gå hem =) Har egentligen tid till 18.30, men har lite planering jag ska göra hemma så jag går hem nu. Ska leta upp två häften jag har med uteaktiviteter, utepedagogik och så. Tänkte se om där är något skoj som vi kan göra här på förskolan =)

Har varit en toppendag, fast lång och energikrävande. Nu ska jag på middag hos pappa, skönt att slippa laga mat själv. Hade önskat köttgryta för ett tag sedan så igår ringde han och undrade om jag ville komma idag, vilket passar perfekt eftersom jag slutar sent och det är tråkigt åka hem och laga mat då =) Pappa var hemma hos oss innan och hämtade L så nu ska jag köra direkt hem till pappa, skönt =)

Skriver mer när jag kommer hem sen!
Hoppas er onsdag har varit bra!
Kram

The best ever

One Tree Hill måste vara den bästa serien som någonsin funnits. Har precis kollat på två avsnitt, avsnitt 15 och 16 och de var sååå bra. Vid ett flertal gånger grät jag till och med, snacka om att bli berörd =) Det är så mysigt att Peyton och Lucas äntligen är ihop och är lyckliga, det är så det ska vara. Att dessutom andra saker har utveklat sig som de har gör inte saken sämre. För tillfället är verkligen allt perfekt, så underbart mysigt =)


Nu ska jag sova!
Sov gott inatt!
Godnattkram


It´s Time To Make It Hot



Nu är det dax för veckans första avsnitt av Top Model. Jag älskar det programmet, så roligt att se när de fotograferas och liknande =) Att min favorit fortfarande är kvar gör det hela mycket bättre dessutom =) Tror de skulle åka till Amsterdam idag, ska bli skoj att se...




 

I´m Stupid

Ibland är jag bara för dum =P När jag väl har en eftermiddag ledigt och har möjlighet att vila lite och kolla TV, så fixar jag direkt något att göra. Idag har jag till exempel kommit på att jag måste lägga in alla bilder från den gamla datorn på denna, vilket tog sin tid. Efter det så fick jag för mig att jag skulle göra en ny header till bloggen, och även det tog en bra stund. Nu ska jag iaf vila en stund innan jag ska äta lite kvällsmat!

Trevlig kväll!
XOXO

Lördagsutflykt till Helsingör

I lördags tog vi ju en liten utflykt till Helsingör. Vi gick och tittade, snackade och shoppade. Förutom detta så hann vi även med en liten lunch. Vi smet in på en liten restaurang och Daniel åt en falafel medan jag åt en pommes. Vi passade också på lyxa till det lite och beställde vars en öl till maten =) Hela dagen var underbar, härligt att få umgås en massa med älsklingen!



Vi har skaffat städhjälp

Förra veckan när jag var på väg hem från jobbet så fick jag ett underbart fint sms av mina älsklingspojkar =) Egentligen var det ett MMS från Lucas, där han ville visa upp hur duktig han är. Han hade hjälpt Daniel att städa här hemma, och hade därför agt sina leksaker i fönsterkarmen. Eller det var kanske inte städhjälp, han kanske ville hjälpa till att inreda här hemma och tyckte att det skulle vara fint med två lejon och en "snoddas" i fönstret. Söt är han iaf min tok-vovve =)



Längtan

Åhh, jag satt precis och kollade igenom lite foton som finns på datorn. Kollade bland annat på några foton från bröllopet, samt bilderna från USA. Varje gång jag ser bilderna så får jag ett sådant sug i magen, det var såååå underbart när vi var iväg. Det går inte att beskriva den känslan som jag känner inför USA, det är helt sjukt. Massor med fjärilar i hela kroppen och speciellt i magen då jag tänker på den underbara resan. Det var verkligen mitt livs resa hittills, finns inget som slår den. Hoppas att vi snart kan åka iväg igen, det hade varit helt lovely! Tänkte skriva ihop ett inlägg snart om USA-resan samt bjuda på massor med bilder därifrån. Kanske fixar det redan senare idag, vi får se, men nu ska jag iaf kolla på ett avsnitt Gilmore Girls!


