Här skrivs det inte mycket för tillfället.. SORRY!

Halloj alla underbara läsare!

Man blir väldigt glad när man tittar in här efter lång tid frånvarande och ser att ni fortfarande är en trogen skara som tittar in här med regelbundenhet trots inga inlägg på länge, länge.. Tyvärr kommer det nog bli så att här inte skrivs så mycket mer heller, inte på en tid framöver iaf. Livet rusar på i 190 och jag försöker hänga med. Jobb och livet är det man hinner, så tyvärr får bloggen stå tillbaka.. Skriver dessutom i en annan, mer privat och låst blogg som änsålänge bara jag läser. Skriver här om de saker som mest upptar mina tankar, vilket är saker som jag enbart vill dela med vissa utvalda. Har tänkt att en del av er snart ska få tillgång till denna nya blogg, så skicka gärna en kommentar till mig om du vill fortsätta läsa så får du adressen och lösenordet den dag jag väljer att dela med mig av mina tankar..

Ta hand om er vänner! Kram


By the way..

Min dröm som jag skrev om tidigare har blivit sann ;) Är så lycklig för det. Tänker berätta mer om detta sen men det är något väldigt roligt iaf, något som kommer hända om en månads tid och jag ser verkligen framemot det :)


Tisdag

Idag är det tisdag, en viktig tisdag! Den andra november 2010, detta är dagen då det gäller. Håll tummarna idag så är ni söta ;)

RSS 2.0