Vilosöndag

Hej!

Tänkte bara titta in och säga hej. Vi har en lugn och skön söndag här hemma idag. Lite TV har vi kollat, god lunch har ätits och massa mys har hunnit med. Jag är trött, min kropp behöver vila för tillfället så jag passar på att ge den massor med vila. Man ska lyssna på sin kropp så det försöker jag göra. Nu ska jag surfa runt lite på datorn och se om jag hittar något skoj. Ska surfa lite speciellt efter en viss sak, lite information om det roliga jag nämnde i gårdagen inlägg. Kommer snart berätta mer men till dess får ni fortsätta att vara lite nyfikna ;)

Trevlig söndagsskväll! Kram


Lördagen den 27 mars 2010

Godmorgon!

Till att börja med vill jag bara berätta att boktaven S fungerar dåligt på mitt tangentbord så om ni saknar den någontans så är det därför (orkar inte kolla igenom hela tiden så att den verkligen fungerar och skriver ut ett S)

Var längesedan jag skerv något viktigt här. Livet kom liksom emellan och gav mig både mindre tid och mindre lust till att blogga. Nu känner jag dock mig redo för att komma tillbaka hit och - här är jag :D

Som sagt har jag levt livet med allt vad det innebär. Medgångar och motgångar men det är så livet är. Inget speciellt som jag vill gå in på här iaf.. Kan dock säga att efter allt som har hänt så känner jag mig både starkare och mognare, mer vuxen helt enkelt. Är en skön känsla.. Kan iaf säga att jag inte alls känner mig som den människan jag var när 2010 började, och förändringen har alltså kett till det poitiva hållet vilket känns toppen.

Idag är det som agt lördag, härligt! Och inte nog med detta, det är dessutom den 27 mars idag. Nu kanske ni undrar vad som är så speciellt med detta och det ka jag gärna berätta för er. Den 27 mars 2007, för alltså 3 år sedan, så föddes en av världens underbaraste krabater. Denna lilla krabaten kallas numera för Lucas och är alltså vår älskade lilla busunge. Att det är tre hela år sedan han kom in i våra liv känns otroligt, vad toden går snabbt. Samtidigt känns det som att han alltid har funnits här, ett liv med honom är så självklart! Så idag ska vi fira vår älskade lilla vovve med massa skoj och gott att äta. Bara synd det regnar för annars kunde vi ju varit ute och busat, typ kastat boll eller freesbee. Grattis Lucas, världen bästa kille som jag älskar mest av allt i världen :)

Ska även passa på idag att säga grattis till världens bästa mamma (och mormor säger Lucas och Sizou) som alltid finns där för mig i vått och torrt. Grattis på födelsedagen i efterskott. Jag älskar dig massor, tack för att du alltid ställer upp för mig och min familj.

Nä nu blir det frukost och sedan ska det hända en massa spännande idag! Återkommer kanske senare idag och berättar en superrolig nyhet, so stay tuned!






Lucas framför sin alldeles egna stock (kolla namnet på stocken)


...

Har helt enkelt inget att säga och därför gör jag inte det! Detta är mitt liv nu, tomt och meningslöst, precis som detta inlägget... Jag är iaf i livet så nu vet ni det!

RSS 2.0