Tidig lördagsutflykt och vi är redan hemma igen


♥ Mina favoritkillar ♥ 
Min favoritbild på Daniel & Lucas, tagen i svärmors koloni sommaren 2007 då Lucas bara var liten valp


Halloj!

Nu har vi precis varit ute och farit lite. Var dock inte någon exotisk lördagsutflykt som gällde för vår del. Vi for till Väla för att uträtta lite ärenden. Allt vi skulle fixa lyckades vi med, vilket känns riktigt skönt. Bland annat skulle jag reklamera en halsbandberlock samt ett halsband. Berlocken fick jag en ny (ringen mellan hanget och låsanordningen hade lossnat) och halsbandet fixade de snabbt till i affären. Köpte ett supersött grodhalsband igår men när jag skulle visa Daniel det så satt grodan på fel håll. Dock löste de det snabbt i affären och nu häger grodan rätt igen =) Jag skulle även byta en tröja som jag köpt på Esprit eftersom jag råkade få en med v-ringad hals istället för rund hals. Visade sig dock inte finnas i min storlek så jag behöll den istället. Tyvärr (för plånboken..) hittade jag även en söt tunika där så den fick följa med hem till oss.

Kändes riktigt skönt när vi satte oss i bilen igen. Klockan visade enbart halv tolv och vi hade redan hunnit med en massa ärenden och kunde åka hem och ta det lugnt. Det är fördelen med att vakna tidigt - man får en ordentlig start på dagen och det gör att dagen känns mycket längre. Nu är vi alltså hemma igen och ska tillbringa resten av dagen med att bara umgås och mysa med varandra samt med Lucas och Sizou! Härligt med lediga lördagar!


Trevlig eftermiddag!
Kram

Rosa: Har försökt kommentera hos dig men förstår mig inte på det riktigt. Vad roligt det var att få se vad ni hade haft för er igår =) Vovven låg och sov gott vid mina fötter när jag skrev imorse. Han är väldigt morgontrött av sig så han stiger helst inte upp förrän det blir nödvändigt. Imorse valde han att sova ända tills Daniel klädde på sig för att ta ut honom på en morgonpromenad, då blev det fart på honom =) Hoppas ni får en trevlig dag med Sara och gänget!

Thank god it´s saturday

Godmorgon!

Härligt att vakna och inse att det är lördag och att man är ledig. Dock hade jag en liten panikattack när jag vaknade eftersom jag var helt övertygad om att jag skulle till jobbet och hade försovit mig. Daniel lyckades dock lugna mig och jag insåg att det var en ledig lördag som vi hade framför oss. Härligt ska det bli att få vila upp sig lite. Att vakna redan såhär tidigt är dock inte lika härligt, men jag lyckades inte somna om. Här är varm i sovrummet också var här så enormt tyst så jag kunde inte sova mer. Dessutom mår jag lite konstigt småilla, gissar på att man har druckit för dåligt nu i veckan när det har varit ganska så varmt... Jag har iaf sovit enormt skönt inatt så jag känner mig pigg trots den tidiga timmen - man får vara glad för det lilla =) Ska iaf ligga kvar här i sängen och mysa med älsklingen! Det är så en äkta lördagsmorgon ska spenderas =)


Vad ska alla underbara läsare hitta på en lördag som denna?
Hoppas alla har sovit gott!
Kram


Söta, älskade Taison... Saknar min vovve!

Spinning around..

Nuförtiden blir det verkligen dåligt med blogginlägg här. Känner att jag inte riktigt hinner med det, samtidigt som jag för tillfället inte har någon riktig lust att blogga. Är så himla mycket annat i livet som tar upp min energi, mycket annat som fyller mitt huvud med tankar så när jag väl landar i soffan finns där ingen ork och lust kvar till att skriva här. Känns som att hela min värld snurrar för tillfället, och jag försöker så gott som det går att snurra med den...

En sak har jag iaf lärt mig av hela incidenten - man ska aldrig göra något för att vara snäll för då får man det bara i baken efteråt. Längtar inte alls till sommaren, kommer bara bli skit känns det som. Jag vet iaf vad jag kommer göra i sommar, det är en sak som är säker... Vissa folk tänker inte riktigt men så får det vara, bara de är nöjda så bryr de sig inte.

Nu ska jag kramas med min älskade man! Han är en klippa i stormen och gör allt för mig för tillfället när jag mår dåligt! Vad hade jag varit utan dig älskling? Nothing, nothing at all! Love you forever!


Hoppas alla får en mysig kväll!
Kram

Hujedamig

Haha, det första som slog mig när jag kom in här och insåg att jag inte hade bloggat på hela helgen var just detta ordet "Hujedamig". Dålig stil detta, vet inte riktigt vart all tid tar vägen...

Helgen har varit underbart rolig och skön. Tänkte berätta mer om det sen för just nu orkar jag inte...

