Grattis pappa

Idag fyller min älskade pappa år så vi ska dit enrunda lite senare och äta lite middag. Alltid trevligt att umgås med familjen, oavsett anledning :) Ska bli mysigt med lite god mat och trevligt sällskap..

Är en härlig söndag idag! God frukost avnjöts här hemma och sedan har vi varit en runda på Väla och fixat lite saker. Jag shoppade en bikini så nu är jag redo för årets första dopp när viväl anländer till Florida. Älsklingen shoppade ett par nya solisar eftersom vi inte hittar hans gamla (vilka jag dessutom tycker är gamla och tråkiga, han förtjänade ett par nya fina..). Dessutom köpte vi en väska, typ en mindre bag, som vi ska ha på planet som handbagage med lite ombyte och så i. Känns tryggt att kunna ha något ombyte och så tillhands ifall något händer med bagaget. Ett nytt koppel till Lucas blev det dessutom också, eftersom han har gnagat på sitt gamla (fyyy, busig Luc)

Nu ska jag softa i soffan lite och drömma mig bort till nästa söndag.. ;) Ha en toppendag! Kram


I can see the light

Halloj!

Känns riktigt skönt när man numera kan följa askmolnet och se en ljusning. För tillfället ser det iaf väldigt bra ut och jag hoppas att det håller i sig över veckan och nästa helg då det är dags för oss att åka. Denna ljusning har också lett till ökat hopp i kroppen och jag kan äntligen kanna lite pirr i magen igen efter all oro. Nu ser vi framåt mot en vecka full av packning och förberedelser innan avfärd nästa söndag..

På tal om förberedelser så har vi idag passat på att storstäda lägenheten med allt det innebär. Undanplockning, dammning och dammsugning i hela lägenheten.. Är ju skönt ha välstädat innan avfärd, och att sedan kunna återvända hem till en riktigt välstädad lägenhet. Med tanke på att hela veckan består av jobb, jobb, jobb och på det lite packning och fixande så var det välbehövligt att ta städningen idag också får det bli en sista uppfräschning nästa lördag. Annars har vi inte gjort så mycket alls idag och det är sköööönt att bara ta det lugnt och vila. Nu närmar sig dock kvällen så nu ska jag fixa middag och sedan blir det massor med mys med min underbara familj!

Trevlig kväll! Kram


It´s gonna be a good day

Idag är ingen bra dag. Tårarna flödar ner för kinderna och allt som har hänt de sista veckorna bara rusar förbi ögonen i full fart. Känns som att jag tittar på en film där jag själv är huvudpersonen. En sån riktigt patetisk film med en huvudperson som går in i väggen om och om igen.. Förstår inte alls hur jag ska kunna lyfta mig ur soffan och gå till jobbet. Kunna vara normal, skratta och leva och tro på livets goda. Hur ska jag kunna gå till jobbet och ge barnen något, kunna ge dem något varaktigt, kunna ge av mig själv för att göra deras dag bra och lärorik?

Men jag sitter här ett tag till. Sitter här och hoppas på att all sorg rinner ur mig så att det bara blir det där tomma skalet kvar.. Som tur är har jag en stund kvar tills jag måste åka så jag sitter här och hoppas och drömmer mig bort, låter tårarna falle för de behöver få komma ut.. Men oavsett hur svart allt känns nu så vet jag en sak.. "It´s gonna be a good day" och allt kommer att lösa sig. Den där semestern om en vecka känns oerhört välbehövlig nu så jag hoppas att molnen håller sig borta så att jag snart kan få gå barbent i en värmande Floridasol.. take care!


Vi spanar, oroar oss och hoppas

Dålig uppdatering på sistonde men min tid har upptagots av en massa annat. Det mesta av helgen har gåttåt till att spana efter uppdaterringar kring vulkanutbrottet på Island. Med en resa som hägrar om 12 (?? är det 12 ??) dagar så är det en självklarhelt att föja det slaviskt. En hel del tid den sista veckan har dessutom gått åt till att njuta av det fina vädret. Skönt att vädret äntligen börjar se bättre ut. Mycket mys med varandra och våra älskade har vi också hunnit med, det är ju sånt som gör livet värt att leva.

