An Ordinary Tuesday

Hejsan hallå!

Jag lever och mår bra trots min korta frånvaro från bloggen. Har liksom inte hänt så mycket spännande de sista dagarna så därför jag inte har bloggat. I söndags var vi hemma hela långa dagen och vilade upp oss. Vi kollade TV & film, surfade på datorerna, jag pysslade med lite smycken och i övrigt gjorde vi typ inget alls. Trots denna lugna söndag så har veckan börjat segt. Igår var det jobb hela dagen, slutade fem och då var vi hos pappa och lämnade Lucas. Är så skönt när pappa kan hjälpa till att passa vovven lite. I övrigt hann jag inte mycket igår, vi åt middag och kollade IDOL. Tycker det var helt ok vilka som gick vidare, gillar båda så. Dock missade jag delen där de sa vilka som gick vidare eftersom vi somnade gott på soffan runt 21.15.

Idag var det jobb till 16 och sedan körde jag till pappa och hämtade Lucas. På väg hem hämtade jag ett rolig paket på posten, nämligen mitt paket med kläder från Mandel. Blev väldigt nöjd med plaggen, särskilt med en av de stickade tröjorna. Efter lite modevisning för älsklingen i vardagsrummet här hemma så har jag hamnat i soffan där jag kollat lite bloggar och min mail. Nu ska jag dock fixa lite kvällsmat. Hoppas alla får en härlig tisdagskväll! Kram


Jag är som en ställd väckarklocka

Här kommer lite "morning-pics" från oss. Precis som igår så vaknade jag tidigt och kunde inte somna om, jag är som en väckarklocka och vaknar runt sju-halv åtta även på helgerna. Bestämde mig för att ta en härlig morgonpromenad med Lucas istället för att ligga och vrida mig i sängen. Tog kameran med mig så passade på att fotografera lite i våra omgivningar här hemma. Godmorgon säger vi i familjen Aronsson med dessa bilder, Hoppas alla får en trevlig dag!


Jag hittade en sovande Kis i soffan när jag skulle hämta kameran som låg i vardagsrummet. Sizou älskar att sova i soffan, särskilt om hon har en kudde att ligga på


Härligt med varma, starka höstfärger på buskar och träd


Bästa fotomodellen, min prins


Hittade dessa söta bär, liknade nästan blåbär




Kul att experimentera och testa saker med kameran


SWEETIE




Vacker blomma här utanför vårt hus


Lucas ´in action´ med sin boll


En blomma till här ute på gården


Soon - Lovely Saturdaydinner

Halloj!

Hoppas att alla har haft en helt underbar lördag. Jag har haft en härlig lördag med massor av skoj händelser. Tyvärr har dagen gått aldeles för fort, varför är det alltid så ;-) Började med en runda på Väla där jag hittade en hel del fint. En härlig väst till alla sköna höst och vinterpromenader, lite band till halsbanden jag ska göra, en tröja samt lite god dricka fick följa med hem. Vid tolv hämtade jag älsklingen på jobbet för att få hans smakråd angående västen. Kunde inte bestämma mig om jag skulle ha vit eller rosa, men det blev tillslut en fräsch vit väst, superfin. Vi for sedan till Familia. Där hittade jag snygga höststövlar, det var 25% rabatt på en skoaffär så det var toppe. Hundmat, kattmat samt "människomat" inhandlades innan vi for hemåt. Efter att allt var inplockat från bilen så gick vi en promenad med vovvarna och sedan blev det mys i soffan. Mammam tittade sen in för att hämta Taison och då blev det lite fika. Efter att hon åkte hem så satte jag mig för att försöka fixa lite med halsbanden. Blev inte riktigt bra men jag försöker imorron igen. Nu är det snart god lördagsmiddag, blir fläskfilé, potatisklyftor, kantarellsås samt vitlöksbröd. Till middagen blir det nog en film, tror det lutar åt nyaste Wallander idag. Blir nog en härlig kväll också verkar det som, skönt efter en tuff arbetsvecka. Trevlig kväll!


Snart dax för en lördagsutflykt?

Godmorgon!

Känns väldigt konstigt att klockan inte ens är tio eftersom jag redan har varit vaken så länge. Vaknade första gången lite innan sex när älsklingen skulle gå till jobbet men slummrade sedan en stund till i sängen. Vid tjugo över sju så gick jag upp och tog en morgonpromenad med killarna. Var lite ruggigt ute, lite höstkyligt, men ändå sååå härligt. Väl inne igen så kröp vi upp i soffan där vi har kollat TV, surfat på datorn, kramats, pussats och ätit frukost. Nu börjar dock detta bli liute tråkigt och jag funderar på att sticka ut till Väla redan nu såhär tidigt. Kanske är där lite mindre folk tidigt, hoppas går ju alltid... Så idag blir det en helt annan slags lördagsutflykt än förra lördagen då vi var i Hittarp och vandrade. Bilder från det kan ni se nedan...

Hoppas alla får en härlig lördags trots höstrusket!


Promenad i Hittarp

Här kommer lite bilder från vår promenad i Hittarp i lördags den 19 september. Vi tog bilen ut och körde ner till vattnet. Där promenerade vi längt vattenbrynet och kollade ut över havet mot Danmark. Efter det gick vi upp i skogen och strosade runt och mös. Underbart härlig utflykt!


Jag testar lite inställningar med kameran, blev ganska bra ändå tycker jag


Härlig vy med Danmark långt där borta


Lucas ville bada




♥ Oroligt vacker är du grabben min... ♥





'
♥ Mina killar ♥




♥ ÄLSKAD ♥


Lucas kommer farande med sin boll




"Vad har du i påsen husse? Jag är nyfiken ju...
Jaså det var dax för drickespaus, vad gott!"



Vi hittade massor med björnbär, gott :-)






Lucas ville vara med när matte skulle fotografera utsikten








♥ KÄRLEK ♥




Fin blomma




♥ Me & Darling ♥


Stackars älsklingen

Usch, älsklingen kom upp precis efter att jag hade publicerat det förra inlägget. Han hade sååå ont i nacken och kunde inte somna, stackars liten. Jag smörjde in axlarna och nacken med någon slags linnementsalva som han hade och efter det så masserade jag hans nacke och axlar. Nu ligger han i sängen igen och han har redan konstaterat flertalet gånger att det redan känns mycket bättre. Skönt om han kan slippa ha så ont, hoppas han kan få sova gott inatt! Min älskling ska ju inte ha ont... Tyvärr stinker här nu i hela lägenheten av den äckliga salvan men vad gör man inte för kärleken. Bara det hjälper så kan jag väl stå ut med lite stank ;-) Godnatt ännu en gång!


Todays Findings

Här sitter jag ensam och pillar på datorn. älsklingen har redan gått och lagt sig, Han mådde inte riktigt bra idag och hade nackspärr, och dessutom ska han upp imorgon bitti och jobba klockan sex. Tycker lite synd om honom men det är självvalt så han hade möjligheten att tacka nej. Han är duktig min man, eller duktig - han är helt enkelt BÄST! Kvällen har varit härlig, pizza framför ett avsnitt CSI Miami och sedan kollade vi Idol tillsammans innan älsklingen gick och la sig. Var härligt att mina favoriter är vidare, hoppas nu de går vidare även nästa vecka bara.