Idag är det iaf måndag och ännu en ny vecka har startat. Att dömma av hur veckan har startat så lär det bli en lång och tung vecka. Dock är det inget speciellt som har hänt och som påverkar denna nedstämdhet, jag bara känner mig tung i kroppen. Känns jobbigt med jobb och liknande, jobbigt att inte veta något om hur saker kommer att bli till hösten. Har man ett jobb eller inte, och vart kommer man isf vara? Det jag har fått veta från min chef är att jobb ska det finnas men frågan är vart, men nu beter hon sig helt annorlund och jag fattar noll.

Efter jobbet for jag hem och tog en ordentlig städrunda i köket. Jag diskade all disk, diskade upp lite annat såsom knivställ och liknande samt skrubbade både diskbänk, kakel, spis och skåpsluckor. Jag har även sprutat ugnsrengöring i ugnen så förhoppningsvis blir den ren och fin sen när jag torkar ur den =) Nu har jag precis landat i soffan med lite honungsmelon och datorn. Ska nog surfa runt lite och sedan spela lite Sims. Skönt att få tänka sig bort för en stund och slippa tänka på sitt eget trassliga liv.. Älsklingen kommer snart hem så blir väl lite mys och pussar med honom också!


Hoppas alla har haft en bra måndag
och att den fortsätter lika fint!
Kram

Klämfredag

Godmorgon!

Jag fick lite sovmorgon på jobbet idag så nu sitter jag och äter frukost! Skönt att kunna sova lite längre och slippa vara på jobbet redan vid 6, nu räcker det att jag är där vid 9. Tror dock att jag ska åka dit lite tidigare och fixa lite saker, alltid bra att ta tillvara på tiden. Nu ska jag äta upp min frukost!


Hoppas att alla får en fin fredag!
Kram


Vackra, älskade Lucas

Godmorgon lediga torsdag

Åhh vad härligt att vakna upp en torsdag och inse att man är ledig. Även om jag bara är ledig idag och sedan ska in på jobbet imorgon så känns det härligt. Dessutom är det bara en halvdag imorgon så jag kan ju vara uppe ikväll med älsklingen som om det vore helg och sedan sova en stund efter jobb imorgon ifall jag känner mig trött.

Arbetsveckan har varit tuff trots att den inte var så lång. I måndags slutade jag redan ett, men vid fem var jag tillbaka på jobbet för 2,5 timmars personalmöte. Tisdagen tillbringades hela dagen på jobbet fram tills fem då jag slutade. När jag slutade tog vi en runda på Väla där jag fick två tröjor och en kjol av underbara älsklingen =) Eller tröjor var det inte egentligen, mer tunikor. En rosa, mönstrad, samt en khakigrön tunn tunika. En khakigrön kjol blev det också, jag var lite inne på att ta den i svart istället men det tyckte inte älsklingen så det blev en grön =)

Igår var även det en arbetsdag, jobbade stägning så vid sex lämnade jag bygget. Dagen var även väldigt energikrävande efetsrom vi var på utflykt. Blir alltid att man blir helt slut när man är iväg med barnen, man är som en hök för att hålla koll på dem hela tiden. Det blandat med massor av friskluft gjorde att på eftermiddagen var man både själv samt alla barnen väldigt slöa. Utflykten gick till en bondgård där vi tittade på kor. Jättehärlig upplevelse, bland annat fick vi se kalvar som bara var tre dagar gamla. Söta hundar fanns där även, bland annat hundar som var blandning med border collie precis som Luc. PÅ kvällen efter jobbet var vi en runda hos mamma och grillade. Var supergod mat och härligt sällskap. Efter maten spelade vi även lite kort innan vi vandrade hemåt. Jag var helt slut i kroppen så när vi väl kom hem somnade jag snabbt i soffan.

Nu är det en ny dag, en ledig dag som ska tillbringas hemma tror jag. Vi ska nog fixa lite här hemma, samt bara ta det lugnt och mysa. Nu först är det iaf dax för frukost, gott =) Undrar om det även blir ett avsnitt CSI?


Trevlig dag!
Kram

New week

Halloj =)

Ny vecka igen, känns som det är nya veckor hela tiden. Som vanligt hade jag öppning idag, vilket jag har varje måndag. Skönt med tidig arbetsdag, dock tråkigt ha den bästa dagen direkt på måndagen för det innebär att jag sedan får massa långa dagar efter det.. Slutade på jobb vid ett och stack då till mammas koloni och hämtade Lucas. Skönt han fick vara hos henne idag, så slapp han vara ensam hemma när vi jobbade. Nu har jag precis kommit hem och har krupit upp i soffan framför ett avsnitt Grey´s Anatomy. Ska sitta här och mysa lite och sedan blir det kanske en promenad innan jag åter ska till jobbet. Personalmöte ikväll mellan fem och åtta så strax efter fyra stickar jag åter till arbetet.


Hoppas alla har en bra måndag och får en skön start på veckan!
Kram

Fotbollsmatch i underbara vädret

Halloj!