Jag & älsklingen i USA

En tidig arbetsdag

Jag har redan hunnit med en hel arbetsdag, fast att klockan bara är två. Hade öppning på jobbet så jag började sex och slutade därför redan 13.. Känns underbart att arbeta tidigt och sedan ha hela dagen fri. DEssutom hann jag med lite mys med älsklingen innan han skulle och jobba, den stackaren som ska jobba hela eftermiddagen och kvällen.. Jag tänker på dig älskling, det vet du väl?!

Haha, fick ett roligt mail idag förresten. Jag mailade min handledare för arbetet imorse, skickade det färdiga och sammansatta arbetet till henne. Eftersom jag skulle börja jobba tidigt och hade glömt maila det igår så mailade jag det imorse, vid femtiden. Fick sedan svar från Birgitta, där hon skrev såhär: "5.03? Sover du aldrig? Du måste ju sova Cathrine!!" Både jag och D gapflabbade, för det måset ha sett ut som att jag satt uppe hela natten och skrev =P

Nu ska jag spana runt lite på internet. Tänkte beställa ett halsband till mig själv men kan inte bestämma mig för vilket... Hmm svårt val, får nog titta och fundera lite till. Sedan ska jag nog ta en riktigt lugn eftermiddag, typ slappa i soffan och kolla TV, film eller någon serie hela eftermiddagen och kvällen =) Det känns som att det är precis vad jag ehöver och jag tycker faktiskt att jag förtjänar det =)


Hoppas alla får en toppeneftermiddag denna tisdag!
Kram

Jag, velig? Nädå aldrig...

Nu ska jag se ett avsnitt Gilmore Girls tänkte jag =) Jag köpte hela samlingsboxen med alla sju säsongerna igår så jag har några avsnitt att se... Eller jag kanske ska kolla en film istället? Alltid ett svårt val, det finns så mycket som jag vill se. Många filmer och TV-program vill inte D se och då sparar jag dem till min vecka med ensamma kvällar, men jag blir alltid velig över vad jag ska se för att jag har så mycket bra på lager =)


Tror jag gör såhär:
Ser först en film, kanske Serving Sara som jag spelade in i lördags eller Kärlek på menyn som jag spelade in på Canal+ för längesedan
Efter filmen så ser jag ett avsnitt Gilmore Girls när jag går och lägger mig och ska sova

På detta viset så dår jag det bästa av två världar =) Kan man inte bestämma sig så får man försöka att både ha kakan och äta den =P

I´m Working Like A Maniac

Godkväll =)

NU har jag precis ätit lite kvällsmat. Det blev potatisgratäng som blev över i lördags, smakade toppengott och var lagom lätt att fixa till. Nu kollar jag på TV, ser programmet på TV4. Tror det heter "Familjen Annorlunda", det handlar iaf om familjer med många barn. Ganska så intressant iaf =)

Annars har dagen mest gått ut på jobb och plugg. Först var det jobb från 8 till 17. Var en rolig dag, barnen är så underbara. Vi hann med två rundor ute idag i det fina vädret, helt underbart härligt att vara ute =) Efter jobbet så åkte jag direkt hem och satte mig och pluggade. Tur att både Lucas och Sizou är så snälla och vilar när jag pluggar, det är aldrig några problem med dem och det känns väldigt skönt =) Nu är arbetet sammansatt, fast lite småsaker finns kvar att fixa. Ida fixade jag lite mer referenser från litteratur, skrev in dem i litteraturavsnittet samt diskussionen. Sedan skrev jag en ny inkedning för den gama passade inte in på det som arbetet handlade om. Arbetet sammanställdes, rättades och en innehållsförteckning fixades. Jag gjorde också klart litteraturlistan, så nu är allt fixat. Ska bli skönt när arbetet är färdigt så att man kan lägga det bakom sig =)


Nä nu ska jag fortsätta att titta på TV
Hoppas ni haft en bra måndag och får en mysig kväll!
Kram

Irene Huss

Ikväll har vi sett den tredje Irene Huss filmen. Tror filmen hette Nattrond eller något sådant, den var ganska bra iaf. De har visat alla filmerna i serien på Canal+ nyligen så då passade vi på att spela in dem. Den senaste veckan har vi hunnit se de tre första, så nu är där tre kvar att se..