Medan jag sitter här ensam vaken så har jag har passat på att ladda upp bilderna från dagens promenad i Pålsjö så kolla och njut. Riktigt härligt var det, varmt och skönt med en stor sol som lös från en klarblå himmel. Det är livsnjutning, I like it! har även lite bilder från förra helgen som inte har kommit upp men planerar att pilla lite med det imorgon när D jobbar... Annars i helgen blir det nog lugnt. Funderar på en liten Välarunda imorron tillsammans med allt annat folk eftersom där är trend-helg. Får se om jag pallar, tänker ju iaf inte ställa klockan för att hinna med det. Vi får helt enkelt se, blir nog först en lång härlig morgon med busvovvarna :-)

Förresten, min shoppingrunda på stan idag var ganska så lugn. En tunika från VILA fick förlja med hem, den var så billig så jag kunde inte låta bli. Dessutom köpte jag lite små berlocker och hängen som jag tänkte använda till att göra lite egna halsband, smyckestokig som jag är. Hittade i övrigt inte mycket skoj på stan, men så är det ibland. Väl hemma beställde jag dock hem en underbar kofta från en internetshop. har gått och suktat efter den länge men inte förrän idag kom den upp till försäljning på shoppen. Var lite orolig att den skulle hinna ta skul eftersom det verkade vara stort sug efter den, men jag hann iaf knipa en så nu väntar jag med spänning tills den kommer nästa vecka.

Nä nu ska jag krypa under täcket i soffan och kolla lite TV innan jag går och lägger mig för dagen. Funderar på om jag har någon bra film att se, får nog kolla upp det för jag är riktigt sugen på en lite rolig eller romantisk film, lite lagom slappt liksom ;-) Hoppas alla får sova gott inatt!

Kram från mig och vovvarna som sover så gott här i soffan hos mig


Två bilder på dagens shopping, tillvänster tunikan jag köpte på stan (men jag kopte i svart/vit rutig) och till höger den underbara koftan.
Bilder lånade från http://www.mandeldesign.se, en nyupptäckt helt underbar webshop




Dagens underbara runda i vackra Pålsjö skog


Min älskling med de söta vovvarna






Världens bästa Taison ♥


♥ Vackrast ♥


Taison hittade en pinne att leka med...


... Men Lucas hittade en ännu större pinne som hann ville leka med


Lucas vid "sitt" träd



Mattes underbara kille ♥












Fårhunden håller ett vakande öga på fåren


Hösten börjar färga alla träden, är så mysigt i Pålsjö nu




♥ Bästisar! ♥






♥ Älskar dig massor sötnosen ♥






Dagens sötaste bild på Lucas-busen


Friday Evening..

... & Life Is GOOD!

Ja snacka om att livet är bra för tillfället. Jag sitter med ett fånigt leende på läpparna och har gjort det den senaste timmen. Anledningen till mitt fåniga flin är inte att det är fredag utan faktiskt det trevliga bemötandet jag fick på vår lokala pizzeria. Ett stort leende mötte mig när jag gick in för att beställa en pizza som jag och älsklingen tänkte dela på till kvällsmat då båda hade ätit en ordentlig lunch tidigare idag. Att få ett leende som bemötande i en affär eller restaurang, ett leende som verkligen värmer i hela kroppen, det är ovanligt nu för tiden. Att de sedan även var fortsatt väldigt trevliga, bjöd på läsk till pizzan, klubba till älsklingen samt att jag fick en gratis sås med till pizzan var ju bara plus i kanten. Ett lika värmande leende när jag lämnade, samtidigt som ett "trevlig kväll" gjorde att jag fick detta fåniga leendet på mina läppar ;-)

Dagen i övrigt har annars varit helt toppen även den. En härlig jobbdag med massor av mysiga stunder följt av en härlig tur på stan med lite shopping i det härliga vädret. När jag kollat runt lite på stan så hämtade D upp mig och vi tog en myspromenad i Pålsjö skog med Lucas och Taison. Har massor av fina bilder från promenaden men de får komma upp senare eller imorron för nu är det dax för IDOL! Hoppas alla mina favoriter går vidare, jag håller tummarna ;-) Trevlig kväll önskar jag er alla!


Meatballs for dinner

Ojdå vilken fantasi jag hade med rubriken idag. Men så får det vara ibland, man behöver även sådana dagar. Sitter just nu och väntar på kvällsmat, älsklingen är en toppenman ikväll och lagar mat till sin trötta fru. Blir köttbullar och mos, lagom lätt en torsdag som denna. Har varit en toppendag på jobbet, underbara barn och mycket skoj som har hänt. Trots det så är jag helt slut, vet inte riktigt vad det är med mig för jag har varit extremt trött denna veckan. Cyklingen har också varit extra jobbig så är nog något med kroppen som inte står rätt till. Känner mig lite hängig i kroppen, hoppas bara att det inte bryter ut till någon förkylning för det har jag varken tid eller ork med.

Härligt att helgen är på intågande. Tänkte faktiskt ge mig själv ledigt från cyklandet imorron och få skjuts till jobbet. Fördelen är inte bara att vila kroppen lite, utan jag kan då dessutom ta en promenad på stan efter jobbet för att insupa lite härlig höstluft i stans härliga atmosfär. Lite fönstershopping blir det nog också, men jag ska försöka låta bli att handla eftersom vi ska spara pengar till höstens händelser. Men titta får man ;-) Hörde precis från radion i köket att HIF vann ikväll, härligt HIF! Även om det är lite sent att börja vinna nu så är en vinst alltid en vinst! Nu ska jag gå ut och gosa med älsklingen, har saknat honom massor idag när jag var på jobbet. Trevlig kväll!


Hemma efter en härlig arbetsdag

Hej!

Så härligt det är att landa i soffan efter en arbetsdag. har varit en bra dag på jobbet, ganska lugnt och skönt. Märks verkligen skillnad på de dagar då barnen är på bra humör och de dagar då de är på dåligt humör och mest bråkar med varandra och oss personalen hela dagen. Idag var en bra dag med skötsamma och underbvara barn, så härligt!

Jag har som sagt landat i soffan och har nu kollat lite snabbt på favoritbloggarna. Daniel har under tiden stekt upp lite pytt som vi ska ha till kvällsmat. Efter maten ska D iväg och spela fotboll och jag ska lägga all min tid på söta Lucas som är mysig idag. Kvällen kommer nog tillbringas i soffan med något bra på TV:n och en gosig hund bredvid sig - UNDERBART! Trevlig kväll! Kram


Early Morning

Godmorgon!