Vår dag har startat helt underbart soft. Vi har legat i soffan och kollat CSI hela förmiddagen. Härligt att bara vara tillsammans och mysa. Frukost har vi även hunnit med, bullar och ägg smakade underbart =) Nu är det dax för fotbollsmatch. Daniel ska spela match klockan ett och eftersom de spelar på Norrvalla som ligger fem minuters gångväg hemifrån så tänkte jag följa med och titta. Hoppas att de vinner, jag ska hejja och hålla tummarna för dem iaf =)


Hoppas alla får en härlig söndag!
Take care
Kram

Freesbee-vovven ska ut på morgonpromenad

Godmorgon!

Härligt med lördagsmorgon idag. Även om man, som vi har gjort idag, vaknar tidigt så är det skönt att själv kunna bestämma om man ska gå upp eller ligga kvar. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skönt med lördagar då man kan se vad dagen för med sig. Tror iaf att det blir en lugn helg. Siktar på en myskväll hemma med älsklingen med god mat och lite TV. Så får vi se vad dagen innan bjuder på =)

Arbetsveckan var kort för mig denna veckan, men trots detta var den väldigt intensiv och därför min dåliga uppdatering. Lovar att försöka bättre mig i helgen... Onsdagen jobbade jag till stägning och sedan for jag direkt hem och somnade. I torsdags var det jobb till 15, sedan hade jag en kort håltimme som spenderades på Familia. På Familia hittade jag en fin ring som jag självklart var tvungen att köpa... Vid 16 for jag tillbaka till jobbet där vi skulle ha lite prtaj på kvällen. Förskolansdag var det så därför hade vi lite jogging med barn, föräldrar och syskon på förskolan. Efter det blev det också lite grillning, supertrevlig kväll var det. Vid sju landade jag på VB och efter lite mackor så tog vi en promenad till svärfar. Daniels favoritlag Leeds spelade kval och hans pappa har kanalen som visade matchen så därför var vi en runda hos dem och tittade på matchen. Hemma igen vid 23 och ni kan ju gissa vad jag gjorde då =P

Igår var en skön dag på jobbet. Strömlöst fram till 12 så till middag grillade vi hamburgare. Härligt vara ute i det fina vädret. Resten av dagen tillbringades sedan på gården fram till lite efter 14 då jag gick hem. For då direkt till mamma där Luc var. Hon var lite krasslig så hon passade honom torsdag och fredag vilket var skönt eftersom Lucas då slapp vara ensam hemma =) Stannade en stund på hennes koloni och fikade och spelade kort, trevligt var det =) Efteråt for jag inom Maxi och hadlade mat och sedan blev det hemfärd. På kvällen grillade jag och Daniel, var supergott =) Efter middag på balkongen vandrade vi in och satte oss i soffan med varsitt glas rött, härligt. Något avsnitt CSI senare somnade jag gott på soffan...

Nu är det dax för morgonpromenad med Lucas. Blir nog lite freesbee också för han verkligen älskar att kasta freesbee. Sedan blir det frukost framför ett eller två avsnitt CSI... Åhhhh vad underbart med lördag =)



Jag känner mig som en svikare

Godafton!

Äntligen hemma från dagens arbete och yar lyckats hamna en stund i soffan. Var en bra dag på jobbet, ganska lugnt och inte så mycket barn. Efter det sista barnet gick hem hann jag dessutom med lite fix, alltid skönt när man hinner fixa lite saker som aldrig annars hinns med.

Egentligen skulle jag med och kolla på älsklingen när han spelar match men fick stanna hemma istället. Vi resonerade som så att Luc nog inte skulle gilla om husse sprang och sparkade boll utan att han fick vara med, så därför skulle inte Lucas med. Eftersom L redan varit ensam hemma en bra stund idag så kändes det taskigt att lämna honom igen, vilket gjorde att jag fick stanna hemma med honom. Känner mig dock som en svikare som inte ställer upp för älsklingen när han ska spela... Iaf så sitter vi alla tre här hemma nu och håller tummarna, hoppas att allt går bra älskling! jag hejjar på dej och hoppas att ni vinner er match!

Nu ska jag kolla lite TV och vila. Måste vila så att jag blir av med bakterierna i min kropp, dem vill vi inte ha tillbaka. Trevlig kväll! Kram

Äntligen lite ljus i tunnelns slut

Halloj!

