Lite bloggbrist

Just nu är det mycket annat än bloggen som upptar mina tankar, därav bloggbrist för tillfället.. Återkommer nog inom kort.

Helgen som gått

Halloj!

Så var helgen åter på väg mot sitt slut, förstår aldrig hur det kan gå så fort. Helgen har varit väldigt bra. Fredagen var det ju Kent, vilket var helt fantastiskt! Kent var i högform och det var en fantastiskt fin kväll så helheten blev helt perfekt. Jag bara stod där i folkhavet, med älsklingens armar runt mig och totalt njöt av härligt väder, otrolig musik och kärleken som flödade mellan mig och älsklingen.

Annars har helgen mest bestått av vila. Jag har legat i soffan och kollat Förhäxad, älsklingen har fortsatt att spela sitt älskade FM (Fotball Manager). God mat och massor av mys har förstås också hunnits med. Imorse startade vi dagen hos mamma på kolonin där vi åt frukost och spelade en runda kort. Var en perfekt start på en i övrigt skön dag i hemmet. Har helt enkelt varit en sjukt bra helg ;) Nu blir det god kladdkaka - MUMS!

Trevlig kväll! Kram


A Week Has Gone By..

Ojdå, en hel vecka har bara flugit förbi. Skrämmande det där.. Konstigare ändå är att jag hela veckan har tyckt att det varit så segt, dagarna har verkligen släpat sig fram långsamt, långsamt, långsamt.. Första arbetsveckan på nya jobbet är iaf avklarad. Fungerar bra, även om jag saknar det gamla stället. Saknar alla barn och även personalen, men självklart finns där många goa barn även på nya stället. Hur personalen är har jag svårt att uttala mig om eftersom det mest är vikarier där för tillfället. Får se under de kommande veckorna hur det kommer känans då..

Ikväll ska iaf jag och älsklingen på konsert. KENT på Sofiero är det som gäller och det ska bli väldigt roligt faktiskt. Jag älskar konserter, och särskilt om man får gå med underbara älsklingen ;) Skönt är också att Daniel haft semester hela veckan så Lucas har inte varit ensam alls så därför klarar han sig den stunden vi är iväg ikväll. Nu ska jag fixa lite middag.

Trevlig kväll! Kram


Fulla dagar

Halloj!

Vi är åter hemma i kalla, blöta Sverige. Kom hem redan i fredags (mitt i natten) så vi har varit hemma ett bra tag nu men jdagarna har bara rusat iväg. Fredagen bestod av sömn, hämta våra busungar samt lite festivalsbesök. Gårdagen bestod av ännu mer vila (konstogt komma hem från semestern och vara såhär trött :P) samt festivalen en runda på kvällen. Även dagen idag är helt fullmatad, först vila här hemma eftersom jag känner mig halvkass i kroppen, sedan ska vi till mammas kollo och fira Tessan som fyller år på tisdag. Ska även försöka hinna på Väla en runda eftersom jag skulle vilja ha något nytt och fint tills imorgon då jag börjar nya jobbet. Man måste ju se bra ut och vara representativ när man ska börja om på nytt ;)

Nu kom älsklingen in till mig i soffam igen så nu ska vi se ett avsnitt Förhäxad tillsammans. Hörs mer en annan gång! Kram


RSS 2.0