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan och kollar på TV. Kunde inte sova så tänkte att det var lika bra att gå upp.. Fast kanske att jag ska testa att sova en liten stund till på soffan nu, behövs nog inför en fullmatad arbetsdag. Hoppas alla andra har sovit gott inatt! Kram


One Year Anniversary

Fredagen den 21 augusti var det vår ettåriga bröllopsdag. Vi hade diskuterat mycket om vad vi skulle göra för att fira detta och kom tillslut fram till att åka till Göteborg för att bo på hotell en natt. Tidigt på förmiddagen den 21:e tog vi därför bilen och körde mot Göteborg där vi hade bokat ett dubbelrum på hotell Gothia Towers. Runt ett var vi framme och kunde checka in på hotellet. Efter att ha checkat in och kollat lite snabbt på rummet så begav vi oss till Universeum för att se vad de hade att erbjuda där. Varken jag eller D hade varit där tidigare, men vi hade båda hört mycket positivt om det så vi var ganska förväntansfulla. Efter drygt en timme lämnade vi dock med besvikelse Universeum eftersom vi inte ansåg att där var så mycket att se eller göra.

Istället tog vi en promenad ner till centrum för lite sen lunch samt shopping. I Nordstan satte vi oss på en trevlig servering och åt varsin god bakad potatis medan vi betraktade allt folk som strosade förbi serveringen. Efter att vi hade ätit oss mätta så avverkade vi affärerna i Nordstan samt shoppinggatorna runt om innan vi tog spårvagnen tillbaka mot hotellet. Väl på hotellet så fixade vi till oss lite inför en trevlig middag på kvällen. Vi skålade sedan i champagne för att fira "vår" dag samt åt jordgubbar och lite choklad. Var supermysigt att sitta på hotellrummet och dricka gott, mysa lite och kolla ut över Liseberg en del. framemot sjutiden begav vi oss ut från hotellet och tog spårvagnen till Linnégatan där vi hört att det skulle finnas många trevliga restauranger. Vi hamnade tillslut på restaurang Istället där vi beställde in lite god mat och dricka. Maten var väl sådär, men vi hade det supertrevligt och uteserveringen där vi satt var så mysig så det övervägde den tveksamma maten. Efter en mysig middag och en massa skratt och prat så tog vi en promenad ut i Göteborgsnatten. Efter en stund var vi lagom vilse och bestämde oss för att hoppa på spårvagnen tillbaka till hotellet. Väl tillbaka på hotellet tänkte vi ta en drink på restaurang Heaven 23 som ligger högst upp i det ena tornet, men eftersom vakterna var väldigt otrevliga så bestämde vi oss för att strunta i det och istället gå tillbaka till rummet. Vår ettåriga bröllosdag var över och det hade varit en helt underbar dag!


På väg mot Göteborg
Jag var dagens chaufför


The road leads us to Göteborg


Cattis framför de hööööga tornen


On our way to Universeum


En giftig, men vacker, fisk


Vi kollade lite på hajarna


Så vackra Nemo-fiskar


Vackra fiskar


Jag och älsklingen i tropiska skogen



Två kompiasar man inte vill stöta på utan glasväggen mellan


Dax för lunch


En vacker blomma på vårt bord


Mums, gott med bakad potatis


Daniel har fotograferat mig


Vårt fina dubbelrum


Redo för en kväll på stan


Skål älskling!
Tack för ett underbart år


Älsklingen på restaurangen


Kvällens middag på restaurang Istället


Jag på restaurangen


Väntan på spårvagnen tillbaka till hotellet


Liseberg at night
Utsikten från vårt hotellrum

Lördagen startade vi med en underbar frukost på hotellet. Där fanns verkligen allt man kunde önska sig och lite till så vi satt länge och njöt av allt gott som erbjöds. När frukosten var uppäten och väskan packad så checkade vi ut och gick en runda på stan för lite mer shopping. Lite innan ett kände vi oss nöjda med shoppingen och redo för Liseberg så efter att ha flyttat bilen (ville ha den närmre Liseberg) så gick vi in genom entreén på Liseberg. Vi skaffade direkt åkpass och begav oss sedan iväg för att åka en massa karuseller. Tyvärr var det en dag med ganska mycket folk i parken, men trots det så hann vi åka allt vi ville. Vi startade med Flume Ride och hann sen även med alla andra måsten i parken. Jag hann även testa de flesta av nyheterna, vissa var bättre än andra. Till lunch åt vi en helt underbar Fish & Chips, något som Daniel har fått mig att gilla. 


På väg till bilen efter en liten shoppingtur


Jag på väg till bilen


Dagens första åktur blev i Flume Ride


Utsikt över Liseberg


I kön för att åka Kållerado


En av Lisebersg nya åkattraktioner Uppswinget...

...som jag senare testade

Under dagen testade vi turen på lite olika chokladhjul. Jag hade flera gånger konstaterat att "man vinner ju aldrig änå och vinner man väl något så är det bara en liten andravinst, typ en litet choklad.." Vi vandrade vidare i parken och jag kollar lite efter Dumlehjulet där jag gärna ville testa att spela. Plötsligt ser vi det och vi bestämmer oss för att testa en gång. En hel bricka kostade tjugo kronor och jag väljer snabbt en bricka som hade talet 21 i mitten, vilket kändes som vårt tal en helg som denna när vi firade bröllopsdag (vi gifte oss 21 augusti..). jag hann tänka tanken att fråga D om vi ville ha Geisha eller Dumle om vi vann, innan jag plötsligt insåg att man självklart inte vinner. Hjulet snurrar... och det stannar...


...och pltösligt frågar tjejen i ståndet om jag ville ha Geisha eller Dumle. jag kollar upp och ser att hjulet har stannat på nummer 21 och inser att JAG har vunnit! Tillsammans bestämmer vi oss för Dumle och får en stor Dumlekola i papper full med 2kg Dumle. Medan vi går från ståndet så börjar lyckan sprida sig i min kropp och jag inser att JAG, ingen annan utan JAG faktiskt vann. Och jag inte bara vann, utan jag vann en stjärnvinst! Yihoo!! På bilden ovan har vi pausat för lite snacks, Daniel åt popcorn och jag åt lite sockervadd, och jag sitter där och smilar och kan fortfarande inte riktigt fatta att jag vann ;-) "Plötsligt händer det" kan man sammanfatta det hela lite lyckligt med :-D



Jag testade också nya attraktionen Shanghai


It goes up.. and around!


♥ Vackra älsklingen ♥
Tycker omgivningarna på Liseberg är så himla fina


Det var en riktigt solig dag


Underbara omgivningar


På väg upp på berget


jag åkte uppskjutet om & om & om igen, medan älsklingen väntade på marken


Vacker bild
Daniel passade på attfotografera lite medan han väntade på mig då jag åkte Kanonen


Slutligen blev det dax för en åktur i Uppswinget

Jag som åker i stort sett allt ångrade mig direkt när karusellen började köra och ville snabbt att åkturen skulle ta slut. Själva åkturen var både härlig och åkvärd, men då jag insåg att det enbart var en liten spärr över mig som var säkerheten för att inte ramla av så fick jag smått panik. Alla vet att tekniken kan krångla, och hade denna spärr plötsligt släppt så hade man fallit handlöst rakt ner mot marken. Jag anser att säkerheten var för dålig på denna och att där borde finnas ytterliggare någon säkerhetsspärr. jag skulle aldrig rekomendera någon att åka denna just för detta, men kanske är det bara jag som är mesig...


