Is i skägget?

Satt precis och kollade runt lite på datorn och insåg att jag har en massa fina foton som jag ännu inte har visat. Börjar med lite bilder på söta & go Lucas från när vi var och promenerade i Pålsjö skog för någon vecka sedan. Älskar dig Lucas!


Det var kallt denna dagen...


..så kallt så att Lucas fick is i skägget ;)


Min söta, glada kille


Bästa fotomodellen


♥ Love U ♥


♥ Så vacker & underbar är du min älskling ♥


Lugna, sköna lördag

Halloj!

Idag passar jag på att ha en riktigt lugn och skön lördag här hemma. Jag surfar på datorn, kollar TV och bara myser med min älskade familj. Är underbart att få lite kvalitetstid med älsklingen, blir dåligt med det i veckorna eftersom det då är så mycket jobb. En slö lördag här hemma är precis vad som behövs då. Hoppas alla har det toppen idag! Kram

Godmorgon helgen!

Jag är vaken riktigt tidigt denna lördagsmorgon, men trots denna tidiga morgon så är detta en av de bästa morgnarna på länge - om inte någonsin! Idag är jag riktigt lycklig - and it feels good!

Världens vackraste tös

Min älskade lilla flicka har hittat ett nytt favoritställe att gosa på. Numera tillbringar hon dagarna på Lucas mjuka dyna framför elementet i vårt sovrum. Just detta elementet är extra varmt eftersom det inte går att stänga av, så jag antar att hon tycker att där är varm och skönt. Jag passade på att fotografera henne när hon låg där förra helgen då vi först upptäckte hennes nya mysställe. Just i skrivande stund ligger hon och värmer sig vid elementet, liksom hon gjort varenda dag hela veckan ;)


Mysigt att värma de söta tassarna på elementet


Min vackra tjej


"Hallå matte, fotar du mej?"


Spännande att bli fotograferad


Älskar dig Sizou, världens bästa och vackraste tös 


En kort och snabb sammanfattning

Goodmorning sunday!

Redan har den största delen av helgen gått och jag förstår inte alls vart den har tagit vägen. Tiden går väldigt fort nuförtiden, det är verkligen mysko. Vi har trots allt hunnit med en del under helgen. Igår var vi först på IKEA och Väla. Köpte lådor till vår TV-bänk så nu fick vi bort en massa av den röran som fanns i TV-bänken. Ser mycket bättre ut nu och vi är så nöjda båda två. Vi var även inom Maxi och köpte hem en massa mat, alltid skönt att fylla på frysen och kylen. När vi kom hem städade jag frysen, kastade en massa gammal mat och sprterade så att allt har sin plats. Efter det byggdes de nya lådorna ihop och efter det blev det dags för lunch och lite TV. Under eftermiddagen somnade jag gott på soffan och sov sedan bort hela eftermiddagen. Vaknade lagom tills maten skulle tillagas, så efter det var gjort så åt vi god middag och kollade Robinson. Kvällen avslutades med en Wallanderfilm, dock somnade jag och missade din sista lilla stunden av filmen. Detta var en kort sammanfattning av vår lördag, vad hittade alla andra på igår?

Nu ska jag försöka väcka mina älsklingar. Ska se om där är någon som vill följa med på en promenad med mig och efter det blir det nog frukost! Trevlig söndag! Kram 


It´s time to go

Godmorgon!

Har ger vi oss av tidigt hemifrån idag för att fixa lite saker. Middagar ska inhandlas och saker ska kollas. Bland annat tänkte jag lura med mig Daniel ut på IKEA för att visa en sak där som hade passat oss perfekt. Känns skönt att ge sig av tidigt, så kanske man lyckas missa den värsta anstormningen av folk. Jag önskar alla en skön lördag!


Hey, do you mind telling me where to start?

Memories, memories, memories...
När jag lyssnar på denna låten fylls min kropp av massor med underbara minnen. Minnen om ungdom, känslan av sommarlov och frihet, känslan av att ha all tid i världen på sig till att göra allt man önskade sig! En känsla av oövervinnelighet, av att kunna göra vad man vill och kunna klara vad man vill. Minnen om underbara sommarkvällar och nätter, kärlek, passion och ren ungdomlig förälskelse!
IT´S TOTALLY LOVELY



She makes herself some coffee filled with sugar, milk and truth.
It's hard to dislike somebody who really likes you.
She's alone as she strums her guitar she remembers all the things you've said and done.
All her lies are gone, everything from now on will come to matter more.