Tisdag idag och den sista dagen jag är hemma sjuk. Imorgon är det åter dax för jobb och som tur är så börjar jag känna mig bättre. Känner mig piggare idag och kan verkligen känna att penicillinet har börjat verka. Dock finns hostan fortfarande kvar men efter ett samtal med läkaren idag så fick jag en ny hostmedicin utskriven så vi hoppas den ger mig lite nattsömn. Känns skönt att kroppen börjar bli mer normal igen, skönt att orka med lite och ha lite aptit både på maten och livet. Känns skönt att denna arbetsveckan inte blir så lång, härligt att få chansen börja med en kort vecka efter en sådan här sjukdomsrunda. Onsdag, torsdag och fredag sedan är det helg och jag får ytterliggare lite chans att vila upp mig. Dock blir det tuffa arbetsdagar trots allt; onsdag stänger jag vilket innebär jobb till 18, torsdag har vi något jippo med barn och föräldrar på kvällen då vi ska jogga och grilla och eftersom detta är mellan 17-19 så blir även det en sen kväll. Fredag slutar jag iaf 15 (tror jag) så det känns skönt iaf =)

Idag har jag tillbringat dagen med två olika aktiviteter. Förmiddagen fixade jag en massa med papper och saker som vi har från USA. Sorterade och satte in i pärmar, känns skönt ha allt i ordning. Vi har en massa papper på bokningar på hotell och liknande, samt en massa information som jag skrev ut innan vi åkte. Utöver detta har vi en massa broschyrer och liknande som vi samlade på oss medan vi var iväg. Allt sådant känns roligt att ha till framtiden för att kunna titta igenom, också kan man ha nytta av sakerna ifall man ska åka iväg igen =) Dock var det tungt att titta på alla saker.. Jag fick tårar i ögonen vid ett flertal tillfällen, snacka om att man längtar tillbaka. Jag hoppas dock att vi kan samla ihop pengar snabbt så vi kanske kan åka en runda till våren - det skulle verkligen vara underbart!


Nu ska jag och älsklingen kolla ett avsnitt CSI!
Hoppas alla har haft en mysig tisdag!
Trevlig kväll
Kram


It has gonne crazy

Min data har fått fnatt, fullständigt knasig är den. Eller är det bara blogg.se som är knasig ikväll, kan vara så också. Iaf hoppas innehållet i internetfönstret lite knasigt, allt syns inte och så. Men det är sånt man får leva med.

Skönt med kväll. Dagar som denna då man ligger hemma dålig helt ensam på dagen så är kvällen så underbar. Klockan fyra när Daniel slutar jobbet är en magisk tid.. Att slippa vara ensam och istället kunna kramas och göra saker tillsammans är mycket roligare. Idag har vi bara tittat TV sedan älsklingen kom hem, men trots det så är det sååå mycket mysigare än att titta ensam. Nu börjar det dock bli dax för kvällsmat. Daniel är underbar och fixar middagen till oss idag, just nu steker han bacon och champinjoner. Vi ska ha bakad potatis med bacon och champinjonröra samt vitlöks-creme fraich. Ska bli supergott, härligt nu när jag äntligen börjar få lite aptit igen =) Till maten antar jag att det blir ännu ett avsnitt CSI, den serien är verkligen spännande och intressant. Daniel sa här i helgen att han var så glad att jag hade köpt den till oss för han tyckte det var roligt se den från början så man fick lite sammanhang och lärde känna karaktärerna och så. Jag håller fullständigt med =) Nu ska jag fråga D om han trots allt behöver lite hjälp med maten!


Trevlig kväll!
Kram

Monday

Redan måndag igen, förra veckan gick verkligen snabbt. Kanske beror på att jag sov bort halva veckan eftersom jag var sjuk... Känns konstigt med måndag och att man är hemma, hör inte till vanligheterna. Dock är det tur att jag hade sagt till på jobbet att jag skulle vara hemma idag och imorgon för jag är fortfarande inte bra. Kroppen är fortfarande riktigt sliten och jag har ingen ork. Hostar hela nätterna igenom, hemskt är det. Önskar jag hade fått sova gott, längtar efter en god natts sömn.

Idag händer det nog inte så mycket spännande. Ligger i sängen nu och ska försöka sova en stund till. Kollar på lite One Tree Hill, lagom att titta på eftersom jag vet vad som händer eftersom jag sett det så många gånger tidigare. Om någon timme blir det frukost, måste bara vänta ett tag till eftersom man inte får äta förrän två timmar efter penicillinet. Ska iaf försöka sova mycket idag, försöka ta igen förlorad sömn så att jag blir riktigt frisk och kry.


Hoppas alla får en fin måndag
& en trevlig start på den nya veckan!
Kram C, Lucas, Taison och Sizou


Världens bästa grabbar

I´M LONELY AND SICK OF THIS

Usch, vill inte vara dålig längre. Vill må bra igen och orka göra saker, vill vara pigg och glad. Vill slippa ha ont, äta massa mediciner, hosta sönder min kropp, inte få i mig någon mat, vara trött och bara ligga hemma. Mest av allt vill jag bli av med hostan så att jag kan sova, är sååå trött hela tiden för att jag enbart sover max en timme i taget och sedan är vakn minst tre timmar innan jag somnar igen. Varje natt sover jag typ max två-tre timmar, konstigt man inte blir piggare. Dessutom tar det på krafterna enormt att hosta som jag gör.. Tur jag inte ska jobba imorgon, hade aldrig fungerat med tanke på hur dåligt jag fortfarande mår...