Kvällsmat intogs på en av alla Burger King restauranger


Skymningen sänker sig över Liseberg
Vi fortsatte att åka karuseller och njuta av den underbara sensommarkvällen en bra stund efter att denna bilden togs. Vi hade en helt underbar dag på Liseberg och begav oss vid elvatiden hemåt Helsingborg igen efter en fantastisk helg.


"A last taste" of Lovely Corfu

Dag 7 - torsdagen den 13 augusti

Vår sista heldag på Korfu var torsdagen den 13 augusti. Fortfarande lite trötta och slitna efter onsdagens utflykt så bestämde vi oss för att bara ta det lugnt och mysa vid poolen denna dagen. Vi fixade snabbt två bra solstolar med bra placering runt poolen samt ett parasoll att kunna använda under dagens varmaste timmar. Några timmar spenderades sedan i en rasande takt med att sola, läsa, bada och bolla i poolen. Under de tidiga eftermiddagstimmarna när solen hettade som mest tog vi en kort paus på rummet och åt lite lunch. Efter lite god mat i magen, lite kortspel samt en eller annan god öl så tillbringade vi ytterliggare några timmar vid poolen innan det var dax att göra vid sig för sista kvällen på Korfu... Från denna dagen har vi inte speciellt många bilder, jag antar att vi fokuserade på att ta vara på de sista värdefulla ögonblicken av semestern. Här kommer dock ett smakprov av de bilder som finns...


Bredvid min solstol kom där plötsligt en söt liten kompis krypande


Under en paus på rummet under lunchtid, så försökte jag svalka mina ömma, svullna och varma ögon. Denna dagen blev ögonen bara värre och värre och jag kände mig minst sagt som ett miffo under hela dagen


På väg ut i byn
Daniel poserar på en bänk utanför hotellets reception


Fina blommor fanns det gott om på hotellet


Daniel hämtar lite saker ur vår safety box
I bakgrunden ser man en del av receptionen samt utgången till poolområdet


Moraitikas huvudgata at nighttime


Denna kvällen återvände vi till favoritrestaurangen Barbayiannis


Daniel var nöjd över restaurangvalet
Ända sedan första besöket hade han tjatat om hur underbar restaurangen var och hur trevlig personalen där var och inte minst om - hur underbart god mat de serverade där ;-)


♥ Love ♥ Love ♥ Love ♥


Helt underbar souvlaki blev det ännu en gång


Min älskling var lite lurig denna kvällen...


På väg tillbaka till hotellet stannade vi och tatuerade in en söt fjäril på min skuldra
Tyvärr var det bara en hennatatuering men förhoppningen är att det snart sitter en fjäril permanent på samma ställe




Dag 8 - fredagen den 14 augusti
Time to say goodbye..

Fredagen den 14 augusti var det så dax för hemfärd till Sverige (via Danmark..). Vårt flyg skulle inte gå förrän 20.30 på kvällen men som det brukar vara på hotell så skulle rummet lämnas redan 11.00. Vi startade därför dagen lite lugnt med en långfrukost på rummet innan vi slutligen packade ihop våra resväskor. Runt halv elva flyttade vi ut resväskorna till receptionen och letade sedan upp varsin solstol att tillbringa dagen i. Det var väldigt skönt att ha tillgången till poolen och solstolarna så att man slapp att sitta en hel dag utan något att göra. Vi låg vid poolen och läste, badade i poolen samt spelade lite kort vid borden som fanns vid poolen. Slutligen strax efter sex så begav vi oss ett helt gäng i samlad trupp från hotellet upp till huvudgatan där en buss skulle hämta upp oss för avfärd till flygplatsen.

Just flygplatsen på Korfu var en fascinerande upplevelse eftersom de hade väldigt ovanliga regler och rutiner där. reseguiden gick noga genom de innan vi fick gå in på flygplatsen och checka in för hemresa, och som tur var lyckades vi få rätt på allt. Flygplatsarbetarna var även extremt snabba och femton minuter före utsatt restid så lyfte planet för en tre timmars flygresa till Köpenhamn. Tror detta var första gången som jag var med om att ett plan lyfte före utsatt tid, ofta annars brukar det vara att flyget lyfter en stund efter utsatt tid. halv elva landade vi så i Köpenhamn och efter en lång väntan på bagaget så missade vi precis ett tåg mot Helsingör. Som tur är går tågen var tjugonde minut och trots att nästa tåg var lite sent så hann vi som tur var precis med en båt över till Helsingborg och slapp iaf vänta i Helsingör i 30 minuter. Mitt i natten anlände vi trötta men lyckliga till Helsingborg där vi snabbt fick skjuts hem och somnade gott i vår egna säng...



Lunchdax!
Vår sista dag bestämde vi oss för att gå upp på huvudgatan för att äta lite lunch. det blev en helt fantastisk pizza samt varsin sista Mythos - kort sagt en helt lovely lunch!



Daniel med huvudgatan i bakgrunden


Jag fick snabbt en ny, liten söt kompis


Så söt
Längtan efter Lucas blev inte direkt mindre när man fick mysa med en söt liten vovve


På eftermiddagen la Daniel lite patiens medan jag låg och läste vid poolen


Hotellets poolsida


Efter en dusch så spelade vi lite kort i väntan på att gå till bussen


En happy Cattis spelar kort


Helt fantastisk miljö runt poolen, väldigt grönt och frodigt och exotiskt


Lite bilder över det vackra poolområdet


Vår balkong sett från poolområdet
Vi bodde på markplan och hade balkongen precis där den gröna luftmadrassen ligger. Helt fantastiskt läge med lagom utsikt över poolen men ändå lite avsides och privat


I väntan på bussen fanns där inte mycket mer att göra än att fotografera ;-)

Så, slutet gott allting gott. detta var vår vecka på Korfu. Vi hade det helt underbart och att nu cirka en månad senare kolla igenom våra underbara bilder väcker en enormt härlig känsla i kroppen. En vecka iväg bara jag och älsklingen var precis vad vi behövde, en perfekt avslutning på en härlig semester. Hoppas ni har njutit av att få veta och se lite från vår resa, jag har iaf njutit av att få minnas tillbaka till underbara Korfu!


Boattrip to Parga and Paxos

Redan på lördagen (vår första dag på Korfu) så bokade vi in oss på en utflykt. Vi valde en utflykt som bestod av en båttur till Parga på det grekiska fastlandet och sedan även ett stopp på Korfus grannö Paxos. Onsdagen den 12 augusti var dagen för denna efterlängtade utflykten.

Dagen började dock inte på bästa sätt. Jag vaknade mitt i natten av att jag behövde gå på toaletten. Medan jag var på toaletten kände jag att jag hade ont i ögat. Efter en koll i spegeln konstaterade jag att det nog var en irriterad vagel och inget allvarligt. Åter till sängen där jag plötsligt inser att vi har "glömt" biljetten till utflykten i säkerhetsboxen där vi hade lagt den för att inte bli av med den. Problemet var att säkerhetsboxen fanns i receptionen som inte öppnade förrän 8.30. Vi skulle bli upphämtade för avfärd redan 7.45 och detta utgjorde problemet. Efter denna insikten så fick jag inte många minuters sömn under resten av natten.