She says: Hey, do you mind me asking for a part
Of your love, of your world, of your bed, of your heart?
Hey, do you mind telling me where to start?

She steps into the shower, it's been a lonely day.
She was supposed to call me and drop a few words but the hours ran away.
And the night is a friend of hers now that she finally got her bad dreams ripped out of sight.
When the moon is out she sails on to you, you know you'll come to matter now...

She says: Hey, do you mind me asking for a part
Of your love, of your world, of your bed, of your heart?
Hey, do you mind telling me where to start?


Men fredag är ändå den dagen som känns bäst

Halloj!

En underbar arbetsvecka har nått sitt slut och jag har landat i hemmet för en härlig och välbehövlig helg. Enligt mig är fredagen helt klart veckans bästa dag. Även om lördag innebär en helledig dag med en efterföljande ledig dag så tycker jag att fredagen trots allt är BÄST! När fredagen kommer är alla lite extra glada och lättsamma, folk skrattar och ler mer. Alla ser framemot den där härliga helgen och det verkar som att folk plockar fram någon slags extrareserv med energi som har funnits gömd långt där inombords. Jag själv blir också väldigt mycket gladare, går ofta runt och småfnissar hela fredagarna på jobb ;) Fredagen innebär också att man har all den där sköna ledigheten framför sig.. Till att börja med den mysiga fredagskvällen då man är lagom slö efter en veckas jobb. Lite god mat och slötittande på TV:n är vad man orkar med men det är helt perfekt. Lördagen vaknar man med en helt ledig dag framför sig, en dag då man kan göra vad man vill utan en massa måsten och krav. Ofta blir det lite god mat, en bra film och något gott snacks på lördagkvällen. När man lägger sig på lördagskvällen så kan man somna med vetskapen att ytterliggare en ledig dag väntar på en, snacka om underbart!

Idag hade vi en underbar fredag på jobbet. Väldigt få barn gjorde att det var enormt harmoniskt i barngruppen. Alla barnen lekte fint och det var inga större konflikter utan deras lekar flöt på väldigt fint. Härligt också med lugnare dagar då man får chans att se varje barn lite extra mycket, dagar då man kan ge varje barn det där lilla extra som man inte alltid hinner med alla andra dagar. Helt totalt LOVELY! Att sedan alla barnen är helt fantastiska gör ju bara saken ännu bättre!

Just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska dyka upp här hemma. Tror dock det kommer dröja ett tag eftersom han skulle stanna på vägen och handla mat till kvällen. Längtar tills han kommer hem så vi kan kramas och mysa. Känns lite som att vi inte har hunnit med varandra under veckan eftersom det har varit så mycket annat som har upptagit tiden. Mest av allt har min enorma trötthet påverkat detta men förhoppningsvis ska det bli bättre på den fronten. Jaja, helg är iaf precis vad vi behöver och jag tänker njuta av varenda sekund av denna helgen med mina älsklingar! Hoppas alla andra har en härlig fredag och att ni tänker på att njuta av varenda sekund med dem ni älskar! Ha det bäst! Kram


100114

Godmorgon!

Torsdag idag vilket innebär sovmorgon för mig. Jag har dock varit vaken sedan älsklingen gick upp lite efter sex.. Har tillbringat morgonen nerbäddad i sängen och kollat Vänner, härlig och lugn morgon. Är sjukt trött, antar att det är förkylningen samt all oro som orsakar min trötthet. Igår när jag hade min tidiga dag på jobbet och slutade redan två, så tillbringade jag eftermiddagen och kvällen sovande i soffan. Trots detta så har jag sovit som en stock inatt, så något måste det ju vara som gör mig såhär trött..

Jaja, snart dags att bege sig. Borsta tänderna, promenera med Lucas och sedan blir det jobbet. Hoppas att alla får en härlig dag! Kram


We are the champions..

Jippi!

Äntligen dags för "Mästarnas mästare" igen. Jag och älsklingen hade många mysiga hemmakvällar framför det förra året och det ska bli både roligt och mysigt att se även årets upplaga. Nä nu börjar det så dags att krypa under täcket med älsklingen och vända blicken mot TV:n!


This is shit!

Halloj!