Kvällen har för övrigt varit lugn. Det blev inget Grey´s Anatomy för mig innan, för jag fixade istället lite med examensarbetet. D var duktig och lagade supergod mat till oss under tiden. Ikväll blev det fjärilskotletter, sourcream & onion potatisklyftor, stekta champinjoner och champinjonsås. Det smakade helt underbart, älsklingen är fantastiskt duktig på att laga mat =)

Nu är det dock dax för sängen. En ny arbetsvecka imorgon så det gäller att man får ordentligt med sömn inatt!


Dröm sött inatt!
Kram

Are You Grey?

Det blev en underbart god fika med älsklingen. Vi åt semlor i soffan samtidigt som vi tittade på det senaste avsnittet av 24. Så mysigt med en lugn söndag med massor av mys, det gillar vi =) Nu har jag krupit ner i sängen under täcket. D kollar fotboll på TV:n så jag tänkte passa på att se ett avsnitt av Grey´s Anatomy!

The End Is Near

Ojdå vad tiden går fort när man har roligt. Eller så roligt har jag inte egentligen men snabbt har tiden gått idag iaf. Har precis suttit ett bra tag och försökt få ordning på mitt arbete. Nu ser det väl lite bättre ut, ska iaf ta en paus nu och så får jag titta på det sen igen för att se hur det känns då. Det som är helt färdigt på arbetet nu är:

♥ Syfte med frågeställningar
♥ Metod
♥ Litteraturavsnitt
♥ Resultat (ska bara kollas igenom en sista gång)
♥ Diskussion
♥ Litteraturlista (ska bara fylla i rätt uppgifter för en sista bok)

Känns skönt att nästan allt är färdigt. Inledningen ska kollas över igen, ska se om den stämmer med arbetet eller om den måste fixas lite. Sedan ska bara en innehållsförteckning fixas och arbetet sättas ihop, jag börjar se slutet nu =)

Nu känner jag dock att jag har varit väldigt duktig för stunden och att jag därför förtjänar en paus. Det blir nog lite fika och en film med älsklingen. Han har kollat fotboll på TV:n medan jag pluggat, men nu hör jag att han snarkar så jag får väl testa att väcka honom för att se om han vill ha fika och film eller om jag ska titta på något själv. Hoppas ni har en skön och lugn söndag =)

Det ska börjas i tid

Godmorgon alla underbara läsare =)

NU är det dax för att ta sig upp ur sängen. Jag har redan varit vaken i cirka två timmar, men har suttit med datorn i knäet i sängen och fixat med examensarbetet. Arbetet är nästan färdigt nu, hade ju samtal med min handledare häromdagen och det enda hon påpekade var småsaker och sedan en omstrukturering av resultatet. Känns skönt ändå att det jag skivit är bra och inte behöver mer arbete, var mest omformuleringar och liknande. Har fixat allt smått nu, ska ta resultatet sen tänkte jag. Jag uppfattade det som att det jag skrivit på resultatet var bra, bara att jag skulle strukturerara om det. Min diskussion är strukturerad i två delar, frågeställning ett och frågeställning två, vilket känns som en bra uppdelning. Nu ska jag göra likadant med resultatet (istället för tillfälle ett och tillfälle två som jag har nu) så de olika delarna ska bara flyttas runt lite så blir det nog bra =) Efter det är fixat ska jag ta en ny koll på inledningen, som jag inte tittat på sedan starten, sedan ska allt sättas ihop och en innehållsförteckning ska fixas. Sedan är det färdigt... Åhhh vad jag längtar =)

Nä nu är jag hungrig så nu får det bli frukost. Annars idag ska vi inte göra så mycket. Jag ska som sagt fixa klart arbetet, iaf bli klar med resultatet, fast annars blir det nog mest mys och kanske en eller två filmer?! Hoppas ni fått en mysig start på söndagen =) Kram

RSS 2.0