I have a dream..

Ohh, inne i mitt huvud växer en enorm dröm. Jag är en drömmare, har alltid varit och kommer alltid vara. Denna drömmen är så enormt fängslande, hade varit så enormt trevligt och mysigt. Dock krävs det en hel del för att den ska bli sann, och jag vet inte om alla inblandade är intresserade av att ge det som krävs för att drömmen ska kunna bli sann. Hoppas gör jag dock, ska inom de närmsta dagarna ta reda på om min dröm kan bli sann. Är snabba bud som gäller isf men det hae varit sååååå härligt ;) Något jag aldrig gjort, något som det snackats om länge men som aldrig blivit av. Du och jag, vilken dröm!



En iskall söndagsmorgon

Godmorgon!

Här sitter jag uppkrupen under ett varmt täcke isängen och försöker återfå värmen i kroppen. Har precis varit ute en runda med Lucas samt älsklingen och det var isande kyligt ute idag. Nu är hösten verkligen här! Tycker det är härligt med höst och svalare väder och härlig luft att andas, dock krävs det att man klär på sig ordentligt vilket jag inte gjorde idag...

Nä nu blir det frukost, älsklingen har precis brett goda mackor till mig ;) Hörs senare! Kram


Grattis underbara & älskade Taison


Idag fyller underbara, älskade & söta taison år. Min vackra pojke, jag älskar dig något enormt!
Grattis på fördelsedagen


Hemmamys i TV-soffan

Godafton i alla stugor!

Här sitter jag uppkrupen i soffan och verkligen njuter av fredagskvällen. En lugn kväll i soffan är precis vad som behövs efter en vecka som denna. Arbetsveckan har minst sagt varit omvälvande och kaotisk, med mycket hätsk stämning och massor av tårar. Dock är det som de säger, det som inte dödar en gör en starkare och det gäller så bra så i detta fallet. Känner mig oerhört stärkt inombords för tillfället, och även lättare än jag varit på länge. Kanske en kommentar från dagen har hjläpt till med detta också, känns bra iaf att veta att andra ser på saken likadant somen själv.

Kvällen har tillbringats med kvalfinal av Idol. Är verkligen mysigt att sitta uppkrupen i soffan med älsklingen och kolla på Idol, är lite av vår sak efter den där första hösten tillsammans då jag introducerade Idol i älsklingens liv ;) Vi har också ätit enormt god mat, god fläskfile och potatisgratäng, med bearnaisås och gräddstuvade champinjoner. Var ljuvligt gott. Nu inväntas resultatet av Idol, och under tiden lyssnar vi på mysig musik via YouTube. Jag hejjar verkligen på Olle och hoppas innerligt att han går vidare. Många andra som är bra också men jag gillar honom lite extra ;) Blev iaf överlycklig då han fick en ny chans idag :) Efter resultatet blir det sängen för jag är trött, trött, trött idag.

Hoppas alla får en mysig kväll och härlig helg! Kram



"Every step that you take, could be your biggest mistake.. ´
What if you should decide, that you don´t want me there in you life?"


Ja jag har gjort många misstag i mitt liv, vissa större än andra, vissasom smärtar mer än andra.
Saknar dig massor.. Finns så mycket jag skulle vilja berätta för dig och dela med dig, men ibland är livet inte som man vill..


RSS 2.0