The Last One...

Ja idag är det den sista dagen...

Iaf den sista dagen i maj...

Eller åtminstonde den sista dagen i maj i år ;)


Godmorgon! Här sitter jag och gör ingenting. En dum förkylning samt mycket konstiga känslor i kroppen med bland annat yrsel, matthet, plötslig hjärtklappning, plötsligt trötthetsinfall där jag inte kan hålla ögonen öppna och liknande har hållt mig hemma från jobbet en måndag som denna. Vila, vila och ännu mer vila är nog vad jag behöver så ska det nog gå över.. Så det är vad jag gör idag. Har ätit frukost, gosat med vovvarna (japps, plural för Tai är här och hälsar på..), kollat TV, försökt sova (går inte, uppstressad i kroppen), fixat med bloggen och ska nu spela lite Sims.. Fast bara lite, sedan ska jag åter testa på att sova, känner att kroppen behöver det. Hoppas alla andra har en underbar sista maj dag! Jag hoppas på att morgondagen med sitt fina namn "första juni" ska föra med sig vackert väder och värme.. Fast det är nog att hoppas på för mycket ;)

Have a wonderfull day! Kram


♥ Vackraste Taison ♥


♥ Min fina Lucas ♥

 


Bläää...

Idag har det varit den där, tyvärr alltid återkommande, tråkiga dagen som finns varje månad.. Tror det finns fler där ute som håller med mig, den kommer varje månad och är såååå tråkigt äcklig... Det jag syftar på är att vi idag har fixat till allt med räkningarna och sådant för denna månaden. Var dessutom massor med räkningar, och inte mycket pengar över. Fast förstås, så lever många människor varje månad enbart för att betala för det nödvändigaste.. Så jag ska nog överleva en månad såhär med tanke på att pengabristen beror på en planerad sommarsemester som vi ser framemot massor. För något sådant så har man det gärna lite snålt ett tag ;)

Nu blir det kvällsmys med älsklingen! Kram


Heja Ryssland!

Idag har vi kört en lugn, lugn söndag här hemma. För att vara ärlig har jag inte alls pallat fixa varken med bloggen eller fotona idag utan det är samma status som igår.. Skulle förstås kunna fixa lite text på de inlägg jag redan fixat men orkar inte heller det just nu så ni får tyvärr vänta ytterliggare någon dag inna ni får se bilder från min underbara semester :)

Dagen idag har istället gått åt till att drömma om framtiden, och dår framför allt om sommaren då vi funderar på ännu en semesterresa. Vi älskar att resa så varför inte ta chansen och göra det medan man har tid och möjlighet?!?! Denna gången funderar vi på Turkiet efter att ha hört mycket positivt om det. Vi fortsätter dock forska och fundera så får vi se hur det blir :D Har ni varit där så får ni gärna tipsa och ge förslag. Även andra resetips och tips om bra resmål tas tacksamt emot.

Nu ska jag fortsätta följa hockeyn med ett öga. Vi har satsat pengar på Russia så självklart hejjar jag på dem! Go Russia, GO! Kram och godkväll!


Miljontals bilder

Jisses, vad vi har tagot foton när vi var iväg.. Har nu arbetat mig igenom bilder för hela dag tre också och det är massor av bilder som hamnar i inläggen.. Har dock inte bara lagt all denna tiden på det utan även pausat och fixat lite andra småsaker. Nu är jag iaf trött på allt vad foton och blogg och dator heter så nu ska jag gå och gosa med älsklingen. Snart blir det middag, vi valde att ta det lite senare idag för vi var så mätta efter den stora fikan hos Linda. God mat ska vi ha iaf, purjolökspotatis med grillade fjärilskotletter och god sås - MUMS! Skulle haft förrätt med men vi orkar inte så vi koncentrerar oss på middagen istället ;) Trevlig kväll! Kram


En lördag i solen

Vilket underbart väder vi har idag :D Jag blir så glad i hela kroppen när solen strålar från en klarblå himmel och man känner hur solen värmer i huden. Jag har precis suttit ute i solen i två timmar och fikat. Har varit på besök hos underbara och söta Linda med familj. Var jättetrevligt både att få se henne igen samt att träffa både hennes sambo och barn. God fika fick vi också, Linda hade varit uppe tidigt imorse och bakat så gott.

Roligast var dock att träffa lilla Bastian (tror det blir det iaf, de var inte riktigt säkra). Klart man vet hur små och söta dem är men trots det blir man alltid lika överraskad när man väl se hur pyttiga de är. Lilla Bastian som så snällt väntade med att komma tills vi hade kommit hem från USA, jag sa ju det till honom under ett snack när han fortfarande låg i magen och han bestämde sig för att lyda :D Jättesöt var han iaf och jag fick till och med hålla honom en liten stund innan han var hungrig och ville äta.