Är ledsen idag. Sårade mig verkligen enormt, gör ont in i hjärtat på mig. Man måste behandla folk med respekt, måste tänka på att folk har känslor. Känns som att jag inte är bra nog, som att jag inte duger. Du pratade inte ens med mig, du bara tog beslutet. Annars kunde du iaf fixat något som kompensation, typ "jag tycker det är bättre du vilar och tittar lite på TV så jag fixade lite dricka och något gott att tugga på till dig". Nu kändes det som att du bara struntade i vilket, jag blev supersårad och känner mig som världens sämsta. Vill inget hellre än att vara med dig nu, men det är väl bäst att jag ligger kvar här i soffan och är ensam. Hade mest av allt bara velat gå upp till dig nu, tar ju bara någon ynka minut men du verkar inte vilja ha mig där så varför ska jag tvinga dig och få dig att skämmas?

Nä nu ska jag kolla One Tree Hill istället. Eller nä, ska nog gå dit ändå... Ska slänga på mig kläder och gå dit, ska visa dig att jag alltid stöttar dig och finns vid din sida.
Always & Forever...

Breakfast

Godmorgon!

Nu har jag fått någon timmes sömn till efter mina hemska hostattacker inatt. Är hemskt när man hostar och hostar och det aldrig slutar, känns som att kroppen håller på att gå sönder. Snacka om att min blogg är en gnällblogg för tillfället. Dock har jag en blogg där jag skriver om mitt vardagsliv och för tillfället består mitt liv av smärta, feber och hosta så därför blir inläggen om det..

Vi har precis varit iväg och lämnat biljetter till utförsäljningen till Patricia på mitt jobb. Hade lovat henne biljetter så jag stack upp till Puma och lämnade till henne, skönt att komma ut och få lite luft. Hon hade köpt en supersöt rosa blomma till mig som tack för biljetterna och lite "krya på dig" present. Blev superglad för den och nu står den här mitt på vardagsrumsbordet och lyser upp i sjukdomsmörkret. Efter att vi hade lämnat biljetterna passade vi också på att köpa lite frukost med oss hem. Blev goda bullar till frukost, och sedan köpte jag även lite fika till eftermiddagen samt lördagsgodis till ikväll. Behövs lite gott att pigga upp sig med.


 

Nu är det dax för frukost!
Hoppas alla får en bra start på lördagen!
Kram


Sometimes, all you need is one

"At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared.. some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.. others are just now facing the truth.
Some are evil men at war with good, and some are good.. struggling with evil.
6 billion people in the world, 6 billion souls -- and sometimes.. all you need is 1."




Ännu en natt på soffan

Örk, jag är vaken för en av mina nattliga hostattacker. Hostar så att det känns som att jag ska hosta sönder hela kroppen. Inatt fick jag iaf sova lite längre än natten innan. Igår var klockan inte mer än två då jag landade på soffan. Idag hann klockan bli fyra innan hostan var så jävlig att jag inte kunde sova samt att jag märkte att inte Daniel heller kunde sova. Har iaf hällt i mig lite hostmedicin nu, samt så försöker jag sitta upp i soffan eftersom jag har fått för mig att det är bättre och minska hostigheten. Allt är värt att prova en gång... Usch kroppen värker och jag vill bara sova, ska nog försöka somna om en stund nu...


Hoppas alla sover gott!
Kram

Vi längtar efter dig...


Idag längtar vi massor efter älsklingen. Jag saknar mannen min och djuren saknar sin husse. Känns tråkigt att ligga hemma helt ensam, hade varit mycket mysigare om älsklingen var här hos mig! Trots allt finns han med mig även om han är på jobbet - han både ringer och smsar mig ofta också hade han varit underbart söt och blandat saft till mig och ställt i kylen innan han gick imorse. Underbara, omtänksamma älsklingen!

Jag älskar dig Daniel, du är världens bästa man!

Think about this..

Don't be too fat, or too thin, or too dark, or too light.
Don't be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb.
Be yourself, but make sure you fit in.


Sick and tired

Halloj!

Läget är oförändrat idag. Kroppen är fortfarande lika öm och tung som igår och huvudet bulltar. Har haft enorma frysattacker hela natten och morgonen, obehagligt när man fryser så mycket att man skakar och hela kroppen spänner sig.

För tillfället känner jag mig iaf lite piggare. Har tagit en värktablett och antar att jag svettats ut en del av febern. Kände att jag var tvungen ta en tablett så att jag orkade med att ta hand om djuren. Även om Lucas är världens snällaste och inte kräver något annat än mys av en när man mår dåligt så måste han ju ut emellanåt. Har lyckats få i mig en liten skål yoghurt nu under förmiddagen, aptiten är fortfarande borta men det är viktigt med att få i sig lite mat. Kollar nu på One Tree Hill i soffan, skönt vila ögonen på det.


