Härliga lördag

Halloj!

Vad underbart det är med lördag. Varje gång lördagen startar så tänker jag likadant, vad skönt det är med en ledig dag. För lediga dagar behövs verkligen för tillfället. Veckorna släpar sig långsamt framåt med mycket kämpande. Trivs fortfarande inte men försöker kämpa och göra det till det bästa. Man måste ju försöka se det från den ljusa människan, att skylla på det man inte har hjälper inte ett dugg utan istället får man göra det bästa av det man har. Dock tar det på mina krafter att vara omringad av så negativa människor där allt är så jobbigt och där det går att hitta bekymmer i allt.. Barnen är iaf underbara och jag njuter av att få samspela med barnen och upptäcka världen genom deras ögon.

I övrigt så tar även en envis förkylning mycket energi från mig. Snuvig ibland, nyser mycket hela tiden, ont i halsen till och från och allmänt hängig. Dock är det mest tråkigt att det är så envist. för överleva lär jag göra. Inte så farligt egentligen men för tillfället behöver jag all energi och styrka så dåkan man bli lite irriterad över att den inte ger med sig :P

Dagen gar tillbringats lugnt på hemmaplan. God frukost, härlig prmonead i småregnet, en middagstupplur eftersom jag vaknade tidigt i ottan, lite TV-tittande och mycket annat har hunnits med. Just nu sitter jag uppkrupen i sängen med datorn. Har precis tillbringat 1,5 timmar med att läsa lite i en bok som ska läsas till jobbet. Ganska intressant men tråkigt att få lägga så mycket av sin fritid på att läsa en massa till jobbet. Jag har minst halva denna boken kvar och har redan lagt 2,5 timmar på den. Sedan har vi ännu en bok som ska läsas, mycket fritid som försvinner där.. Nu tänkte jag dock njuta av lite god fika och ett avsnitt Grey´s Anatomy, lite roligt får man väl också ha på helgen ;) Trevlig lördagskväll! Kram


Lots and lots of feelings..

Idag är det mycket känslor som sköljer över mig.. Mest en känsla av sorg och saknad.. Också den där känslan av ensamhet och övergivenhet..

Men trots dessa tunga känslor så anser jag mig ha världens bästa liv,med varldens bästa man och de bästa busungarna Lucas och Sizou. Tror framtiden trots allt ska lyckas bli bra, även om den sällan blir som man tänker sig.. Så länge ni finns vid min soda så klarar jag allt, även om vägen är kämpig ibland så tar vi oss fram! Älskar dig Daniel

Det som smärtar mig mest idag är avsaknaden av omtanke.. Hur svårt hade det varit att fråga "varför"; varför man reagerar som man gör, varför man blir så ledsen för vissa saker och varför vissa saker ter sig så viktiga i ens liv. Ett så litet ord, som skulle värma så mycket.. Ett så litet ord som skulle vittna om omtanke och kärlek, som skulle vittna om att det man känner är viktigt..


Den senaste tiden

Halloj :)

Längesedan jag skrev här nu. Har inte hänt så mycket på sistonde dock. Livet rullar på som vanligt. Går ganska bra på nya jobbet. har kommit in i rutinerna, lärt känna de nya barnen och föräldrarna och kommit in i personalgruppen. Vi har haft många inskolningar nu så det har verkligen varit full fart men det är skoj när det händer lite. Imorgon får vi ytterliggare två nya barn så inskolningarna fortsätter ett tag till. Även om allt flyter på så trivs jag inte helt hundra. Är svårt sätta fungret på vad det är men tror det är själva konceptet med en så stor förskola som jag inte riktigt trivs med. Dessutom är de två kollegor jag jobbar med ganska så negativa av sig, mycket gnällt om allt och inget och det är lite tråkigt. Allt är jobbigt och krångligt enligt dem och jag anser att de tänker för mycket på småsaker som inte är vår sak att dömma (exempelvis hur föräldrar gör/inte gör, vilket inte är vårt jobb att tycka om) istället för att försöka göra verksamheten så givande som möjligt för barnen.

I övrigt har det varit några lugna veckor på hemmaplan. Tror hösten tar ut sin rätt för jag har varit ganska så trött ett tag. Dock är hösten härlig när man kan mysa inne med något bra på TV och tända ljus. Mycket mystid med älsklingen har hunnits med, mysigt ;) I tisdags var vi på lite utflykt. Vi tog bilen till Malmö och kollade på VM-kvalmatchen mellan Sverige och San Marino. Var riktigt härligt med stämmningen, massor av folk på läktaren. Att de dessutom vann och gjorde massor av snygga mål gjorde bara det hela ännu bättre ;) Var en perfekt eftermiddag med mannen :) Nu i helgen har vi tagit det ganska lugnt. I fredags fyllde Daniel år vilket vi firade hemma med god thaimat som vi köpte hem. Lite TV på det och presenter så tror jag älsklingen var nöjd med sin dag. Igår var vi borta på middag på kvällen. Lite segt med långdragna middagar och så men i övrigt trevligt. Jag busade en massa med goa Noah som har blivit stora killen nu. Han är riktigt hörlig den lilla knatten ;)

Nu är det iaf dags för lite kvällsmat. På återhörande! Kram


RSS 2.0