Nu vet ni iaf vad jag hittar på. Återkommer förhoppningsvis snart med mindre oro och mer lycka i kroppen. För tillfället känns det inte skoj att blogga med all oro som finns i kroppen... ta hand om er! Kram


Ljuvlig sommarblus

Denna underbara blusen står högt upp på min önskelista inför sommaren. Tycker den är så himla vacker och ser lagom skön ut för slappa sommardagar. Tror den skulle bli perfekt i USA, lagom sval och skön.. Frågan är bara om man ska ha en vit eller svart, hmm svårt val ;)

Aniston Croche Top SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM     Aniston Croche Top SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM


Aniston Croche Top SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM


Three Weeks

Jag sitter och surfar runt en massa på nätet denna söndagmorgonen. Försöker fixa lite saker inför vår kommande resa. Idag är det ju bara tre veckor tills vi är på vg över Atlanten och det är fortfarande en del saker att få koll på innan anfärd. Dagens största funderingar handlar om resan till flygplatsen, vilket kräver en hel del funderande och planerande. Jag får fortsätta fundera och se om jag kommer på någon bra lösning..

Iiii, kan inte riktigt satta att det faktiskt bara är tre veckor tills vi åker. Ska bli så härligt att komma bort ett tag och bara ta det lugnt. Långt borta från verkligheten och alla vardagliga problem, ska bli skönt att lägga denna våren (& vintern?) bakom sig. Att få åka iväg med älsklingen till en helt annan värld, en värld där det bara är vi två och inga andra, inga vardagliga bekymmer att tänka på eller så.. LOVELY ♥ Har jag sagt att jag längtar ;) ;)

Nu ska jag in och kyssa lite på min älskade ♥ Han sitter vid TV:n och ska kolla HIF, får se om jag kan slita hans blick från TV:n så jag kan kyssa honom lite :) Efter det ska jag fortsätta planera, fundera och drömma mig långt, långt bort! Trevlig söndag!


Vårrensning

Lördagen har varit lugn och skön. Efter en lugn start på dagen så tog vi en ordentlig städning i garderoben. Kläder sorterades, sommarkläder fram och vinterkläder bort. En del plagg åkte också helt bort, antingen till klädinsamling eller i soptunnan. Ibland behöver man kasta gammalt och slitet för att få plats med nya, fräscha kläder. Vi fick även in en massa nytvättat som ingen av oss hade orkat lägga in sedan vi tvättade sist. Känns skönt att ha fixat i garderoben, lite vårstädning. Snart ska våra sommarkläder fram och packas i resväskor så då är det perfekt att allt är framplockat och insorterat i lådorna i garderoben. Eftermiddagen har sedan stilla förflutit. D har kollat fotboll och jag har kollat på datorn samt lite DVD.

Nu är kvällsmaten på G. Ikväll blir det en av mina favoriter, Moussaka. Ska bli underbart gott :) Tror jag ska tigga till mig lite vitlöksbröd med, tror inte älsklingen är allt för svår på det ;) Ha en toppenkväll! Kram ♥


Summerfeeling

Sitter på internet och surfar runt efter en bikini till semestern. Har redan spanat in i en massa fysiska butiker utan något resultat, verkar som det är lite tidigt för bikini ännu. Spanade precis in på Nelly:s hemsida och hittade denna roliga tävlingen. Är alltid skoj att vara med och tävla, även om man väldigt sällan brukar vinna. var även roligt att själv få designa en bikini, synd bara att man inte kan köpa den man designat ;)

Snälla rösta nu på mig, några röster på min bikini sitter ju aldrig fel ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Vad irriterad jag kan bli ibland

Är en flitig läsare av Evelinas blogg. Gick in nu på morgonen för att se om hon uppdaterat något skoj från deras gårdag då de var iväg på lite kalas. Tycker att Evelina skriver både levande och glatt, och att det är roligt att hon delar med sig om sitt liv på det innerliga sätt som hon gör. Helt enkelt så läser jag Evelinas blogg för att jag gillar att läsa den..

