Remember Me As A Time Of Day

Jag hade ju fel häromdagen... Trodde att jag hade alla de sista avsnitten på säsong sex av One Tree Hill men när avsnitt 23 var slut så visade det sig att det inte var så. Tydligen fanns där 24 avsnitt, så jag fixade snabbt så att pappa fixade även det sista till mig. Avsnittet slutade så spännande, tårarna föll ner för kinderna på mig och jag ville bara veta vad som skulle hända...

Så nu sitter jag här igen... Avsnitt 24 finns hemma hos mig och jag ska precis börja titta på det. Fast vill inte titta, tror något hemskt kommer hända och att det inte alls kommer sluta som jag vill. Titeln på avsnittet, Remember Me As A Time Of Day, bara det får mig att få tårar i ögonen så detta verkar bli en riktigt snyfthistoria. Jaja, jag vill ju egentligen titta, jag vill ju verkligen se vad som kommer hända så det är väl lika bra att ta tjuren vid hornen...
I Will Be Back!


Jag hejjar på Lucas & Peyton, hoppas de får ett lyckligt slut...

Godmorgon söndag!

Härligt, härligt med söndag idag. Söndagar måste tillhöra en av veckan bästa dagar. Även om man vet att det innebär att helgen är slut snart så är söndagen en vilodag då det är helt ok att bara ta det lugnt och vila upp sig inför den kommande arbetsveckan.

Här hemma har vi startat söndagen med en lugn och god frukost i soffan i vardagsrummet. Efter det har vi bara surfat runt lite på datorerna, mest angående semester. Nu har D gått in till den stationära datorn för att spela Football Manager och jag ska kolla på en film tror jag. Känner mig trött idag, antar att det beror på värmen som tar musten ur en. Perfekt med en härlig film i soffan när man känner sig lite seg... Sizou håller mig sällskap här i soffan, hon ligger här bredvid mig och snurrar sig och är så söt och go. Min söta kis, världens goaste tös =)


Sötaste, goaste Sizou

Blågula hjältar - våra nya idoler är redo för rampljuset

Halloj alla underbara läsare!

Igår blev det inte mycket skrivet men det beror helt och hållet på tidsbrist. Jobbade hela dagen till tre, var en skön dag i solen med mycket glada miner från alla underbara ungar =) Direkt efter jobbet belv det en snabbvisit på Väla där det inhandlades linnen att ha under klänningen samt ett par sandaler som är perfekta nu i sommar. Tyvärr tar det alltid längre tid än vad man tror när man ska på Väla så slutligen fick jag jäkta till mamma där jag skulle hämta Luc. Snabbt hem sedan för en kalldusch och på med nya kläder, lite smink och accesoarer.

Vi begav oss sedan raskt iväg till bussen mot stan och mötte där upp pappa och Tommy. Efter ett tag kom även mamma och Tessan, och vi avnjöt sedan en spännande match på Sundstorget. Underbart när de sätter upp storbildsskärmar så att man kan samlas tillsammans och se matcherna, blir mycket bättre stämning än att sitta hemma. Tyvärr blev det ju förlust efter en fantastisk insats av Sverige. Oavsett slutresultatet så är alla spelarna mina idoler och hjältar. De har visat i detta EM att de är underbart duktiga, och många av dem har visat att de är mogna för och förtjänar en plats i A-landslaget. Hoppas nu bara att tränarna där inser det så att vi snart får se dem där. En spelare som Berg exempelvis känns enormt given att spela i ett A-landslag. Efter en spännande avslutning begav vi oss upp mot Olympia liksom många fler. Där såg vi sedan Tyskarna slå ut Italien (skönt vi blev av dem dem smutsiga Italienarna) genom att vinna med 1-0. I finalen hejjar jag trots allt på England. Gillar England och engelskmännen, de är ett härligt folk, och England var enormt duktiga i matchen (även om Sverige var bäst ;)) så jag håller på dem i finalen. Att äldklinegn dessutom innan EM startade spelade på dem som vinnare gör ju att jag håller på dem lite extra =)

Idag har vi varit en runda till Danmark. Där strosade vi lugnt omkring, tittade i lite affärer och njöt av det underbara vädret. Härligt med lördagar så man kan göra vad man vill, underbart med lite kvalitetstid tillsammans. Vi passade även på att köpa hem lite vin och öl, så nu är förråden påfyllada här hemma =) Vi begav oss sedan till MAXI där vi köte mat till kvällen och efter det vidare hemåt. Väl hemma avnjöt vi en god fika på balkongen i det underbara vädret. Nu har jag dock sökt mig in till soffan. Sov dåligt inatt så ska nog försöka sova en stund, ta en lite eftermiddagsvila, innan det blir dax att förbereda maten. Hittar inte sladden till kameran annars skulle jag bjudit på lite bilder. Har massor av bilder från de senaste veckorna som ska in på bloggen, fast utan datasladd blir det tyvärr inte mycket bilder. Hoppas jag hittar den snart så jag kan få visa mina bilder...