Är ingen bra dag alls idag,.. Är förkyld och känner mig allmänt dåsig och hängig. Dessutom börjar jag bli riktigt trött och irriterad på denna flyttkarusellen. Inga svar, inga riktiga besked, bara en massa 'kanske'. "Du ska dit då och då", "du kanske ska vara kvar tills dess", "det kanske blir si, det kanske blir så". Men min fråga är hur svårt det kan vara att prata med varandra, reda ut saken och komma överens om ett datum så att jag och alla andra vet. This is shit! Jag vet ju oavsett hur slutresultatet kommer bli så varför inte förr än senare, varför dra ut på det? Vet inte alls vad som händer dit jag ska heller, frågan är om de får några besked och någon information.. Känns iaf allmänt förvirrande och dåligt alltihopa!

Skönt med kväll iaf. Har suttit nersjunken i soffan sedan jag kom hem. Sitter här och myser och värmer mig eftersom jag fryser. Skönt bara få vila när man är lite sådär småförkyld, att slippa hitta på en massa och så. Just det här med förkylningar diskuterades på jobb idag. Tre av personalen har blivit sådär riktigt superförkylda, men inga barn är förkylda. Poängterade då att det faktiskt är lite konstigt att vi nu, när alla barn blivit av med sina förkylningar, åker på varsin riktigt rejäl en. Livet är bra komiskt ibland! Nu blir det kvällsmat!


Såhär blev min söndag

Rastlösheten blev mig övermäktig tidigare idag så jag tog en runda till Väla enbart för att göra något. Ringde pappa och frågade om han ville med så han åkte med en runda. Dock blev det som alltid när pappa är med - allt tog mycket längre tid än tänkt. Rastlösheten försvann iaf och när jag väl kom hem efter att ha varit på IKEA, Väla och MAXI så var jag sjukt trött i bena och sjönk snabbt ner i soffan. Här har jag nu suttit en stund, fixat med lite foton på datorn och så. 

Snart är det dags för kvällsmat iaf. Kyckligen bryns på spisen, pommesen är i ugnen och snart ska jag fixa till såsen. Fick bli lättlagad mat idag så det blir kycklingfileér, pommes och grönpepparsås. Lättlagat och gott! Annars kommer nog inte mycket hända ikväll utan det blir nog en lugn och skön söndagskväll i soffan med lite tända ljus och en bra film! Trevlig kväll! 


Hello Sunday!

Godmiddag!

Söndag idag och vi har inga speciella planer alls för dagen. Dagen har startat lugnt med sovmorgon, promenad med Lucas och lite surfande. Frukost har vi också hunnit med så nu är vi mätta och belåtna här hemma.

Jag har blivit så enormt sugen på att flytta, så jag har spanat lite på nätet efter vad som finns ute till försäljning. Ett radhus med uteplats vore inte helt fel nu till våren och sommaren. Älskar egentligen vår lägenhet men saknar en uteplats något enormt. Dock är det mesta ganska så dyrt, frågan är om det är värt alla de extra pengarna... Nu när vi båda har fasta heltidsarbeten så finns ju möjligheten men det blir ju på bekostnad av annat. Jaja, får helt enkelt se om jag kan få med mig älsklingen på någon visning så man vet vad som erbjuds iaf. Drömma går ;)

Hoppas alla får en härlig söndag!


♥ Den bästa & vackraste ♥

Var ute tidigare idag och fotograferade världens bästa och finaste Taison! Trots sina elva år så är han fortfarande enormt ståtlig och livlig, pigg och alert. Så mysigt att få chansen att fota även honom i snön, efter alla fotosessions som Lucas har fått ställa upp på under den senaste tiden. Fick en massa underbara bilder på finaste vovven, han var så duktig när jag fotograferade honom.

Älskar dig Taison!
♥ Min vackra & underbara älskling ♥







Att slicka sig runt munnen var väldigt populärt idag




It´s getting me restless

Halloj!

Vad hittar alla underbara läsare runtom i vårt kalla Sverige på en eftermiddag som denna? Själv sitter jag och är allmänt uttråkad och rastlös. Älsklingen kollar fotboll, Arsenal-Everton på Canal+, men jag tycker inte alls matchen känns lockande. Istället har jag spelat lite på datorn, surfat runt på olika sidor och läst lite bloggar. Är dock riktigt trött på detta nu men vet inte riktigt vad jag ska hitta på istället...