När vi väl gick upp på morgonen så insåg jag att ögat hade blivit värre. Ett öga var svullet och rött på det övre ögonlocket, medan det andra ögat var hängigt undertill. Jag kände mig alltså inte allt för pigg när vi gjorde oss redo för att bege oss på utflykt. samtidigt gnagde även oron för biljetten inuti mig hela tiden medan vi gjorde vid oss. När vi skulle gå så rusade jag ner till receptionen i hopp om att de kanske skulle ha öppnat dörrarna in där lite tidigare och som tur var hade de gjort det. Vi fick tag i biljetten och vandrade sedan till huvudgatan där vi skulle bli upphämtade med bussen. Vi kom fram till upphämtningsplatsen i god tid runt 7.30. Klockan blev 7.45, den blev 8.00, den blev 8.15 - fortfarande ingen buss syntes till. Slutligen strax efter 8.30 kom den och vi kunde ta plats. Bussen tog oss till Korfu stad där vi fick gå på en otroligt stor båt som skulle ta oss runt på utflykten. Båten var full av folk, och i jämförelse med det vi hade förväntat oss så blev både båtens storlek och mängden folk en förvåning. När vi dessutom hade seglat ett tag och de började gå igenom programmet för dagen så kom dagens andra chock - resan till Parga skulle ta runt 2,5-3 timmar. Vi hade aldrig tänkt tanken att resan skulle ta sådan tid och hade därför inte tagit med oss något att roa oss med under båtresan. Dock fanns där gott om saker att titta på under resans gång och slutligen var vi framme i Parga...


Daniel väntar på bussen


Lite bilder på Moraitikas huvudgata en tidig onsdagsmorgon samt en bild på en trött Cattis


Framme i Korfu fick vi gå ombord på en stor, stor båt


Utsikt över Korfu stad från båten, tagen då vi seglade ut från hamnen


Min underbara man


Moraitika sett från havet


Efter ett tag somnade jag gott mot Daniels axel, helt utmattad efter nattens bravader. Efter ett tag blev där lite ledig plats på bänken och jag lade mig ner istället och sov gott vidare en stund medan Daniel betraktade utsikten


Grekiska fastlandet såg väldigt bergigt ut från havet


Lite bilder över det grekiska fastlandets kustremsa på väg in mot Pargas hamn


Framme i Parga


Härlig utsikt över vackra Parga med massor av färgglada hus


En liten ö utanför Parga


Daniel med Pargas färgglada vy bakom sig


Min älskade Daniel i Pargas hamn
Båten i bakgrunden är "vår" båt, RENAS II


Parga bestod av massor av mysiga och idylliska små smala gator och grändar


Vi gick uppåt, och uppåt, och uppåt, och uppåt tills vi kom så högt upp man kunde komma. Därfirån hade man denna fantastiska utsikt över Parga och dess omgivningar


Om man tittade på andra hållet från vår höga punkt så såg man ner i en bukt med en lång, fin sandstrand


På klippan där vi tog utsiktbilderna fanns det en utsats där denna fina borgen fanns


Min underbara älskling


Åter på båten efter några varma timmar i middagssolen i ett hettande Parga
Var verkligen enormt vackra vyer mot Parga


Segling mot Paxos
Denna biten tog bara runt en timme med båt


Framme på Paxos gick vi in till en liten by för att äta lunch


Vi hittade en restaurang på ett mysigt litet torg mitt inne i byn. Här satte vi oss ner och beställde vi in lite god lunch och dricka


På väg tillbaka till båten efter lite mat och sightseeing i byn


Åter på båten för drygt två timmars seglats mot Korfu stad
På hemvägen var det riktigt blåsigt och under den första timmen blåste det extermt mycket och hela båten gungade enormt mycket. En skrämmande upplevelse, särskilt när man som jag redan är lite rädd för havet


Korfu stad


På väg tillbaka in i Korfu stad där bussen väntade på att ta oss tillbaka till Moraitika


Min underbara man njuter av solnedgången från båten


Tillbaka på hotellet så passade jag på att fotografera vårt rum lite...


Dagen avslutades på balkongen med lite kortspel och massor av vatten.
Trots dagens tveksamma start så blev det en toppendag med massor av underbara upplevelser. Vi fick se så mycket fantastiska vyer och uppleva helt andra delar av Grekland så detta var en helt underbar del av vår semester och ett fantastiskt minne.


Hemma igen

Halloj!

Nu är vi åter hemma efter både besök hos svärfar med sambo samt en promenad i skogen. Först var vi hos svärfar, tog cyklarna dit vilket var superskönt. Härligt att bara susa fram på cykeln och känna vinden blåsa i håret. Väl framme blev vi serverade goda bullar samt kaffe (coca cola till lilla mig), passade bra mitt på dagen sådär. Efteråt blev det även lite tårta, givet ju när man firar en födelsedagsgris ;-) I present fick älsklingen ett presentkort på Brothers samt lite goda små whiskeyflaskor i något slags "whiskey-provar-paket". Han blev superglad och det är ju det viktigaste :-)

Efter fika, presentöppning och en massa snackande så tog vi cyklarna hem igen, hämtade Lucas och kameran och for till pålsjö skog. Där gick vi lite och kollade på ankorna, mysigt i det fina vädret. Vi satte oss även ner en stund och bara njöt av vädret, utsikten och varandra. jag passade även på att fotografera en massa, kommer bilder senare tänkte jag. Nu har vi varit hemma en stund, D har fixat lite lunch till sig (fråga in mig hur han orkar efter lunchen vi redan ätit...). Nu kollar vi på derbyt manchester United-Manchester City. jag hejjar på City, klart man håller på "lillebror". Jag ska under matchens gång försöka fixa klart resterande inlägg om Corfu och efter det blir det även inlägg om Göteborgshelgen.

Hoppas alla njuter av det underbara vädret idag!
Trevlig eftermiddag önskar vi er alla underbara läsare!
Kram


Hello Sunshine

God förmiddag!

Klockan börjar redan närma sig middagstid och ännu har jag inte gjort något vettigt med min dag. Jag har kollat lite TV, ätit lite frukost, surfat lite på datorn, läst lite om London,... Nu måste jag dock göra vid mig eftersom vi ska på lite fika hos svärfar nu vid tolv. De ville vi skulle komma dit en runda så att de kunde fira Daniel som fyllde år förra veckan. Eftersom D inte har velat bli firad så har de ännu inte fått fira honom men en liten runda dit idag får det allt bli. Efter det ska vi nog direkt hem och kolla lite fotboll, Daniel pratade om nått derby som tydligen han ville se. Känns som att det blir en skön söndag iaf! Hoppas alla andra också får en härlig dag! Kram


Corfu - The Lovely Trip Continues

Dag 4 - måndagen den 10 augusti 2009

Vår fjärde dag startade vi med lite sol och bad vid poolen på hotellet. Runt lunchtid begav vi oss ner till stranden där vi fortsatte att sola och bada under en stund. Efter ett tag blev vi dock trötta på solen och värmen och bestämde oss för att äta lunch på en av alla strandserveringarna som fanns där.