Til´ later - have a great afternoon!
Ta hand om er!
Kram

This is thursday

Torsdag idag vilket innebär att det imorgon är fredag och helg =) Underbart med helg, så skönt att få lite ledig extratid med älsklingen. Funderar på om vi ska ta en liten runda till Danmark på lördag, kan alltid vara trevligt ta en tur dit om det är fint väder. Äta lite glass i solskenet låter som en perfekt lördag.
 
Imorgon fredag har vi massor av planer. Efter jobb ska vi hem en runda för att göra vid oss. Sedan blir det stan och Sundstorget för lite fotboll. Jag höll tummarna in i det sista i tisdags kväll för att Italien inte skulle vinna sin match för isf hade Sverige spelat på Olympia. Nu när det inte blev så, så får man nöja sig med det näst bästa vilket är att se matchen på storbild på stan. Efter matchen kommer vi direkt bege oss till Olympia för att se den andra semifinalen mellan Italien-Tyskland. Jag håller på Tyskland helt klart, vill inte att de fula, smutsiga Italienarna ska vinna. Efter det får vi se vad som händer, kanske det blir en liten runda på stan och någon öl på en uteservering. Är det likadant väder som det har varit hela veckan så blir det nog en skön kväll iaf, vilket passar perfekt för en runda på stan.

Idag händer det dock inte så mycket för min del; ska nog kolla lite TV och vila en stund. Har sovit enormt dåligt inatt, kännt mig ledsen och lite tom inombords så det är väl det som bidrar till den dåliga sömnen. Vädret har nog även det sin del, denna värmen påverkar absolut ens nattsömn. Älsklingen slutar jobba fyra, så när han kommer hem har jag planerat att vi ska fika lite. Jag köpte med mig lite nybakta bullar och vattenmelon hem, blir perfekt som eftermiddagsfika en sommardag som denna. Efter det ska jag passa på att kramas massor med älsklingen, något som jag inte riktigt har hunnit med tidigare i veckan. Att få vara nära älsklingen känns enormt viktigt för tillfället, han är min klippa och får mig att känna mig trygg även när hela världen runt mig stormar.

Hoppas ni får en härlig eftermiddag i värmen!
Kram



Talking about sensitive

Ligger och kollar på One Tree Hill som pappa har fixat till mig på datorn. Är på avsnitt 22 nu, näst sista för säsong sex och jag är både förväntansfull och spänd inför att se vad som kommer att hända. Är lite skräckslagen, så rädd att det ska sluta fel, sluta på ett sorgligt sätt som jag inte kommer gilla...

Jaja, iaf... Tio minuter in i avsnittet storbölar jag för fullt. Snacka om känslig. Nu ska jag fortsätta att titta.


Älskar OTH, världens bästa serie, och Peyton och Lucas är bara så menade för varandra. A Match Made In Heaven...

Midsommarhelgen är över

Halloj!

Helgen har gått i lugnets tecken. Jag och älsklingen har egentligen inte gjort så mycket mer än att mysa och ta hand om varandra. Ibland behöver man sådana dagar då man bara finns till, och på sistonde har vi behövt ovanligt många sådana... Men det är skönt, varför måste man liksom hitta på en massa hela tiden?

Midsommarafton var riktigt bra trots en svidande förlust på Olympia. Matchen var trots allt väldigt bra och trots att Sverige var i underläge under större delen av matchen så fanns hoppet där hela tiden. Inte ens regnet kunde förstöra matchen, trots att det vid flera tillfällen regnade ganska mycket så var humöret på topp. Riktigt härlig stämmning att få sitta på läktarna och kolla på en landskamp, gör jag gärna flera gånger =) Efter matchen tog vi en härlig promenad till mammas koloni där midsommarmaten var serverad. Inte helt fel att få mat serverad, men mamma är underbar som fixade det så att vi kunde få se matchen. Massor av god mat, härligt snack och goda snapsar hann vi med innan vi begav oss ut en runda på området för att titta lite. Mycket folk i rörelse och tyvärr blev det hela lite tokigt men det är sånt man får ta. Tillslut kom vi iaf tillbaka till kolonin där vi avslutade kvällen med goda jordgubbar. Sedan vandrade jag och älsklingen hem i den mörka midsommarnatten, hand i hand och fulla av kärlek till varandra.