Hoppas att alla har en skön torsdag!
Ta vara på dagen
Kram

Hej hej hallå dagboken

Dagen har varit riktigt tuff och jobbig. Vaknade imorse, steg upp och insåg att jag borde lägga mig igen. Huvudet bulltade, kroppen värkte, halsen sved och hela kroppen kändes tung. Min första tanke var "oh no, tufft med tanke på att jag har stängning och inte hinner vila bort det i eftermiddag". Efter en knaper frukost, där Lucas fick 1,5 av mina två mackor samt lite värktabletter så släppade jag mig till jobbet.

Hela dagen har jag insett att kroppen inte ville med mig och att jag borde åka hem och sova. Ingen mat fick jag i mig och huvudet snurrade så att jag trodde jag skulle svimma.. Jag höll ut iaf och kämpade på, finns inget annat att göra. Dock ringde jag direkt till skolassistenten och sjukanmälde mig när det sista barnet hade gott. En timme tidigare kom jag ifrån och kunde åka hem och sjunka ner i soffan. Här har jag sedan legat och sovit sedan dess. Precis när jag vaknade för toalettbesök så frågade jag yrt Daniel vilken tid det var. Noll tidsbegrepp när man sover så. Kroppen mår fortfarande skit och jag är glad att jag tillslut gav mig och gick hem samt bestämde att jag stannar hemma resten av veckan. Hatar att vara hemma, man vetju att någon annan får göra ens jobb, men ibland funkar bara inget annat...


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova!
Sov gott!
Kram
 

I've always been a dreamer

Godnatt!

Dagen har varit lång idag, men trots allt har det gått förvånansvärt snabbt. Föreläsningen ikväll var bra, mycket intressant och tankeväckande sa han som föreläste. Var inte hemma förrän vid nio, då jag slängde i mig lite kvällsmat och sedan har jag bara kollat på datorn och slösurfat. Klockan har redan hunnit bli mycket så det börjar bli dax att sova... Imorgon är en ny dag så det gäller att få en god natts sömn! Avslutar nog dagen med ett avsnitt One Tree Hill på datorn. Det och lite mys med älsklingen känns som ett lagom skönt avslut på en lång dag.

Sov gott inatt!
Sweet dreams!
Kram


Avslutar dagens inlägg med en låt från One Tree Hill. Mycket bra musik som spelas i serien, massor är härliga texter och mysig musik...

I don't wanna hurt you
I don't wanna make you sway
Like I know I've done before
I will not do it anymore
I've always been a dreamer
I've had my head among the clouds
Well now that I'm coming down
Won't you be my solid ground

Vad står på dagens schema?

Godmorgon!

Tisdag idag, den 5:e maj redan. Känns tokigt att det gått flera dagar på maj redan, tycker det precis var mars. Idag står inte mycket alls på mitt schema förutom jobb, jobb, jobb. Såhär kommer iaf min dag se ut:


[♥] Jobb, 8-17
[♥] Inom en snabbrunda på Väla och reklamera ett halsband
[♥] Föreläsning om Reggio Emilia, 18-20

Det bästa med dagen är nog att jag kan lämna in examensbeviset =) Passar perfekt eftersom min chef nog kommer ner och hälsar på oss nu på morgonen. Särskilt perfekt  eftersom hon inte alltid är på vår skola och att det då kan vara svårt att få tag i henne. Kommer kännas toppen att äntligen få lämna in examensarbetet =)


 

Nu ska jag fixa till mig inför en full arbetsdag!
Ha en underbar tisdag!
Kram


Empty apartment




Livet har sina goda stunder

YES, YES, YES, YES...

Lyckan är total här hemma för tillfället. Kom hem efter jobb samt en liten blomster-shoppingrunda. Upp med påsarna i lägenheten, koppel på Luc och ut en runda för att rasta honom. På vägen in igen så passade jag på att ta med mig posten uppe. Såg att jag hade fått ett brev och ett paket. Gissade direkt på att paketet innehöll mitt fina halsband som jag vann hos HildestamDesign, samt ett halsband till som jag samtidigt beställde från henne. Brevet var ett stort A3, och jag lade märke till en röd symbol i vänstra hörnet samt namnet på den person som jag har haft kontakt med på högskolan angående examensbeviset. Brev från Malmö Högskola, kunde det vara mitt examensbevis eller var det bara något som saknades i ansökan om exemensbevis och som alltså skulle kompletteras? Jag tvingade mig själv att sluta hoppas, och tänkte "du blir så besviken annars Cathrine" samtidigt som känslorna rusade i kroppen medan jag sprättade upp kuvertet. Jag kände något hårt i kuvertet och kände hur hoppet ökade och plötsligt rusade fritt i hela kroppen! och jag kan sammanfatta det hela såhär:


Känner mig så sjukt överlycklig just nu! Jag är äntligen färdig med allt vad skola och examensarbete heter och är numera examinerad pedagog =) Kan inte förklara hur lättad och lycklig jag känner mig, längsedan jag hade en såhär bra dag!