Vi startade med att beställa in varsin kall Mythos


Gott med en kall öl i den gassande hettan


Jag och älsklingen
Snyggt myggbett jag har fått i pannan, det verkligen vimlade av myggor på hela ön


Restaurangens uteservering


Mysig utsikt från restaurangen


Cattis väntar på maten


Vi hittade en söt kompis på restaurangen


Daniel njuter av en god hamburgare


Gott med lite lunch


Efter lunchen låg vi någon timme på stranden innan vi begav oss tillbaka till hotellet. Det var så otroligt varmt på stranden så efter någon timme orkade vi inte mer och bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet och bada lite i poolen innan det var dax att fixa till sig inför kvällens utgång i byn


Jag njöt av svalkan i poolen medan Daniel satt och läste i en solstol


Redo för utgång i byn


Me and my love


Vi gick först en runda på huvudgatan. Där träffade vi på en söt vovve som vi stannade och pratade lite med


Vi satte oss sedan på en pub där de skulle visa en riktig höjdarmatch (enligt min kära man iaf ;-)) Eftersom vi hade ätit lunch ganska sent på dagen så bestämde vi oss för att skippa middagen på kvällen.


På TV:n visade de stormatchen Darlington-Leeds i ligacupen


Jag beställde in en god drink och Daniel valde att ta en öl


Min första drink, den var sååå god


Jag och älsklingen


Daniel var extremt fokuserad på matchen...


...medan jag njöt av ännu en god drink


Min fina andra drink som var minst lika god som den första

Slutresultatet i matchen blev 1-0 till Leeds, vilket gjorde älsklingen enormt glad då Leeds är "hans" lag

Dag 5 - tisdagen den 11 augusti 2009

Tisdagen valde vi att tillbringa hela dagen vid poolen på hotellet. Solen stekte från en klarblå himmel och med erfarenhet från våra tidigare besök på stranden så visste vi hur varmt det blev där. Vid poolen fanns det parasoll att få lite skugga från och dessutom hade man närheten till rummet då man ville kunna ta en kort vila från sol och bad mitt på dagen.


På väg ut för att inhandla lite dricka och gott till hotellrummet. Bilden är tagen i loftgången utanför vårt hotellrum


Hotellet var superfint med massor av grönska och blommor


Only me
Fotosession medan vi tog lite på rummet mitt på dagen


Underbara Daniel och jag


 ♥ Kärlek ♥


Nyduschad
Efter en massa bad i poolen på eftermiddagen så begav vi oss till rummet där vi duschade, spelade kort, drack lite gott och sedan gjorde vid oss inför en middag i byn


Daniel på vår härliga balkong


Jag njöt på balkongen medan Daniel duschade


Den stora palmen utanför vår balkong


Härligt med ett glas vin på balkongen i väntan på kortspel


Efter lite kortspel gjorde vi oss redo för middag i byn


Snacka om "crazy eyes" Daniel har fått till på dessa bilder


Jag på huvudgatan i Moraitika


Denna kvällen åt vi på restaurang Barbayiannis som direkt blev en favorit


De hade underbart god souvlaki, bästa middagen på hela resan


Corfu - första delen av vår underbara resan

Förmiddagen den 7 augusti satte vi oss på båten till Helsingör för färd mot Köpenhamn varifrån vi skulle flyga till Korfu. Spänningen och förväntan fyllde våra kroppar och vi längtade efter att få ge oss iväg till värmen och en härlig semesterresa.

Dag 1 - fredagen den 7 augusti
Resan till Kastrup och vidare till den gröna ön i Joniska havet


En glad Cattis äter korv på båten mellan Helsingborg och Helsingör


Daniel öppnar en god öl på tåget till Köpenhamn


Jag passar på att njuta av utsikten under tågfärden


Tågproblem
När tåget kom till Österport så blev det plötsligt stopp under en lång stund. Problemet var ett stillastående tåg framför oss så det tog ett tag innan vi åter kunde rulla mot Kastrup. Dock är vi vana vid problem av detta slag eftersom vi brukar råka ut för liknande saker på väg utomlands :-P


Framme på Kastrup, utsikt över en del av flygplatsen


Härligt med en god öl medan man väntar på flyget


En glad Daniel på flyget mot Korfu


Även här avnjöts en god öl
(haha, verkar som att vi inte gjorde annat än att dricka öl)


En förväntansfull Cattis på flyget
Lägg märke till Daniels min i bakgrunden, vet inte riktigt vad som orsakar den minen dock..


Jag och min underbara älskling


Haha, lite trams måste man också hinna med


Framme på "Kerkyra" och väntar på att väskorna ska komma



Dag 2 - lördagen den 8 augusti 2009


Första morgonen på Korfu
Dagen startades med lite inköp av frukost samt vatten till rummet


Efter frukosten begav vi oss ner till stranden för lite sol och bad
Härligt med ett dopp i havet

Redan första dagen investerade vi i en boll, en blå med greklands flagga på, för att kunna kasta boll i vattnet


Stranden


En ödla på hotellet, så liten och söt


Daniel avnjuter en god Mythos på balkongen under lunchen


Mmmm, gott med Mythos och lite vila från solen mitt på dagen


Daniel lagar lunch
Denna dagen blev det Carbonara, smakade supergott :-)


Daniel njuter av den goda lunchen


På eftermiddagen blev det bad i poolen på hotellet


Härligt med en madrass att flyta på i det guppande vattnet


Nyduschad och redo för en runda på stan, men först lite kortspel på balkongen


Utsikt över poolområdet från vår balkong


Vi två :-)


Första kvällen valde vi restaurang Bella Vista som låg i den gamla delen av Moraitika
Vägen dit var lång och brant, men när man kom upp och såg utsikten så var det värt all mödan


Nöjd över att vara framme på restaurangen


Daniel försöker bestämma sig för vad han ska äta


En karaff med rödvin blev det till den goda moussakan


Vi fick ett bra bord med underbar utsikt över Moraitika


Den goda moussakan



Dag 3 - söndagen den 9 augusti 2009


Beachen
Även denna dagen begav vi oss till stranden direkt efter frukosten


Härligt på stranden

 
Daniel hade skön stil då han läste på stranden


Balkongmys
Härligt med gott vin på balkongen innan det var dax för middag ute i byn


Kortspelande är inte heller helt fel


♥ Underbara älsklingen, vackrast i världen ♥


Denna kvällen åt vi middag på en restaurang som hotellet rekomenderade. Dock blev vi inte överförtjusta över souvlakin som vi beställde in


Dagens Cattis
Denna blommiga klänningen blev en stor favorit under semestern


Restaurangen bjös på en karaff vin som vi njöt av under middagen


Gott med tzatziki
Härlig omgivning på restaurangen med massor av blommor


Morgonpromenad med min vackra grabb

Här kommer lite bilder från min och Lucas morgonpromenad i morse. Var helt underbart väder, lite småkyligt i luften men med en stor sol som lös från en klarblå himmel. I sådant väder så finns det inget bättre att göra än att vara ute och busa med vovven. Jag passade på att fotografera Lucas en massa medan han lekte med sin boll. Helt tokig är han i bollen, finns inget bättre i världen enligt min busunge. Här kommer massor av bilder (de flesta på min älsklingskille) från vår promenad och jag måste erkänna att jag blev väldigt nöjd med resultatet. Enjoy!