Lördagen tillbringade vi hemma med att kolla TV eftersom man var lite seg efter fredagens äventyr. Uppkrupna i soffan hann vi med en hel del avsnitt av CSI. På kvällen grillade vi gott kött och åt en underbar middag bestående av grillat kött, potatisklyftor, vitlöksdipp och vitlöksbröd. Riktigt gott var det, jag älskar grillat =) Även idag har vi haft en lugn dag med mycket dator och TV. Något avsnitt CSI har hunnits med men i övrigt har dagen mest gått åt till funderingar inför semestern. Vi har ännu inte någon riktig idé angående vart vi ska åka, så därför har dagen tillbringats framför varsin dator där vi har surfat fakta om olika resmål. Nu är det snart dax för middag, blir nypotatis, köttbullar och gräddsås - MUMS! Ska återgå till matlagningen nu så nu får inlägget vara slut =)


Hoppas alla har haft en mysig helg!
Bilder från vår helg kommer senare!
Kram

Härligt med fredag

Halloj!

Ja det är just den känslan man har idag. Idag känns det som fredag, och dessutom en fredag med två lördagar efter sig, det är inte helt fel det. Lite långledigt behöver man mitt i allt jobbande, härligt att hinna med lite under helgen. Vi firade midsommar på jobbet idag. Var väldigt trevligt, go fest med goa ungar! Regnet höll sig borta medan vi klädde midsommarstången, men halvvägs in i "små grodorna" så började det regna. Ju mer vi sjöng, ju mer och snabbare föll regnet. Efter en snabb repertoar så begav vi oss in igen där barnen fick leka fram tills middagen. Till middag blev det givetvis midsommarmat; sill, nypotatis, köttbullar, prinskorv, gräddfil och en massa annat gott. Som avslutning på middagen blev det jordgubbar och glass, lovely!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Efter jobbet jag jag letat lite resor på nätet. Har hittat lite skoj men det är svårt att veta vart man ska åka. Vi vill både ha fina stränder med mycket solande och badande, samt saker att uppleva. Är ganska mycket inne på Grekland, men vi har även pratat om Tunisien. Dock lutar det mest åt Grekland för tillfället, nu ska man bara lyckas välja mellan alla olika, underbara öar. Är det någon som har tips på resemål så får ni gärna dela med er.


Nu ska jag sifta framför TV:n innan det blir dax att sova
Sov gott inatt!
Kram

Go Sweden, Go!

Har precis avnjutit en underbar fotbollsmatch i forma av UEFA U21 EM, Sverige-Vitryssland. Underbart med vinst i första gruppmatchen. Fotboll är underbart, och jag ryser i hela kroppen då jag ser matchen på TV:n. Verkar vara riktigt härlig stämning på arenan och läktarna. På fredag har vi biljetter till nästa gruppmatch, Sverige-Italien. Självklart hoppas vi på ytterliggare en vinst där, hade inte suttit helt fel. Vinst i den matchen och drömmen om en semifinal för Sveriges del verkar ju inte helt ouppnåelig.

Matchen var riktigt bra, underbart att se hur bra Sverige spelade. Även helt fantastiskat att få se vilka unga talanger vi har, redo att ta sig in i landlaget och kämpa för Sverige! Särskilt Marcus Bergs tre mål var en skänk från ovan, en målskytt likt det är något som behövs i Sverige!


HEJA SVERIGE!

Pussel och pyssel

Mycket frånvaro och lite inlägg, så blir det när man lever ett heltiskt liv där man gärna vill hinna mycket mer per dygn än vad som rymms på dygnets få 24 timmar. Ska dock börja bli lite bättre på detta med att även ta mig tid till bloggen, är ju så skoj att sen kunna kolla igenom i efterhand och se vad man har haft för sig. Mycket av min tid i helgen har gått åt till pussel och pyssel. Har under en tid haft enorm lust att pussla och köpte därför lite pussel i fredags. Började med ett 1000-bitars så det jobbar jag fortfarande på. Blev även pysselsugen och köpte däröfr hem lite material till att göra egna armband. Riktigt roligt att få sitta och pilla med, skönt att få utlopp för sina kreativa sidor lite =)

I övrigt gick en stor del av helgen åt till att se slutet på Prison Break. Fy vad jag grät och var ledsen, blir fortfarande ledsen när jag tänker på det men det går nog över. Prison Break är jag och älsklingen, det är vår seria som vi har sett tillsammans från start så känns sorgligt den är slut nu. Minns en helg i början på vårt förhållande, ingen av oss hade följt det på TV:n men pappa snackade om det och sa att det var bra. Vi fick därför skivor från honom med avsnitten på och satt inne en hel helg och bara tittade på det för vi tyckte det var så bra. Tror vi såg nästan en hel serie på den helgen, lovely memories!

Nu är det iaf en ny vecka. Igår var vi en runda hos svärmor på middag, var trevligt. Efter det åkte vi hem och åt jordgubbaroch mös i soffan, härligt. Idag var det jobb till fem och efter det har jag spelat lite på datorn samtidigt som jag tittat med ett halvt öga på fotbollen. Nu ska jag mysa med älsklingen, tror det blir ett avsnitt CSI!