Snart är det iaf dags att starta med middagen. Blir potatis, vitlökssnäckor, vitlöksbröd och kantarellsås. Perfekt mat en lördag som denna. I detta vädret känns det lite extra mysigt att sitta inne med god mat, en bra film och god dricka. Vetskapen om kylan utanför fönsterna, och mörkret som ligger tätt, tätt kring världen känns mysigt att se inifrån en varm lägenhet! Hoppas alla njuter av dagen och får en mysig kväll! Kram


When you wish upon a star

Satt precis och spanade runt lite på internet och då slog det mig plötsligt; snart fyller jag ju år och man kanske ska önska sig något skoj då.. Finns några saker jag länge tänkt att jag skulle köpa, men som jag inte blivit färdig till att köpa så de passar ju bra att önska sig i julklapp. Här är några önskningar inför födelsedagen iaf:


Fina ordposters från Perlan


Snygg welcomeskylt till hallen



Mysiga, handmålade canvastavlor från Emmas Design




Härlig handmålad tavla från Emmas Design

Alla bilder är lånade från Perlanliving där alla dessa underbara saker finns att köpa.
Klicka på länkarna under bilderna så kommer ni direkt till respektive sak, snabbt och smidigt! Bara lite presenttips till mina nära och kära som jag vet behöver lite tips ;)


Snön den gnistra och glimma

Helt amazing hur underbart väder vi har för tillfället. Sjukt kallt men sååå vackert. Tycker det är helt underbart med all vacker snö som ligger tjock överallt, härligt med alla minusgrader och den blåa himlen och helt sjukt härligt med den höga friska luften. Även om man fryser om både tår och fingrar så fort man går ut så är det så värt detför att få uppleva detta vackra väder. Vi startade vår lördag med en skön promenad i Pålsjö skog. Lite promenerande, matande av ankorna och fotograferande hann vi med innan vi slängde oss in i bilen helt frusna. Nu är vi åter hemma och har ätit lite lunch, gott =) Snart blir det ännu mer fotograferande eftersom mamma ska komma hit med Taison. Blir så underbara bilder när man fotograferar i snön så man får passa på. Vad hittar alla ni andra på idag? Hoppas alla har en underbar lördag! Kram


Änderna var väldigt stillsamma och låg hopkurrade på isen


Kallt, kallt tycker de nog om vädret




Vissa av änderna låg och solade på slätten






Vi hade tagit med bröd till änderna som de motvilligt reste sig för att äta


Brandkåren hade en räddningsaktion på dammen


Som tur var så var det bara på låtsas så ingen hade på riktigt ramlat genom isen


Lucas spanar ut över dammen och räddningsaktionen




♥ Min vackraste pojke ♥


Pålsjö skog


Dammen var helt frusen och det låg ett tjockt snötäcke på isen


Lucas busar i snön


Sedan hittade han ett väldigt spännande spår som han var tvungen att undersöka


Vackra röda bär fanns på buskarna




Fin kontrast med de röda bären mot snön


En riktig färgklick i det annars helt vita landskapet




Så vackert när snön ligger på buskar och träd




Bild ut över dammen vid krematoriet






Skridskoåkning pågick på dammen vid krematoriet


Årets första vecka har gått

Tänk att det redan har gått en vecka på detta året. Chockande ibland hur tiden verkligen flyger iväg, jag hänger iaf inte med. Fast förstås så är det kanske inte konstigt att denna veckan har gått fort med all den ledighet man har haft. Tycker alltid att dagarna går lite extra fort när man är ledig, eller vad säger ni?

Idag var jag till att börja med på en föreläsning via jobb. Föreläsningen var faktiskt riktigt bra, många tänkvärdheter. Dock märker man direkt att man inte är van vid att sitta ner bara sådär hela dagen. Det kröp i hela kroppen på mig och jag fick kämpa för att hålla mig vaken. Ändå är det ju bara ett år sedan jag slutade studera, men vanan från föreläsningarna under studietiden märktes verkligen inte idag. Efter föreläsningen var jag uppe och stängde. Kändes väldigt udda att komma till jobb strax efter fyra, att komma till en nästan tom förskola för att nästan alla barn hade gått hem.

Imorgon är jag kluven. Vet egentligen inte vad jag ska göra och känner mig väldigt förvirrad. Ett ben i varje läger och ingen som kan ordna en lösning på det. Blir väldigt irriterad över att det ska vara såhär men det är väl så det är i arbetslivet ibland. Imorgon stannar jag iaf där jag är, känns som det enda rätta eftersom mina chefer ännu inte fått fram en hållbar lösning. Dessutom är jag mer behövd där så därför får det bli såhär. Sedan få vi se vad vi gör efter detta..