Hoppas alla andra också har haft en bra dag och får en fin eftermiddag!
Kram

Pizzatime och söndagsparty hemma hos familjen Aronsson

Åhh, nu har vi precis ätit kvällsmat. Blev pizza som vi var iväg och köpte, längesedan vi åt det så det smakade helt underbart. Dock orkade jag bra hälften, blev riktigt mätt snabbt. Nu väntar vi på att Söndagsparty med Filip & Fredrik ska starta, ett givet program en söndagskväll hemma hos oss. Under tiden så kollar älsklingen på ishockey. De visar Detroit på Canal+ och Daniel håller på dem så självklart måste han titta lite när de visar dem på TV:n. Jag ligger bara och slösurfar med ett halvt öga på datorn och ett halvt på ishockeyn. Tröttheten är enorm, men skönt ibland att vara sådär riktigt slö.

På tal om skönt förresten - upptäckte när vi skulle hämta pizzorna att det regnar ute. Älskar det fina vädret vi har haft men känns skönt med en ordentlig regnskur, luften var frisk och härlig och det kändes så skönt att känna regnet falla mot kroppen. Ibland är regnet befriande och idag är verkligen en sådan dag då regnet känns som en välsignelse som skänker ro i själen.


Hoppas alla njuter av en härlig söndagskväll!
Ta hand om er!
Kram

Kamerasladden är uppletad och här kommer bilder från valborg och 1:a maj

Kamerasladden är funnen och massor av bilder hittade jag i kameran =) Rätt roligt att jag alltid lyckas glömma var jag lägger sladden, varje gång jag har fotograferat så är det samma sak och därför har jag alltid massor av bilder att lägga in  när jag väl hittar sladden =P Jag startar med bilder från i torsdags, då det var valborgsfirande med grillning hos mamma på kolonin:


Mamma mötte upp vid parkeringen


Jag och mamma tog hand om grillningen


Daniel busade med vovvarna


Undrar vad mina pojkar tittar på, måste vara något spännande


Underbara älsklingen myser med mig
Fin bild som Tessan tydligen har tagit, kul att hitta sådana kort i kameran som man inte visste om fanns



Gott med grillat


Min älskade man


Söta Taison


Efter maten blev det kortspel


Jag och Daniel

I fredags, den 1:a maj, så var det dax för 75-års middag för Daniels farmor. Kvällen startade med middag på stan, och efter det så blev det kaffe och tårta hemma hos dem:


Daniel på väg nerför trappan i vårt trapphus


På väg till bussen


Underbara Helsingborg i vackert vårväder


Middagen startades med en förrätt, laxpaté


Hela gänget


Maria och Daniel på första bilden; Ulla, Ingemar och Helena (Daniels farmor, farfar och syster) på bild två


Jonas samt Britt och Dennis på första bilden och jag och Mattias på andra bilden


På bussen på väg hem för kaffe och tårta


Daniel, jag och söta Noah


Nästan hela gänget hemma hos Ulla och Ingemar

Finns även en massa bilder från gårdagen, men orkar inte lägga in dem nu. Ska ta mig en kort tupplur nu också fixar jag resten av bilderna senare idag! Trevlig eftermiddag!

En rofull söndag

Halloj =)

Idag är jag riktigt trött efter en sen kväll igår och dålig sömn inatt. Gårdagskvällen var supertrevlig och vi var kvar hos M&M tills den sista bussen gick hemåt. Vi ät gott, spelade lite Guitar Hero och umgicks. När efterrätten, som bestod av glass, chokladsås och strössel, dukades fram så plockade vi fram en kortlek och spelade plump. Riktigt roligt hade vi, särskilt roligt var det att jag lyckades vinna båda rundorna som vi spelade =P Första var delad vinst med älsklingen och andra runda vann jag stort trots att jag vid det laget var riktigt trött. Kommer biler sedan, måste bara hitta kamerasladden först...

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Tagit en promenad med en trött vovve, skönt komma ut lite. Lucas var superduktig igår när vi var iväg, men idag är han trött vilket är skönt eftersom även jag och D är trötta. Vi har även kollat på Robinson som vi spelade in igår, tycker det är riktigt roande faktiskt. Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska göra, kanske spela lite Guitar Hero och sedan vila en stund. Dagen ska tillbringas lugnt iaf, med mycket ro och vila!


Hoppas att alla har haft en skön helg!
Kram

Time for saturday evening

Godkväll =)

Idag är det lördag, men känns dock som söndag. Blir tokigt när man är ledig, man blir lite vilse i dagarna. Vet inte om det beror på vädret, men jag har ingen blogglust för tillfället. Känner mig så enormt trött hela tiden. förstår inte riktigt varför men det inverkar absolut på blogglusten. Dessutom har jag ont i bihålorna och huvudet, tror det är allergi som jag känner av. Jobbigt är det iaf, gillar inte alls att känna mig såhär tung i huvudet.