Trevlig kväll!
Kram

Äntligen fredag!

Härligt med fredag idag! Öppning på jobbet så äntligen en fredag då jag slutar tidigt! Hörs mer senare!

Monday evening

Halloj!

Måndag idag och en ny arbetsvecka har startat. Tiden går fort, fast för tillfället får den gärna gå ännu fortare så att det snart är semester =) Har varit en härlig dag iaf.. Jobbade först, hade öppning så slutade redan ett vilket var riktigt skönt. Åkte sedan hem till Lucas och Sizou så att de slapp vara ensamma längre. Eftermiddagen har sedan tillbringast med att städa samt mysa med djuren. Har passat på att pussa massor på dem =) Nu börjar det bli dax för kvällsmat så jag ska bege mig ut till köket och hjälpa älsklingen med maten! Blev inget långt inlägg idag men så är det ibland!


Trevlig kväll önskas er alla!
Kram


Sötaste Lucas
Min goa vovve är som lyckligast när han får busa med bollen

Heja Sverige

Ohh, det ryser i hela kroppen på mig när jag sitter här i soffan. Känns stort, väldigt stort och pirrigt med landskamp. Jag och älsklingen har laddat upp för en toppenkväll framför TV:n - startar med god middag snart bestående av grillad fjärilskotlett och potatisgratäng och efter det blir det lite god dricka och gott snacks. Ljusen är tända på bordet, TV:n är igång och snart är det dax för sveriges nationalsång!


Hoppas alla får en härlig kväll!
Heja, heja Sverige!
Enjoy the evening!

Godmorgon 6 juni

Hoppas alla har fått en god natts sömn!

Redan är det den 6:e juni, tänk vad tiden går och vart har du tagit vägen vår? Hela våren har bara rusat förbi och när man tänker tillbaka så känns det inte som att det egentligen har hänt så mycket. Underbart är det iaf med juni och förhoppninsvis sommar snart!

Jag har varit vaken länge redan. Jag njuter av lugnet som infinner sig när man vaknar tidigt - det är tyst och lugnt och man kan sitta i soffan under täcket och bara mysa. För tillfället kollar jag med ett halvt öga på Nyhetsmorgon där de firar nationaldagen. Brukar egentligen inte bry mig så mycket om nationaldagen men i år känns det faktiskt lite mysigt med nationaldagen. En dag att fira vårt fina land, en dag att vara stolt över sin svenska nationalitet. Att dagen dessutom avslutas med VM-kvalmatch mot Danmark gör att dagen känns extra spännande. HUr kan man bättre fira Sveriges nationaldag än med en vinst mot Danmark?


 

Hur firar alla ni underbara läsare nationaldagen?
Trevlig 6: juni!
Kram


Viva la Sweden

Ohh, kom precis på att det är sveriges nationaldag idag eftersom klockan nu har passerat tolv. Grattis på nationaldagen Sverige!

I´m loving it

Kvällen har varit helt fantastisk. Jag och älsklingen är hemma nu sedan ett tag och kvällen har bara fortsatt att bli bättre och bättre. Just nu lyssnar vi på en massa härlig musik lia Youtube. Älskar musik, och då särskilt musik som betyder något... Älskar dig så enormt Daniel, du är BÄST!


Hoppas att alla har haft en härlig kväll!
Sov gott!
Godnattkram


Underbar låt!

Jobb, jobb och åter jobb

Hejsan!

Känns som att man inte hinner med så mycket annat än jobb nuförtiden. Hela veckan har varit fullmatad med jobb, från morgon till kväll. I måndags hade vi planeringsdag. Eftersom jag brukar ha en kort dag på måndagar, med färre timmar och slutar då redan ett så innebar detta att jag missade min sköna tidiga dag denna veckan. Dessutom fick jag jobba fler timmar den dagen än jag brukar, vilket innebär att jag jobbar fler än mina ordinarie timmar denna veckan =( Så måndagen var det jobb till 16, i tisdags jobbade jag till 17 och igår till 18. Efter jobbet blir det oftast inte så mycket man orkar med. Efter att man har fixat det man ska här hemma så däckar man oftast i soffan ganska snabbt, därav min frånvaro i bloggen.

Idag slutade jag dock 15, skönt! Har sedan varit hos pappa och hämtat Lucas. Vi var även iväg och tittade i en bilaffär för pappa hade sett på deras internetsida att där var en intressant bil. Nu har jag iaf kommit hem och landat i soffan hos Daniel. Ska snart ta mig i kragen och fixa middag till oss. Om jag hittar orken ikväll så ska jag skriva ett inlägg om en glädjande nyhet, men vi får se hur mycket krafter som finns när dagen närmar sig sitt slut!


Trevlig kväll!
Kram

RSS 2.0