Duktiga Lucas väntar på att matte säger att han får busa


Vackra träd på gräsmattan utanför vårt hus




Full fokusering på favoritleksaken - bollen
















Min älskade, underbara sötnos


Torsdagspromenad i skogen

Som jag berättade i det förra inlägget så var vi ute en runda i Pålsjö skog och gick i torsdags efter att jag hade stängt på jobbet. En promenad i skogen strax innan skymningen var hur underbart som helst och det gav mig möjligheten att fota lite. Här kommer lite bilder från vår härliga torsdagspromenad.




Världens vackraste!
Jag är en mycket stolt matte




Vacker utsikt ut mot Danmark






Mina vackra pojkar på promenad


Mysigt med solnedgång






Björnbär fanns det gott om i Pålsjö skog








Världens underbaraste man








Goodmorning everybody!

Hejsan!

Äntligen känner jag mig lite piggare och mer motiverad till att blogga. Känns lite som att blogglusten har kommit tillbaka i takt med höstens intågande. Tycker att det är sååå härligt med lite kallare väder, en underbar höstsol som lyser från himlen, löv som börjar ändra färg och en massa gosiga höstkläder.

Veckan har varit full med saker. Jobb hela veckan och dessutom föräldramöte i onsdags. I torsdags efter jobb var vi i skogen en runda och gick med Lucas, var riktigt härligt. Igår hade vi planeringsdag på jobbet, var ganska så spännande med en otroligt bra föreläsning på förmiddagen om värderingar. Slutade jobb vid halv fem, hem och byta om och sedan ner på stan för tre rätters middag med jobbet. Var riktigt trevligt, en härlig chans att komma närmre sina nya kollegor. 

Idag är det lördag, så härligt. Jag har börjat dagen med att gå en runda med Lucas. Vi kastade boll, busade och hade det mysigt. Dessutom passade jag på att fotografera honom en del, älskar att fotografera och då särskilt mina favoriter Lucas eller Sizou. Nu har vi precis ätit frukost och kollar på CSI:Miami. Annars idag blir det nog lite härligt mysig i det fina höstvädret, kanske med lite med fotografering. Dessutom ska jag ladda upp inläggen om Korfu och även försöka få in det om Göteborgsweekenden. Fotboll på TV:n i eftermiddag lär det nog också bli. En härlig ledig dag med mina älsklingar är just vad som behövs :-)

Hoppas alla får en skön lördag!
Kram


Parents, parents, parents

Godkväll!

Nu är jag nyss hemkommen efter föräldramöte på jobbet. Gick superbra måste jag få erkänna. Vi har toppenföräldrar som är engagerade i sina barn och deras vardag så det ger så mycket i vårt dagliga arbete. Vi informerade lite allmänt angående vad som händer på förskolan, vilka vi är som jobbar där och hur vi har tänkt det med gruppindelningar.

Nu är jag dock hemma och ska koppla bort tankarna på jobbet för några timmar innan man åter ska jobba. Har sjunkit ner i soffan och kollar på HIF-Göteborg. Samtidigt är det matlagning på gång, gott med lite mat i magen! Efter fotbollen hoppas jag på något avsnitt CSI innan det är dax att sova! Imorgon är en annan dag, vi hörs då igen! Hoppas alla får en skön kväll! Kram


En stund för mig själv

Godafton!

Här har det varit dött på sistonde. Dock har det egentligen inte varit så dött som det verkat, för hela helgen höll jag på med inlägg om Korfuresan. Allt bilder är uppladdade och uppsorterade i inlägg och dessutom har jag börjat skriva lite i inläggen. Allt är dock inte färdigt och därför har jag inte lagt upp det ännu. Räknar inte med att hinna det före helgen tyvärr eftersom det är mycket jobb denna veckan, men under lördagen bode de komma upp.

Idag är det redan tisdag, tiden går fort. Var en ganska lugn dag på jobbet, eller lugn var den inte men ändå hyffsat ok jämfört med hur det brukar vara. Det är full fart hela tiden, 30 barn i samma lokal sliter på en, men idag var det iaf mindre gråt och skrik vilket är såååå skönt! Slutade jobba vid fyra och var då en snabbis på Väla för att fixa en sak. Sedan hem och åt middag med älsklingen och såg ett avsnitt av CSI: Miami. Nu precis har Daniel cyklat iväg till sin fotbollsmatch och jag har en stund ensam här hemma. Skönt att kunna mysa med busungarna och kolla lite TV. Brukar ta chansen att kolla på sådant på TV:n som inte D vill se, perfekt att ha lite inspelat på inspelningsbara boxen och se när han är iväg :) Nu ska jag sjunka ner i soffan under min gosiga filt! See ya later! 


Saturday morning

Goodmorning!

Här hemma vaknade vi tidigt idag. Känns skönt att få en tidig start på dagen, man hinner så mycket mer då. Dock har jag ännu inte gjort så mycket vettigt, men det är skönt att kunna slappa framför TV:n en stund utan att få dåligt samvete för att hela dagen försvinner. Blir nog en lugn och härlig lördag om jag får bestämma. Vi ska snart ut på ett "mission", får se hur det slutar. Sedan är jag sugen på en höstpromenad i skogen och lite mys med mina älsklingar. Efter det blir det fotboll hemma, kanske med någon god öl. Först är det Arsenal-Manchester City 16.00 och efter det är det stormatch mellan Tottenham-Manchester United 18.30. Särskilt den sista matchen, mellan Tottenham och united ska bli superkul att se. Jag håller på Tottenham, de är mitt lag. Tre år i rad har vi sett dem då vi har varit i London så det känns lite speciellt. Att vi dessutom såg just denna matchen (alltså Tottenham-United) i december då vi var i London gör att det känns lite extra speciellt idag! Ikväll blir det god middag med potatisgratäng, kött, svampstuvning och sås. Ett glas vin till det och lördagen är fulländad!


Hoppas alla får en härlig dag!
Kram


Fredag?

Halloj!

Har varit total torka på bloggfronten i veckan. har en känsla för tillfället av att varken riktigt orka eller riktigt vilja, ofta så mycket annat som tar upp tiden. Idag är det iaf fredag vilket innebär helg och lite ledighet. Tyvärr har jag inte alls den där sköna fredagskänslan i kroppen som man brukar ha, känner mig mest trött och hängig. Har fått lite ont i huvudet, misstänker att det är bihålorna för det "smäller" i dem ibland och ilar upp i huvudet. Det konstiga är att jag inte är speciellt förkyld i övrigt, bara detta med huvudet, bihålorna och allmän hängighet. Jaja, får väl ta en drink senare ikväll och se om det hjälper, hoppas det iaf =)

Nu ska jag nog köra en runda till Väla och spana lite. Hoppas ni får en härlig helg! Kram


A normal workingday

Halloj!