För så är det väl? Man läser väl en blogg för att man gillar den? Antingen för det personen skriver, hur den skriver eller för att det är något annat man har fastnat för hos personens blogg. Detta trodde jag iaf men när jag nu på morgonen gick in på Evelinas blogg så insåg jag att så inte är fallet. Att skriva taskiga kommentarer och klaga på hur folk lever och gör, det är aldrig ok. Precis som Evelina skriver så är det inte många som varken hade vågat eller velat säga detta till en person i riktiga livet, ansikte mot ansikte. Varför ska det då vara så ok att skriva sådana kommentarer på en blogg? Gillar man inte det som skrivs eller saker som personen gör, så är det enkelt - sluta läsa! Självklart är kommentarer alltid välkomna (iaf hos mig och tror även Evelina håller med..) och både tips och råd tas tacksamt emot men när det går in på klagomål så är det aldrig ok, särskilt inte då många bara vågar skriva sådant för att de sitter bakom en datorskärm och inte står ansikte mot ansikte med personen..

Jag är som tur är väldigt förskonad från sådant, vilket jag är väldigt tacksam för. Men det gör mig ändå både arg och irriterad, förbannad blir jag helt enkelt, och därför ville jag ta upp det här. Ni kan själva gå in och läsa på Evelinas blogg vad hon skrev i sitt inlägg. Vet inte alls vad det har varit för kommentarer men efter att ha följt Evelinas blogg under väldigt lång tid så har jag en känsla av att denna tjejen är så stark att hon inte skulle ha reagera såhär hårt om det inte verkligen var illa.


Here we go..

En regnig dag som denna passar det ju helt perfekt att sitta inne och fixa med datorn. Lite justeringar av designen är redan gjorda och jag känner mig väldigt nöjd med det. Jag sitter nu och för över bilder från den externa hårddisken till nya datorn, många bilder har vi. Tyvärr är det också många som har försvunnit när den gamla datorn kraschade. Kanske lär jag mig något till nästa gång.. Om man ska se det från den positiva sidan så hade jag iaf tur för ganska så många foton låg kvar på kameran så de har jag kunnat föra över från kameran till datorn och på så vis har jag lyckats rädda en hel del värdefulla minnen.

Tänkte även slänga upp ett litet inlägg om en resa vi snart ska göra. Om fyra veckor från idag så sitter jag och älsklingen på ett flyg över atlanten på väg till det stora landet i väst. Oh yes, we´re going to USA, närmare sagt till Orlando och Disney World. Efter en lite tuff och tråkig vår så behövde vi verkligen komma bort ett tag och vad passar då bättre än tio dagar i ett varmt Florida. Så det är alltså detta som vi har planerat ett tag och som jag har varit lite hemlighetsfull om. När väl bilderna från hårddisken ligger över på datorn så ska jag skriva ett lite mer utförligt inlägg om resan, och jag tänkte även slänga in lite bilder från vår resa dit i augusti 2008.


En regnig påskdag

Godmorgon ♥

Hur är vädret hos er idag? Här regnar det, segt :( Vill ju att det fina vädret ska fortsätta, är trött på detta regniga, kalla, tråkiga vädret. Det enda positiva med regn är att man då kan mysa ihop sig inomhus, krypa upp i soffan och bara kolla TV och lata sig. Tror det är precis det som jag ska göra idag, låter skönt. Ska kanske en runda på Väla med mamma, hon behövde något fint till en 50-års fest hon skulle på imorgon. Tror jag ska passa på att spana in de snygga skorna igen ifall vi nu åker ut på Väla. Har svårt att släppa dem, de var verkligen väldigt snygga.. Jaja, vi får väl se, ska isf kolla på dem igen också får vi se om de verkligen är så fina som jag vill minnas i mitt huvud.

Ja såhär kommer nog min söndag se ut, vad ska alla ni läsare hitta på idag? Kram


Jag håller tummarna

Jag är med och tävlar hos Evelina om ett underbart fint halsband från Gobbit. Hade varit perfekt att få vinna detta, vet precis vad jag skulle gjort ifall jag hade vunnit. Nu håller jag tummarna och hoppas, hoppas, hoppas ;) Snälla ni kan ju också hålla tummarna för mig!


Påskafton

Hoppas att alla har haft en underbar påskafton!