Nu ska jag med ett öga fortsätta med att lägga upp bilder i inlägg här på bloggen. Har nu gjort 2,5 utkast till inlägg, fulla med bilder från första och andra dagen i USA. Ska fortsätta jobba på detta samtiidgt som jag med ett öga ska övervaka matchen på TV:n, just nu ser det iaf bra ut och HIF leder med 1-0 så vi hoppas de håller det :) Trevlig eftermiddag önskas er alla! Kram


Tortilla time

Tänkte bara titta in och meddela att inlägg om vår underbara USA-resa är på väg. Har nu startat att lägga in bilder och fixa med ett första inlägg men det tar lite tid eftersom vi har massor av bilder.. Är ännu bara på första dagen men arbetet är iaf i rullning :)

Nu är det dock tortillas - MUMS!


It´s coming

Halloj!

Jag erkänner, det är riktigt dåligt med uppdatering här nuförtiden. Skyller dock på livet, jag hinner helt enkelt inte med.. Har stora planer på en massa inlägg, inte minst inlägg om USA-resan men det får bli tidigast i helgen. Är mycket som händer och sker i livet nu, massor med nytt när det gäller jobbet och sånt som tar både tid och energi. Dessutom är det mycket jobb för tillfället med allt fix som ska göras samt kvällsmöten och så.. Men jag biter ihop och sen återkommer jag till helgen och bombar med massor av inlägg ;) Take care!

Lovely Friday, Tired friday

Åhh, vad det är underbart med fredag idag! Och ännu mer åhh, vad det är skönt med en helt ledig helg utan en enda plan. Detta behövs verkligen efter de veckor vi har haft.. Självklart, vi har varit på semester men det har ju inte precis varit en vilosemester. Uppe tidigt på morgnarna, full fart hela dagarna och långt in på kvällarna. Tidsskillnaden på det och en mäktig jetlag väl hemma, en hemresa över natten med hemkomst en morgon och efter det ingen sömn på hela natten.. Dessutom hade jag ju en fullsmockad vecka innan vi åkte... Behöver jag säga att jag är lite seg och trött och älskar att vi har en planfri helg? Men jag måste också säga; "I'm loving it!" Finns inget underbarare än ett händelserikt liv med massor av härliga upplevelser, och efter den våren vi har haft så är detta precis vad jag behöver. Livslusten är tillbaka och jag känner mig som mig själv igen. härligt! Men trots allt... Jag är TRÖTT, TRÖTT; TRÖTT idag ;)

Ikväll blir det iaf god mat och massor av mys med älsklingen och alla djuren (våra egna två som vi saknat massor när vi var iväg + underbara Taison som vi också saknat massor och som vi turligt nog fick vara "barnvakt" till ikväll). Nu ska jag nog ta en god drink, det tycker jag känns som en god ide :) Ha en trevlig kväll! Kram

P.S.
Upptäckte nu att det blev massor mef flumm i detta inägget men det får ni på köpet ;) 


Still Awake..

Usch, snacka om att jag nog är lite fel i tid. Trots typ ingen sömn sedan igår morse, så ligger jag fortfarande vaken. Och då menar jag klarvaken, riktigt klarvaken och pigg... Måste ha blivit smittad av de pigga mössen på Disney World, och jag menar då Musse och Mimmi Pigg ;) (Hahaha, snacka om internt skämt mellan mig och älsklingen) Har testat alltför att somna men det gårinte alls, och då har jag ändå knappt sovit under dagen så det beror inte på det... Snacka om jetlag!

Tror en bidragande orsak till sömnlösheten är att jag känner på mig att morgondagen blir en ganska så viktig och avgörande dag.. Ska bli intressant att se vad som har hänt i detta ärendet och vad som har blivit bestämt, så känns ganska oroande inför imorgon då ens närmaste framtid ska avgöras. Den som lever får se, så imorgon lär jag väl veta mer.

Nu ska jag försöka igen med att somna och få några timmars sömn innan det är dags för jobb.. Hoppas alla sover gott! Kram


Hemma i ett iskallt Sverige..

Halloj!

Nu är vi åter hemma. Hemma i Sverige, ett iskallt Sverige med grått och tråkigt väder. Dock kan man lätt dra ner persiennerna och låtsas som att det regnar (eller nja, rättare sagt låtsas att det INTE regnar ;)). Är mysigt att vara hemma i sitt eget hem med våra underbara busungar hos oss. Dock saknar man semestern, värmen och alla underbara stunder. Som tur är så har vi med oss massor av minnen hem, både i minnet, på foto och via souvenirer :)

Vi har haft det toppen och jag kommer försöka berätta emr här efterhand som tiden går! Ha det bäst! Kram


ÄNTLIGEN är vi på väg

dsc00014 (MMS)

ÄNTLIGEN är vi på väg


Vi saknar redan vår sötnos ;)

dsc00081 (MMS)

Vi saknar redan vår sötnos ;)


RSS 2.0