Här hemma sker det inte mycket en tisdagskväll som denna. Jag kollar Tv med ett halvt öga, surfar på datorn med ett halvt öga och sover med det återstående ögat.. Är trött, sliten, stressad, orolig och deprimerad idag, känns inte skoj alls att känna såhär. Men jag gissar att det är så som livet är, att arbeta heltid tar tid och energi. Jag kämpar iaf på, även fast det är en tuff och krävande miljö jag jobbar i med massor av stressmoment.

Vi har iaf nu beställt en weekendresa i december. Känns toppenhärligt att ha något att se fram emot, behövs såhär i tuffa tider :P Ska bli så härligt att komma bort, sex hela dagar bara jag och älsklingen. Massor av kvalitetstid till att bara njuta av varandra, I like it! Vi har ju sedan dessutom en helg i oktober som vi ska till Göteborg för att se Winnerbäck, så det gör att väntan till decemberresan inte blir allt för lång. Ska bli skönt med lite utflykter, Älskar att ha lite planer som lättar upp vardagen.

Idag finns det dock inte mycket planer. Lite kvällsmat snart och sedan en kväll med TV-tittande kanske? Låter lagom soft så jag tror att det får bli så. Idol börjar ju idag, har inte lyckats bestämma om jag ska se det.. Får se vad D tycker om saken, blir kanske det till kvällsmaten och sedan något avsnitt CSI: Miami kanske - Sounds like a perfect evening! Trevlig kväll till er alla underbara läsare! Kram


It takes time...

Halloj!

Vad hittar alla underbara läsare på idag? Själv har jag varit ute en runda och kollat lite saker. Var först hos lillasyster och matade katterna och efter det var vi en runda på lite teknikaffärer på Väla för att göra lite spaning inför ett möjligt kommande köp. Vi blev dock inte mycket klokare men jag ska försöka att bli klokare genom att söka runt lite på internet.

Nu är vi hemma igen. Jag myser med vovvarna samt surfar runt och D sitter på andra datorn. Gissar på att han spelar FM, det har varit hans favorit på senaste tiden så jag antar att han har fastnat i spelet nu igen. Jag försöker lägga upp lite bilder från Korfuresan, har dock bara lagt upp bilderna ännu så får jag skriva sen. tar ju såååå lång tid att lägga upp bilder, tröttnar på att det är så segt. tar en paus från det nu, får fortsätta en annan gång. har iaf fått upp bilder från de första 5 dagarna (fredag till tisdag) så har bara tre dagar kvar... Den som väntar på något gott väntar alltid för länge :-P

Hoppas alla har en bra söndag! Kram


En dålig vana?

Godmorgon!

Här sitter jag vaken trots den tidiga timmen. Har varit vaken sedan strax innan sju, galenskap på en söndag. Vill inget hellre än att sova en stund till, men det går inte. Funkar inte att somna om så då är det lika bra att gå upp istället fölr att ligga och dra sig.. Vet inte om det är vardagstakterna som sitter kvar i kroppen och gör att jag vaknar tidigt på helgerna, men nått måste det vara iaf.

Härligt med söndag idag! Det blir en lugn söndag med massor av mys med alla mina grabbar (tre stycken) samt min lilla tös. Ska även tvätta, behövs verkligen, men det är inte förrän mot kvällen till. Annars vet jag inte alls vad som händer, inga speciella planer ännu iaf. Nu ska jag göra ett nytt försök att sova, ska iaf krypa ner bredvid älsklingen och mysa en stund! Hoppas alla får en skön och avkopplande söndag! Kram


Planning, planning, planning...

Usch då, ännu idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. Det bästa jag har gjort hittills är att mata djuren, promenera med L och kasta lite boll samt äta frukost. Ska snart slänga på mig lite kläder och åka till lillasyster för att mata hennes katter samt handla hem mat.

Sitter just nu och kollar lite på weekendresor. Letar billiga flyg och hotell, kollar vilka datum som kan passa och så... Upptäckte precis att de hade 25% på alla flygstolar tom. den september. Ganska mycket rabatt, aldrig fel men frågan är om vi kan boka redan nu. Jag vet inte ännu om jag kan vara ledig, eftersom jag ännu inte har frågat på jobbet. Samtidigt vet vi ännu inte riktigt hur det blir med fotbollsmatcher, programmet ska spikas och vissa matcher ska flyttas så ännu är det inte bestämmt när matcherna går... Jaja, vi får prata om det och sedan ta ett beslut. Skoj är det iaf att planera :-)

Nu ska jag fixa till mig! Kram


Mysigt med sängsällskap på morgonen

Godmorgon!

Nu har jag och lillgrabben precis vaknat här hemma. Husse är vaken sedan några timmar tillbaka eftersom han skulle jobba lite extra idag. Mysigt är det att inte behöva vakna ensam trots att älsklingen är iväg och jobbar. Bara titta på bilden nedan så ser ni vem som likt en människa låg bredvid mig och sov med huvudet på kudden...


Underbart att vakna bredvid denna söta synen. Klart man ska ta chansen att sova med kudde när husse har gått upp ;-)

Idag blir det en lugn dag. Ska snart fixa frukost, sedan blir det lite TV och mys tills älsklingen kommer hem. Är helt slutkörd efter veckans arbete så en lugn helg är precis vad som behövs. I eftermiddag blir det antagligen lite fotboll på TV:n, kanske med lite god fika ifall D köper med sig det hem efter jobbet. Tror även det blir lite diskuterande runt en möjlig weekend iväg i december. Lite surfande efter flygpriser och hotellpriser hinns nog med, så mysigt att planera :-) Ska även boka hotell inför vår weekend i Göteborg i oktober, då vi ska upp och kolla på Winnerbäck. I kväll blir det hemmamys med god mat, lite vin, massor av tända ljus och fotboll på TV:n. Känns som att det kommer bli en toppenlördag!

Hoppas alla får en mysig lördag!
Kramar från mig och Lucas

 


Dagarna bara rullar på

Godmorgon!

Jisses vad det har varit fullt upp hela veckan. Jobbar en massa, alla dagar är ganska långa vilket gör att man aldrig är hemma lite tidigare. Väl hemma finns det mycket som måste fixas; lägenheten ska städas, mat ska lagas, djuren ska matas och skötas och en massa mer. Att jag sedan somnar vid åtta varje kväll gör ju inte dagarna längre :P

Idag är det iaf fredag. Blir jobb till halv sex, sedan är vi bortbjudna runt sex så det blir snabba bud där emellan. Även igår var det likadant, jobb till halv sex och borta sex. Då cyklade jag supersnabbt hem, slängde på mig nya kläder och var klar. Hoppas jag slipper det idag, frågade mamma om hon kunde skjutsa till jobbet så kan D hämta mig sen, slipper jag stressa så. Jaja, blir nog bra det med. Vi hörs nog lite mer i helgen hoppas jag! Trevlig fredag! Kram


RSS 2.0