Själv har jag haft en helt perfekt dag, vila och roliga aktiviteter i lagom doser.. Jag och D startade dagen lugnt här hemma med en god frukost innan vi runt halv elva for ut på Väla. Först spanade vi efter dator på Elgiganten, fast vi hittade inget speciellt. Efter samtal med pappa så bestämdes det att han skulle komma ut och hjälpa oss, men det skulle ta ett tag tills han var där. Eftersom vi ändå hade lite att fixa inne på Väla så gjorde detta oss inget alls.. Vi hann både hitta nya mysbyxor till mig, få tag i en fin skjorta och t-shirt till Daniel, jag provade massor kläder på MQ och köpte tillslut en klänning samt så hann jag titta efter nya sneakers och prova ett par som jag gillade lite extra. När pappa väl kom så spanade vi in både ONOFF och Siba innan vi tillslut bestämde oss för en dator. Känns toppen att vi fixat en ny dator, jag är riktigt nöjd med köpet :) Extra skönt är det att S-tangenten nu åter fungerar så att jag inte behöver anstränga mig så hemskt när jag skriver S (den tangenten var ju kass på den gamla datorn).

Nu ska vi fortsätta påskaftonen med en middag hos mamma. Mysigt att bara umgås lite, tror det blir god mat och sedan lite kortspel. Dock blir det nog inte så sent för jag är extremt trött idag! Nu ska jag hoppa in i duschen för en snabb dusch innan det är dags för oss att åka. Hoppas ni alla får en bra kväll! Happy eastern!


På väg hem efter en runda på Väla. Hittade...

dsc00043 (MMS)

På väg hem efter en runda på Väla. Hittade en fin klänning på MQ, och Daniel fick en skjorta och T-shirt. Ny dator är också inköpt så jag är nöjd med var shoppingrunda. Nu ska vi hem och installera datorn ;)


Today I´m So Pissed of..

Usch och fy, idag är jag verkligen arg :( Min dumma, bärbara dator bestämde sig imorse för att inte starta. Klart, den hade strulat ett tag men inte alls på detta sättet. Med tanke på att vi bara har den och denna stationära där jag sitter nu så blev jag riktigt irriterad på detta. Dessutom är den så gammal att det inte är lönt att fixa den. Ännu mer irriterad blir jag över att min rosa dator ännu inte fungerar utan bara stänger sig.. Detta irriterar mig egentigen mer eftersom den bara fungerade typ 4-5 månader innan den gick isönder. Är mycket pengar för väldigt lite användande. Måste fixa den, ska lämna in den på reperation snart. Tur att det är lång garanti på den iaf eftersom jag är så seg att jag aldrig får tummarna ur .....! Två bärbara datorer här hemma som inte fungerar nu, grrr... Så idag blir det inget roligare från mig eftersom jag inte pallar att blogga från denna sega dator. Dessutom har jag inga roliga bilder här och det är sååå tråkigt att blogga utan bilder ju!

Hoppas alla har en bra långfredag! Kram


Testar att mobilblogga lite, vet inte om d...

Testar att mobilblogga lite, vet inte om det blir rätt!


I'm not laughing, are you?


Time Flies

Hallojsan!

Ojdå vad tiden flyger iväg.. Nu när jag gick in här så var jag på det klara med att det nog var någon dag sedan jag skrev men jag blev verkligen förvånad när jag insåg att det var 4 hela dagar sedan sist. Jaja så går det när det är vardag men jobb och så..

Nu är det iaf torsdag, skärtorsdagen. Ska blir helt amazing med några lediga dagar med älsklingen. Vi har egentligen inget planerat, förutom att vila och mysa en massa :) Någon härlig vårpromenad skulle dock sitta fint men vi får se. Härligt iaf att man kan ta dagen som den kommer och vara lite impulsiv och hitta på vad man känner kan vara skoj :)

Nu ska jag surfa runt lite på datorn :) I helgen ska jag försöka göra det där inlägget om det roliga som ka ske.. Ha en toppenkväll och en underbar start på påsken!

GLAD PÅSK ALLA UNDERBARA LÄSARE!
Kram



RSS 2.0