Idag har vi varit uppe tidigt. Vi vaknade tidigt och begav oss sedan till mammas koloni vid halv tio. Frukost där och sedan hjälpte jag mamma med hennes arbetsplikt. De måste hjälpa till fyra timmar per år, så idag gjörde vi ungefär 1,5 timmar var jg, mamma och Tessan så nu är mamma klar för i år =) D var på mammas koloni och passade vovvarna så även han hjälpte till. Efteråt solade jag lite och sedan fikade vi och spelade kort. Härligt att sitta ute i solen och njuta, man vet ju inte hur länge det här vädret håller i sig så man får ta chansen och njuta medan det varar =) Vid halv tre åkte vi via MAXi hem och har nu tillbringat lite tid framför en fotbollsmatch på TV:n. Jag har dock mest tittat på One Tree Hill på datorn, roligare än matchen =P

Vi ska alldeles strax göra vid oss och ge oss av hemifrån. Ikväll blir det grillning hos Maria och Mattias. Blir bara vi och dem samt Jonas, lite lagom mycket folk tycker jag. Skönt att träffas och umgås lite. Dock känner man av att man blir trött av att vara iväg varje dag. Trots att detta har varit en långhelg så har vi inte haft någon ledig kväll. Saknar en lugn och mysig kväll med älsklingen, kunna grilla lite gott och sitta på balkongen med tända ljus, ett glas vin i handen och snacka en massa skit =) Men det får vi ta nästa helg, då har vi nått att se fram emot =)


Nu ska jag fixa mig och byta kläder =)
Trevlig kväll!
Kram

Godmorgon 1:a maj

Usch jag har varit kass på att uppdatera här i veckan. Är så mycket annat som upptar mina tankar så bloggen får stå tillbaka, när jag väl kommer hem från jobb så blir det oftast att jag är helt slut och inte orkar skriva. Jag har sovit enormt dåligt hela veckan, oroar mig för allt möjligt och det känns tungt. Examensbevis och jobb är väl det som tynger mest, tillsammans med en privat sak som tynger mig. Det är minst sagt kaotiskt på jobbet för tillfället, mycket omstruktureringar och liknande så många är oroliga för hur hösten ska se ut. Jag hoppas på det bästa, måste det för att orka vidare för tillfället. Man måste vara lite optimistisk, ingen nytta med att alltid gå och tro det värsta =P

Dock har det inte hänt så mycket spännande i veckan. Tisdags var det jobb hela dagen, och efteråt for jag direkt till stan och beställde nya glasögon. Efter det köpte vi kebab, längesedan vi åt det så det smakade fint. Onsdags var det stägning på jobbet. Hela eftermiddagen tillbringades ute på gården, vilket gjorde dagen mycket lättare. Underbart med det vädret vi har haft hela veckan, man kan inte annat än njuta i fulla drag =)  Efter jobbet i onsdags for jag till Familia med mamma och Tessan. Shoppade lite saker till balkongen, så vi får det mysigt där ute. Sen for jag hem till älsklingen och kollade HIF på TV:n. Underbart att de kunde vinna, var en riktigt bra match vilket gjorde kvällen till helt perfekt.

Igår var det torsdag, valborg. Förmiddagen tillbringades med jobb. Vi var på skolbio i Helsingborg, såg Mamma Mu. Var en riktigt härlig dag, tyvärr missade vi tåget hem men det innebar endast en timme i det fina vädret i Hbg så både jag och barnen överlevde det också. Efter en stressig stund på jobbet samt en bildfärd i högsta hastighet så hamnade jag i frisörstolen för att fixa till mitt hår. Det blev inte riktigt rätt förra gången så igår fixade vi till det. Nu blev det mycket bättre, jag fick iaf väck utväxten så det var skönt =) Sedan var jag en snabb runda på norr och tittade. Köpte lite vin till helgen, ett par nya skor (rosa och jag älskar dem) samt byxor. Behövde lite kortare byxor att ha på jobbet i detta vädret, så blev nöjd när jag hittade byxor som jag gillade och dessutom med 25% rabatt =) Efter stan for jag hem, duschade och fixade till mig och sedan for vi till mamma där vi grillade och spelade kort. Riktigt härlig kväll hade vi. Jag och älsklingen gick sedan hem, tyvärr kom vi lite tokigt på det så hemvägen blev en liten omväg men hem kom vi iaf =)

Idag är det första maj, känns helt mysko att det redan är maj. Dagen ska nog tillbringas lugnt, kanske lite solning på mamma koloni hinns med. Vi får se helt enkelt. Ikväll är det iaf dax för middag på stan, Daniels farmor har fyllt 75 så vi ska fira det. Hoppas alla får en bra start på maj =) Kram

RSS 2.0