Nu ska jag iaf mysa lite i soffan och slappna av efter dagen. Trevlig kväll! Kram


Något nytt till garderoben kanske?

Har precis suttit och spanat runt lite på Nelly. Passade på att både spana in lite av deras mellandagsrea samt så kollade jag vad där kommit in för nyheter. Funderar på att kanske lägga in en beställning på några nya fina saker till garderoben och smyckesskrinet. Några av dessa favoriter lär säkert hamna i shoppingbagen om det blir någon beställning:


Britstown Printed Tee från Serious Sally by Rut m.fl


Jasmina Long Top från Vila


Magic Stripe Tee från Only



Armband från Nelly Accessories


Armband från House Of Natalia



Loop Loop Bracelet från MINT



Hamsa Suede Bracelet från MINT

Alla bilder är lånade från Nelly.com


No one’s laughing at God, We’re all laughing with God

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one’s laughing at God
When they’re starving or freezing or so very poor



No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one’s laughing at God
When they’ve lost all they’ve got
And they don’t know what for


Hej mitt vinterland..

.. Nu är jag här!

Dagen startade med en underbar promenad i det vackra vintervädret. Kylan är bitande och snön ligger gnistrande vit på marken - riktigt vinterväder och vi passar på att NJUTA av det underbara vädret!















 


Det nya året har startat...

Godmiddag alla härliga läsare!

Hoppas att alla har haft en underbar start på det nya året. Själv har jag börjat året lugnt, skönt att vila upp sig inför resten av det kommande året. Nyårsafton firade vi som sagt hemma bara jag och älsklingen. Vi hade en jättemysig kväll, var skönt få vara hemma med varandra och ta det lugnt efter all julstress med middagar överallt hos alla möjliga. God mat, någon runda monopol och lite kortspel samt champagne vid tolvslaget njöt vi av under kvällen. Nyårsdagen tillbringade vi sedan i soffan hemma och kollade på film. Var väldigt skönt att bara vila lite.

I lördags, den andra januari, var vi först på middag hos min mormor. Blev god stek med potatis och sås. Vi hann även med att städa av lite inuti bilen vilket verkligen behövdes. Efter det for vi hem, fixade till oss och begav oss sedan av hem till Mattias, Maria och söta Noah. Där blev vi bjudna på tacos och efter det blev det spelkväll med Singstar och gitarrspel. Märkte dock att jag helt har tappat intresset för TV-spelande, tyckte inte alls det var skoj att spela. Kvällen var iaf trevlig och en stund efter midnatt gick vi till bussen i femton minusgrader. Hem och snabbt i säng för på söndagen var det dax för MQ:s rea. Efter att ha skrapat bilen i tjugo minuter så begav vi oss till Väla och MQ där vi (läs jag) hittade lite roliga saker. Daniel hittade en Fred Perry mössa och jag köpte en topp, en stickad tröja, en klänning och en luvtröja. Dessutom fick jag tag i tre par knästrumpor som är enormt sköna att ha över strumpbyxor och liknande nu i kylan. Resten av söndagen tog vi det ganska lugnt. Vi avslutade vår långa julledighet på söndagskvällen med en underbart god lasagne med stekta champinjoner och vitlöksbröd.

I måndags var det åter dax för jobb. Min förskola har under förra och denna veckan varit förflyttade till en annan förskola eftersom vi skulle få storstädat så en helt ny arbetsplats blev det för mig. Har dock fungerat jättebra, även om man självklart saknar vår egna förskola. I måndags hade vi sex barn med oss och igår hade vi fem barn, så det var ganska så lugnt. Två personal var vi dessutom och jag fick jobba med underbara Frida vilket fungerar jättebra. Vi är ganska lika känns det som, jobbar ungefär likadant och tänker ganska lika i många situationer så det är skoj jobba med henne. Dessutom är vi lika gamla och lika erfarna typ så det är skönt med någon som förstår hur man har det. Kommer sakna Frida massor sen... Idag är det ledighet som gäller, skönt med en ledig dag såhär mitt i veckan. Imorgon är det kurs och på fredag är jag kluven och vet inte riktigt vad som ska hända men hoppas verkligen jag blir på det klara med det imorgon.. The one who lives will see!

Såhär har iaf mitt 2010 startat! Hoppas alla ndra också har haft en bra start på året! Vi hörs igen! Kram


RSS 2.0