Årets sista dag

Hej!

Helt plötsligt har denna dagen kommit. Känns lite som att den har smugit sig på utan att jag har riktigt hängt med, helt förvånande så är det bara plötsligt den sista december och hela 2009 har försvunnit. Kan kort sagt säga att detta året inte riktigt har blivit vad det förväntades bli. Många önskningar som inte har blivit som hoppats, men även mycket som har blivit bättre än förväntat. Hoppas dock på ett ännu bättre 2010, då jag förhoppningsvis kan få förverkliga alla mina drömmar som svävar i min kropp.

På sistonde har det blivit väldigt lite bloggande fårn mig. Vet egentligen inte anledningen... Har allmänt tappat lusetn till att sitta vid datorn. Förr kunde jag sitta länge och surfa runt, läsa bloggar och annan rolig information, men nu räcker det med någon snabb minut vid datorn för att kag ska bli rastlös och vilja göra något mer givande. Egentligen ger bloggandet mig massor och det är verkligen en stund för mig själv då jag får sätta ord på tankar och känslor jag har. Förhoppningen är att jag ska komma tillbaka med förnyad ork när det nya året startar. Med mindre av annat som lockar mig på internet så blir där förhoppningsvis mer tid till bloggen. Dock får vi se hur det blir, den som lever får se brukar man väl säga.

Vill iaf passa på att tacka alla underbara läsare som brukar titta in här till mig. Att se statistiken som ni ger mig känns toppen och jag gillar min läsarkrets. Skulle vara supertrevligt om ni blev mer flitiga på att lämna avtryck efter er, skulle förgylla min dag och sporra mig till att ta tag i bloggen bättre igen.

Slutligen vill jag önska alla ett gott nytt år! Hoppas alla får en mysig nyårsafton med god mat och kanske lite bubbel. Själva firar vi hemma lite lugnt och lägger all energi på söta Lucas som tycker att nyår är lite skrämmande. God mat, något glas vin, lite spel och bra musik och sedan skålar vi in 2010 med lite mousserande! En härlig kväll med familjen ser vi framemot efter en hektisk jul.

GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA!
Vi hörs 2010!


Riktigt skönt med helg

Trots denna veckans korta arbetsvecka med enbart två arbetsdagar så känns det enormt skönt med helg nu. Mest av allt längtar jag efter att få vila upp mig. Ska bli skönt att bara få lite lugn och ro och låta kroppen vila upp sig. Blev ju en hel del promenerande och liknande i London så man känner absolut att kroppen är sliten.

Även om vila är högt prioriterat så är det ännu viktigare att få ordning här hemma inför julen. Det ska julstädas, julpyntas och julshoppas. Imorgon blir det nog inhandling av julmat samt julklappar, sedan lite städning och pyntningen här hemma. Får ta chansen och fixa nu i helgen eftersom det är jobb sen i dagarna tre.

Nu ska jag fixa det sista på kvällens mat. Blir tacogratäng med massa grönsaker och tacochips samt hemmagjort vitlöksbröd...MUMS! Vi hörs mer i helgen! Kram


Alive and still going strong

Halloj!

Lång bloggtorka från min sida på sistonde men rent allmänt finns ingen lust att blogga. Mycket skit som händer, mycket strul med vissa saker i livet.. Dock inget jag riktigt tänker skriva här, men det är lite tungt för tillfället. Dessutom har vi ju befunnit oss utomlands i sex dagar och kom hem igår vilket även det bidrar till bloggtorkan. Vi hade en helt underbar vistelse i London med sex underbara dagar bara vi två. Var extramt skönt med ett "break from reality" med tanke på hur allt är för tillfället.

Trots att livet känns lite tungt så är jag sååå tacksam att jag har varldens bästa stöd i form av min underbara man samt min underbara familj. Att ha lyxen att få tillbringa en långweekend i London med älsklingen är inte heller helt fel, så helt enkelt så finns det massor att vara tacksam för.. Jag har bestämt mig för att klara av allt oavsett vad som väntar, jag är starkare och tryggare nu än jag någonsin varit och med världens bästa support bakom mig så känns det som att allt går om man bara vill. Just nu måste jag bara hitta viljan men när jag väl gör det så ska nog allt kunna falla på rätt plats..

Tänkte inom det närmsta berätta mer om vår Londonresa, men just idag ska jag bara softa i soffan efter en härlig men också känslosam arbetsdag. Hoppas att alla haft en bra dag iaf! Kram


Men vad ska det bli av mig?



Vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hey
Ja vad ska det bli av mig..
Men vad ska det bli av dig
Men vad ska det bli av dig, hey
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska du bli?
Men vad ska du bli?!
Men vad ska du bli?
Men vad ska du bli?!
Ja, vad ska det bli av mig

Ja, vad ska det bli av mig??


Three Years ... But Feels Like Forever!

Halloj!

Läget med hälsan idag är lite bättre, men jag har fortfarande enormt ont och svårt att röra armen. Har dessutom ont på X antal ställen till, med massor av blåmärken som poppar upp lite här och där ;) Men jag lever och det är det viktigaste!

Idag är det tre år sedan jag lyckades med min uppkörning och fick mitt körkort. Tror det var runt denna tiden jag satte mig i bilen för uppkörning, snacka om att jag var nervös. Mörkeruppkörning hade jag, något inte så många får men jag lyckades träffa in just en sådan. Allt gick iaf bra och här sitter jag nu tre år senare och känner det som att jag alltid har haft mitt värdefulla körkort. Kan nu i efterhand inte förstå varför jag valde att vänta så länge och kan inte tänka mig att vara utan körkortet. Det är sådan frihet att ha det och kunna ta sig dit man vill..

Hur jobbigt det är att inte kunna köra är något jag fått upleva i dagar som dessa. Eftersom armen inte går att röra så kan jag heller inte köra bil. Detta leder till att jag får sitta här hemma helt oförmögen att ta mig någonstans. Dock ställde snälla pappa upp idag och skjutsade mig en runda till Väla där jag var tvungen att fixa några saker. Har nu införskaffat ett nytt objektiv till kameran, så det är skönt att ha det fixat.

Nä nu ska jag kolla lite TV på datan via "TV6 Play" och softa lite innan det är dax att göra vid sig för en runda på stan. Jag & älsklingen ska ut och äta en god bit mat, ska bli riktigt härligt att få komma ut en runda. Längesedan vi var ute och åt, vi unnar oss det alldeles för sällan så det ska bli toppenskoj! Hoppas alla haft en fin dag och får en mysig fredagskväll! Kram


Stackars, klantiga jag..

Tänkte bara sticka in huvudet här snabbt och berätta om min senaste otur.. Blir bara kort för det går så långsamt att skriva och då skriver jag hellre inget..

Iaf, på väg till jobbet igår så blev det tvärstopp på cyklen. Tyvärr tvärstoppades inte jag utan jag flög rakt fram ner i asfalten. Efter en stund till att samla krafterna tog jag mig så snabbt som möjligt till jobb där vi hade planeringsdag. Satt och lyssnade på information hela förmiddagen, och minaxel gjorde bara ondare och ondare. Efter lunch blev det läkaren och efter det upp till sjukhuset för röntgen. Ingen fraktur men lika ont i axlen har jag för det. Kan för tillfället inte röra armen alls, och till min förskräckelse har jag nu även ont i den andra axel. Att vara på jobb när man jobbar på en förskola med mycket fysiskt jobb kändes inte givet så därför har jag tillbringat dagen hemma. Även morgondagen får bli hemma men på måndag bara ska jag på jobb, så enkelt är det.

Är självklart glad att det inte gick värre, detta är ändå lindrigt i jämförelse med hur det kunde ha gått. Dock är jag såååå uttråkad i min ensamhet här hemma, vill ju vara på jobbet och träffa alla kollegor och barnen och sånt.. Pisstråkigt att ligga här hemma och inte kunna göra något, det hugger i axeln bara jag rör mig en millimeter. Jaja, jag lever iaf så det är det viktigaste! Vi hörs mer när jag mår bättre!


This Is The Plan

Halloh!

Allt är bara fint med mig. Dagarna fylls med jobb, men eftersom jag älskar mitt jobb så gör det inget. Idag efter jobb så har jag städat och fixat här hemma. Har även hunnit hänga upp de sista två advenststjärnorna så nu är det julmysigt även i sovrummet. I övrigt går tiden mest åt att planera inför London. Mycket som ska fixas innan så det gäller att planera. Tänkte dock att jag ska försöka hinna med att slänga in några sista inlägg om New York resan under veckans gång. Har en kollega på jobbet som ska dit över jul, samt en kollega som planerar en resa dit så tänkte slänga in massor av bilder till dem som inspiration. Fast det blir nog inte ikväll för nu är det snart kvällsmat och mys med älsklingen! Ha det bäst!


RSS 2.0